Ale pierdolenie. Sam schudłem z dużo większej wagi i jedyne co potrzeba to systematyczność. Jak widzę w ogóle co Wini robi to to się jakieś takie śmieszne wydaję. Poza tym te zabawy z kalisteniką i tak dalej przy takiej wadze to jest za mocno. Winiemu pewnie by wystarczył na razie spacer i rower ale z tego nie zrobi filmiku na youtube.
Wini - rozmowy
Re: Wini - rozmowy
kark to nie debil, mówił mi tak laik
rower chyba optymalny w takim przypadku, rzeczywiscie te stawy moga pasc
Tede chyba tak zrzucal
ale przede wszystkim dieta, przejscie na warzywa + kurczak unlimited i zejdzie szybciutko z waga
Tede chyba tak zrzucal
ale przede wszystkim dieta, przejscie na warzywa + kurczak unlimited i zejdzie szybciutko z waga
zapraszam do sprawdzenia
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec
Jak Wini będzie swoje mądrości wprowadzał przy odchudzaniu, bo jak to ktoś kiedyś napisał i mi się spodobało, że oglądał coś zjarany i w połowie usnął, ale 3 słowa z 10 słyszał, to czarno to widzę. Akurat tu uważam, że powinien sobie zatrudnić jakiegoś dobrego specjalistę i po prostu robić to co on mówi, nie wprowadzając na własną rękę żadnych zmian.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
- przedszkolanek
może się nie znam na odchudzaniu, ale imo wini powinien przede wszystkim mniej żreć
mam nadzieję, że obok tych treningów dla picu, show, contentu, promocji i hajsu (coraz nudniejszych zresztą, format się chyba powoli wyczerpuje) niewpierdalanie to teraz jego podstawowa czynność
mam nadzieję, że obok tych treningów dla picu, show, contentu, promocji i hajsu (coraz nudniejszych zresztą, format się chyba powoli wyczerpuje) niewpierdalanie to teraz jego podstawowa czynność
hmm ja tu sie zastanawiam na ile rzeczywiscie chce schudnac a na ile tu chodzi po prostu o rozwoj swojego kanalu na yt i dostarczanie beki=wyswietlenia=sponsorzy=KASA oraz promocja swojej marki Ćpaj Sport, moze cos chce jedno z drugim pogodzic ale tak jak juz ktos wspominal Bedorf to zaden trener personalny Bnt tym bardziej to sa glosniejsze nazwiska, zaprzyjaznionie z Winim mordy a nie jacys profesjonalni trenerzy co maja doswiadczeine jak postepowac z takimi ludzmi ktorzy maja spora nadwage i dali rade schudnac, nie jest malo takich przypadkow ale Wini jak zwykle nieomylny u kazdego byl dietetyka na swiecie i wie wszystko, nikt mu nie przypadl do gustu za to jego ziomeczki to znaja temat od podszewki i z nimi na pewno mu sie uda... btw typo wyzej napisal ze schudnal z duzo wiekszej wagi, kurde byku duzo wieksza od 140 kg ? to ile 160 ? 180? faktycznie hardkor i u takich ludzi powinien winicjusz szukac odpowiedzi jak chudnac
Nie no wini wspominał już, że miał kilka podejść do redukcji pod okiem trenera personalnego, ale nie potrafił się zmotywować więc w tym przypadku narzucenie sobie bata choćby w postaci tej serii na kanale to jest jakiś sposób. Treningi które tam wrzuca to już inna sprawa, bo wiadomo że się szybko zajedzie.
Przecież on ma spoko tą siłkę w domu, którą pewnie sobie ogarnął kilka lat temu xD obstawiam że zrzuci, ale wróci szybko do starej wagi
Przecież on ma spoko tą siłkę w domu, którą pewnie sobie ogarnął kilka lat temu xD obstawiam że zrzuci, ale wróci szybko do starej wagi
I ja to rozumiem. Ale jak w 1 odcinku mówi, że będzie miał dietę keto, a potem "a przeglądałem to całe keto i nie dla mnie jednak, postaram się mniej wpierdalać", to żeby nie okazało się, że owszem treningi jakieś robi i nagrywa, a poza nagraniami na grubo wjeżdża 7k kcal dziennie.ind1cud pisze: ↑23 lis 2020, 15:55 Nie no wini wspominał już, że miał kilka podejść do redukcji pod okiem trenera personalnego, ale nie potrafił się zmotywować więc w tym przypadku narzucenie sobie bata choćby w postaci tej serii na kanale to jest jakiś sposób. Treningi które tam wrzuca to już inna sprawa, bo wiadomo że się szybko zajedzie
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
WINI X BIG MAJK - ROZMOWA
Big majk spoko koleś, być może weźmie się za naszego pączusia
Big majk spoko koleś, być może weźmie się za naszego pączusia
- mlodyperkez
wini za rok wyciety kafar startuje na zawodach w kategorii plazowa sylwetka #wierzepaczusiu
- przedszkolanek
jak ktoś chce zobaczyć zdjęcie winiego z jp2 sprzed 40 lat, to tutaj koło 4:50 https://www.youtube.com/watch?v=V4lsu40KPGA
Mamusia się troszkę zmieszała, ale przynajmniej sobie Winicjusz swoje ego nakarmił
- gods bidness
Wini założył patronite i zaczyna subtelne żebry w Instagramowej relacji. Ten big majk spoko, nie znałem typa, a to pierwszy znany mi polski kafar, który mówi ciekawie, merytorycznie i z charyzmą, bez zbędnego "bro science".
- przedszkolanek
Wini - recenzja serialu
Spoiler
IMO ani to ciekawe, ani fajne, wręcz nawet trochę bym powiedział, że cringe. Mam nadzieję, że Winiemu się nie kończy hajs, że musi odpierdalać taki szajs, łącznie z jakimiś apartamentami itd.
Oczywiście niech robi co chce, nie moja brocha, ale dziwnie się na to patrzy czasami.
Oczywiście niech robi co chce, nie moja brocha, ale dziwnie się na to patrzy czasami.
weź grubasie odpal jakąś transmisje z donejtami zamiast żebrać o hajs na kolejnej platformie
Combo fryzura + rękawiczki na rower za 3zł do prowadzenia BMW serii 7 
Saleta to chyba najgorszy rozmowca w historii kanalu
Podbijam, nudy jak cholera
- PeterStillNinety's
- WNB Weteran
Najgorsze są te momenty gdzie Wini ma ciekawego słuchacza w temacie ktory powinien go interesować - Big Majk który ma różne opinie natomiast raczej zna się na żywieniu itd Tymczasem Wini przerywa mu non stop nie dając dojść do słowa Może poza kulisami go wypytał o wszystkie tematy dietetyczne jednak w rozmowie to wychodzi mega słabo.
Kontuzje brak sportu byłem wyczerpanym wrakiem dziś powracam po swój łup jak pirat w ręce z hakiem