pomyślcie sobie jakby taki peja gadał 10 lat temu takie rzeczy jak bedoesa tera przecież on by był kurwa raperem wyklętym
Bedoes x Lanek - Rewolucja Romantyczna (2021)
- FruitOffTheWall
Re: Bedoes x Lanek - Rewolucja Romantyczna (2020) [Zapowiedź]
serio sa na tym świecie ludzie którzy propsują nową twórczość bedoesa i lubią jego populistycznie pierdolenie i nie maja czternastu lat?
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Sam już nie wiem. Ja w wieku 14 lat jarałem się "Ja tu tylko sprzątam" O.S.T.R., "Deep Hans" 52 Dębiec, "Hipocentrum" PeeRZeta i WSRH.
Chciałbym wiedzieć czy ludzie słuchający Molesty Ewenement, Starego Miasta, Grammatika, Liroya itd. uważali że to czego słuchałem wtedy to gówno obesrane, tak jak ja aktualnie nazywam to co tworzy Bedoes.
Czy "Pij mleko" O.S.T.R. było dla nich tym czym "Anarchia 2019" dla mnie, a może przewózka+mindset WSRH to ten sam poziom co populistyczne pierdolenie Borysa?
Miliony pytań bez odpowiedzi ale mam nadzieję że aż tak źle nie było.
Chciałbym wiedzieć czy ludzie słuchający Molesty Ewenement, Starego Miasta, Grammatika, Liroya itd. uważali że to czego słuchałem wtedy to gówno obesrane, tak jak ja aktualnie nazywam to co tworzy Bedoes.
Czy "Pij mleko" O.S.T.R. było dla nich tym czym "Anarchia 2019" dla mnie, a może przewózka+mindset WSRH to ten sam poziom co populistyczne pierdolenie Borysa?
Miliony pytań bez odpowiedzi ale mam nadzieję że aż tak źle nie było.
Ten który się jara ma 23 i pisze coś takiego:
Spoiler
daveyo pisze: ↑26 lis 2020, 21:15 Chyba do niektórych starszych osób nie dociera to, że tak młody chłopak może mieć takie wartości, postrzeganie świata i być głosem pokolenia, jebać starych dziadów, umrą smutni i tak, a my będzie dumni, że jesteśmy zajebiści, słuchamy przejebanej muzy i jesteśmy świadomi tego co się dzieje wokół, którzy chcą czynić dobro i choć to niemożliwe "zmieniać świat na lepsze".
-
pawoleh666
- Zbanowany
Tak
Te tępe kurwy mogą wypierdalać bo ja takich kundli al dente wpierdalam
@moxxi To jakiś slang z Twojego podwórka czy tak mówią do Ciebie w domu? Nie wiem jak się do tego odnieść chyba trochę jestem za stary na te Twoje młodzieżowe powiedzonka i nie rozumiem kontekstu.
Użytkownicy, którzy snują teorie i sieją ferment na lewo i prawo w kwestii multikont przedszkolanka, danveo czy też moich przedstawiają się jak współczesne betony, rozumiem, iż obecnie system edukacji kuleje, ale bez przesady. Dziwi mnie fakt, że żaden mod nie wypowie się w tej kwestii i nie zareaguje.
W ogóle po co ja się wciągam w jakieś dziecinne rozmowy eot! Pozdrawiam i zdrówka życzę.
Użytkownicy, którzy snują teorie i sieją ferment na lewo i prawo w kwestii multikont przedszkolanka, danveo czy też moich przedstawiają się jak współczesne betony, rozumiem, iż obecnie system edukacji kuleje, ale bez przesady. Dziwi mnie fakt, że żaden mod nie wypowie się w tej kwestii i nie zareaguje.
W ogóle po co ja się wciągam w jakieś dziecinne rozmowy eot! Pozdrawiam i zdrówka życzę.
mi to tylko tych bitów Lanka szkoda...
Gdyby Lanek nie był tak chujowym człowiekiem z charakteru, to może też by mi było szkoda. Tak to jebać, dobrali się idealnie.
Raz widziałem jakiś lajw z Lankiem, a wcześniej nie widziałem z nim żadnych wywiadów... i doszedłem do wniosku, że raczej bym się z nim osobiście nie dogadał. Ale szacun za umiejętności do niego mam.
- yungXpaproch
w koncu z jakiegos powodu musi byc w sbm....
hahah, nie wiem, polecam obejrzeć jakiś lajw/wypowiedź gdzie jest sam i mówi co myśli
ten lajw, który widziałem to on był pijany, więc jeszcze był bardziej szczery niż normalnie pewnie
prosty chłopak, ale bije od niego coś podejrzanego. mogę się mylić
- KosztujMojTwarog
Tenże wykonawca jest postacią arcy odrażającą. Przykro się na niego patrzy i słucha. Ani to ładne, ani mądre.
- MyEvenement
Ja pierdole ale ten Bedi to dzban
Uważam, że ludzie którzy mają wiecej niż 17 lat i jarają się tym co on teraz nawija dopinając mu jakąś łatkę rewolucjonisty walczącego o dobro na świecie to powinien automatycznie być przebadany na łeb.

Uważam, że ludzie którzy mają wiecej niż 17 lat i jarają się tym co on teraz nawija dopinając mu jakąś łatkę rewolucjonisty walczącego o dobro na świecie to powinien automatycznie być przebadany na łeb.
ale to jest dureń. AŚMZ był kozackim materiałem gdzie gruby, troche głupiutki chłopak dorwał się do hajsu i chciał trochę przyknurzyć i poćpać. troche to bawiło, na pewno bujało. tu nie ma nic poza cringem, pierdolenie, odjebcie się od pedałów, kocham boga, rozjebie ci łeb z ziomkiem, mama ciągle dumnaBY ŚLICZNE DZIEWCZYNY NIE BALY SIE NOCĄ CHODZIC PO ULICAAAACH
człowiek by chciał poczytać o płycie a tu tylko wyzywanie Bedoesa
kto tu jest kurwa dzbanem
kto tu jest kurwa dzbanem
- afterlight
ten kogo interesuje ta plyta
muszę kupić sobie buty do biegania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
- oKulTywowany