Fifa
Moderator: con shonery
Re: Fifa
z megapaczki za ważne mecze wypadł mi Renato Sanches w wersji UEL Live, wymienny
czy taki traf daje awans do złodziejskiej gildii?
czy taki traf daje awans do złodziejskiej gildii?
Jeszcze jak
https://www.last.fm/user/blazfm
ezio_wrocław pisze: to nie świadczy o wielkości zespołu, że z nożem na gardle dostają nagle kopa motywacyjnego
Mam taki o to skład:

Gra mi się chujowo, wpadł mi właśnie Zambrotta, myślę żeby go pogonić i kupić Aube I zmienić cała 3 z przodu, może martiala zostawię, jakieś rady co tu pozmieniać?

Gra mi się chujowo, wpadł mi właśnie Zambrotta, myślę żeby go pogonić i kupić Aube I zmienić cała 3 z przodu, może martiala zostawię, jakieś rady co tu pozmieniać?
Zostawiłem sygnet,
w twojej starej,
spadł mi z palca,
przez chwilę była coś warta.
w twojej starej,
spadł mi z palca,
Też to rozważam, grałem niemiecka i byli za wolni, lewy nawet spoko ale jak widzę jak mnie robią salahem i sterlingiem to się wkurwiam. Niby włoska spoko, mam mertensa i insigne na ławce i rzeczywiście lepiej mi się nimi gra, Dybale też propagują wszyscy
Zostawiłem sygnet,
w twojej starej,
spadł mi z palca,
w twojej starej,
spadł mi z palca,
-
MalinowyJogurt
@ronaldo Ja mam atak Immobile - Mertens i Dybala na ŚPO i polecam mocno, Mertens to jest wariat, Dybala ma motorek w dupie, może karta tego nie pokazuje, ale w grze super się porusza i robi spoko liczby, u mnie jako ŚPO w 50 spotkaniach ma 61 bramek i 32 asysty, najlepszy gracz. Immobile, bo zawszę muszę mieć kogoś silnego kto się zastawi. W pomocy śmiga IF Gomez, Siergiej Milinkovic-Savic, Nainggolan i też polecam mocno. Obrona bardzo silny Koulibaly i Manolas, na bokach Theo Hernandez i Halloween Cuadrado
Moim zdaniem Walker na 7 jest wystarczający, ale z Kante to zależy czy lubisz takich niskich i wątłych zawodników. tzn. wiadomo, że to Kante i on działa inaczej, ale i tak
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- bloodyhell
both
pierwsza elita w tym roku wpadła, wiec z góry uprzedzam ze będzie zjebane totw
pierwsza elita w tym roku wpadła, wiec z góry uprzedzam ze będzie zjebane totw