Kali
Re: Kali
90% sceny? chciałbym zobaczyć taką listę i o jakich raperach mówisz by wypierdalali
Kali'ego widać łatwo urazić niby taki z niego raper czy gangster z bronią, a zamiast mieć wyjebane i być twardym to jest miękką fają
- yungXpaproch
rolls royce z teledysku wynajety czy kaliego?
Czy jego fura to nie wiem, ale Kaliego o brak hajsu bym nie podejrzewał9Crespo5 pisze: Kaliego raczej nie stać na to, żeby od tak se kupić Rollsa i go upaskudzić na potrzeby teledysku
płyty jakoś schodzą bo z 6 platyn na koncie, reszta złoto, to i tak chuj bo do tego czasu przez koncerty i frekwencje na nich nabił tyle kabony że żaden covid mu nie straszny
- yungXpaproch
model to rolls royce ghost series 2. nowy za najtaniej $315,000. samochod z krakowa wiec moze byc faktycznie kaliego ale nie ma pewnosci
oklejony i graffiti pomalowany, nie upaskudzony
- yungXpaproch
no dobra ale w kazdym razie chodzi o to, ze oklejony wiec mozna zdjac w kazdym momencie
- benzoabuser
- Zbanowany
kali z tym shopem z nasionami ganjafarmer kosi pewnie kabone
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
-
pawoleh666
- Zbanowany
niektore growshopy w polsce przekazuja wszystko policji, nie zdziwilbym sie gdyby ganjafarmer tez tak robil xD
super kali
super kali
Te tępe kurwy mogą wypierdalać bo ja takich kundli al dente wpierdalam
Nie pierdol glupot @pawoleh666 to nie 2005, ganjafarmer dziala od lat bez przypalu i cieszy sie bardzo dobra opinia wsrod growerow tak jak pozostale glowne seed banki w Polsce.
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Ja pierdolę– Pracując jako nastolatek przez tydzień w hurtowni cukru kolegi mojego ojca, zrozumiałem, że legalnie w tamtym okresie się nie dorobię. Nawet gdybym zdobył wykształcenie – a wyrzucili mnie w trzeciej klasie z liceum za ogromną liczbę nieusprawiedliwionych godzin – nie miałbym gwarancji, że będę godnie zarabiał. Przy cukrze spotkałem gościa, który skończył studia i nadal robił za pięć złotych za godzinę. Stwierdziłem, że mnie to nie interesuje. Interesował mnie szybki i dobry zarobek – zwłaszcza że wiedziałem jak i ile zarabia mój ojciec. – wspomina Kali w rozmowie z Bartkiem Strowskim i Jackiem Balińskim na potrzeby książki „To nie jest hip-hop. Rozmowy III”.
– Z trzema kolegami zacząłem oszustwa na narkotyki, które były najłatwiejsze. Braliśmy kasę, mówiliśmy do gościa, żeby poczekał chwilę na swój towar i już nie wracaliśmy. Sprzedawaliśmy też majeranek czy podbiał jako haszysz, komiks „Kaczor Donald” pocięty na kwasy LSD… Gdyby policja mnie złapała, nie miałbym przypału, bo przecież nie miałem przy sobie nic nielegalnego, a ładnych parę stów dziennie można było w ten sposób zarobić. – dodaje.
Książka „To nie jest hip-hop. Rozmowy III” została wydana nakładem No Dayz Off i jest już w sprzedaży.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
to co on dzieciom ten towar sprzedawał? przecież kilka takich akcji i typek jest namierzany, szczególnie, że on mieszkał kurwa w Legnicy, gdzie jak wyjdziesz z dworca kolejowego i zobaczysz park i mcdonalds to już w sumie koniec rejonu