Kali

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

encrenoire

Re: Kali

Post autor: encrenoire »

:cool: :cool: :cool: :cool:
Ostatnio zmieniony 19 mar 2021, 16:14 przez encrenoire, łącznie zmieniany 1 raz.
pawoleh666
Zbanowany

Post autor: pawoleh666 »

kapper1 pisze: 28 lis 2020, 14:51 Niech wypierdala razem z 90% aktualnej polskiej sceny.
Podbijam
Te tępe kurwy mogą wypierdalać bo ja takich kundli al dente wpierdalam
Queen

Post autor: Queen »

kapper1 pisze: 28 lis 2020, 14:51 Niech wypierdala razem z 90% aktualnej polskiej sceny.
90% sceny? chciałbym zobaczyć taką listę i o jakich raperach mówisz by wypierdalali :lol:

Kali'ego widać łatwo urazić niby taki z niego raper czy gangster z bronią, a zamiast mieć wyjebane i być twardym to jest miękką fają :crazy:
Awatar użytkownika
yungXpaproch

Post autor: yungXpaproch »

rolls royce z teledysku wynajety czy kaliego?
pzdr z farcikiem
obczaj se muzyczke synku :joint:
https://www.youtube.com/@yung_paproch
9Crespo5

Post autor: 9Crespo5 »

to samo rozkminiałem

Kaliego raczej nie stać na to, żeby od tak se kupić Rollsa i go upaskudzić na potrzeby teledysku

obstawiam, że wynajety, ale fajna furka, nie ma to tamto
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

9Crespo5 pisze: Kaliego raczej nie stać na to, żeby od tak se kupić Rollsa i go upaskudzić na potrzeby teledysku
Czy jego fura to nie wiem, ale Kaliego o brak hajsu bym nie podejrzewał

płyty jakoś schodzą bo z 6 platyn na koncie, reszta złoto, to i tak chuj bo do tego czasu przez koncerty i frekwencje na nich nabił tyle kabony że żaden covid mu nie straszny
Awatar użytkownika
yungXpaproch

model to rolls royce ghost series 2. nowy za najtaniej $315,000. samochod z krakowa wiec moze byc faktycznie kaliego ale nie ma pewnosci
9Crespo5 pisze: 30 lis 2020, 5:15 Kaliego raczej nie stać na to, żeby od tak se kupić Rollsa i go upaskudzić na potrzeby teledysku
oklejony i graffiti pomalowany, nie upaskudzony
pzdr z farcikiem
9Crespo5

Post autor: 9Crespo5 »

a to już kwestia gustu, moim zdaniem upaskudzony xD
Awatar użytkownika
yungXpaproch

no dobra ale w kazdym razie chodzi o to, ze oklejony wiec mozna zdjac w kazdym momencie
pzdr z farcikiem
Awatar użytkownika
Karkovsky

Post autor: Karkovsky »

Kaliego bez problemu stać na takiego Rollsa, przecież on jest jednym z najbogatszych polskich raperów easy
DODA DZWOŃ PO TE KURWA TEKSTY
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Zgadzam się. Dlatego uważam, że nie odetnie się od swojego najlepszego źródła zarobku i nie skończy kariery.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
benzoabuser
Zbanowany

Post autor: benzoabuser »

kali z tym shopem z nasionami ganjafarmer kosi pewnie kabone
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie

!EXTRA ANNOTATION!

ALL OF MY POSTS ARE FICTION
pawoleh666
Zbanowany

Post autor: pawoleh666 »

niektore growshopy w polsce przekazuja wszystko policji, nie zdziwilbym sie gdyby ganjafarmer tez tak robil xD
super kali
Te tępe kurwy mogą wypierdalać bo ja takich kundli al dente wpierdalam
Awatar użytkownika
Travson

Post autor: Travson »

Co Kali ma wspólnego z Ganjafarmer?
phobos pisze: ten świat to symulacja na zaliczenie jakiegoś kosmicznego studenciakaxd który co roku oddaje ten sam projekt ze zmianami
Awatar użytkownika
ogkush

Post autor: ogkush »

Nie pierdol glupot @pawoleh666 to nie 2005, ganjafarmer dziala od lat bez przypalu i cieszy sie bardzo dobra opinia wsrod growerow tak jak pozostale glowne seed banki w Polsce.
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

– Pracując jako nastolatek przez tydzień w hurtowni cukru kolegi mojego ojca, zrozumiałem, że legalnie w tamtym okresie się nie dorobię. Nawet gdybym zdobył wykształcenie – a wyrzucili mnie w trzeciej klasie z liceum za ogromną liczbę nieusprawiedliwionych godzin – nie miałbym gwarancji, że będę godnie zarabiał. Przy cukrze spotkałem gościa, który skończył studia i nadal robił za pięć złotych za godzinę. Stwierdziłem, że mnie to nie interesuje. Interesował mnie szybki i dobry zarobek – zwłaszcza że wiedziałem jak i ile zarabia mój ojciec. – wspomina Kali w rozmowie z Bartkiem Strowskim i Jackiem Balińskim na potrzeby książki „To nie jest hip-hop. Rozmowy III”.

– Z trzema kolegami zacząłem oszustwa na narkotyki, które były najłatwiejsze. Braliśmy kasę, mówiliśmy do gościa, żeby poczekał chwilę na swój towar i już nie wracaliśmy. Sprzedawaliśmy też majeranek czy podbiał jako haszysz, komiks „Kaczor Donald” pocięty na kwasy LSD… Gdyby policja mnie złapała, nie miałbym przypału, bo przecież nie miałem przy sobie nic nielegalnego, a ładnych parę stów dziennie można było w ten sposób zarobić. – dodaje.

Książka „To nie jest hip-hop. Rozmowy III” została wydana nakładem No Dayz Off i jest już w sprzedaży.
Ja pierdolę :bag:
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

xDDDDD
Haczapurjan pisze: 07 kwie 2026, 17:31 Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
Awatar użytkownika
sebring

Post autor: sebring »

kurwa XDDDDD
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
Awatar użytkownika
phobos
BOR PTKWO

Post autor: phobos »

to co on dzieciom ten towar sprzedawał? przecież kilka takich akcji i typek jest namierzany, szczególnie, że on mieszkał kurwa w Legnicy, gdzie jak wyjdziesz z dworca kolejowego i zobaczysz park i mcdonalds to już w sumie koniec rejonu
mój styl życia to piątkowo
twój styl życia to chujowo
:cool:
ffeee pisze: 12 sty 2023, 0:17szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić :wall: :wall:
lygrys pisze:Nie prawactwo, wie że będzie dojechane za swoje poglądy.
radoslaw

Post autor: radoslaw »

zawsze mogl jechac do innego miasta krecic wałki
ODPOWIEDZ