Aktywny na scenie z przerwami od ~2008 roku. Najbardziej znany z kawałka Yyy, eee z płyty producenckiej. Stary Młody Wilk (2018). Jego rap charakteryzuje głównie zabawa słowem. Prowadzi audycję w Radiu Kampus w piatki o 22 - Pozykiwka.
Popkiller Młode Wilki 6 - Zeamsone x Frosti Rege x Kamil Pivot x White 2115 x Fejz x Jan-rapowanie x Barto'cut12 x Michał Tomasik x Pater x Zero x Siles x Tymek - Nic za darmo / Piramida (prod. Jacon)
Spoiler
Luźny, niepromujący żadnego wydawnictwa numer. Enjoy.
Instrumental: Mumdance "Take Time".
Kamil Pivot - Laser w oczach (2014.11.24)
Spoiler
Luźny, niepromujący żadnego wydawnictwa numer. Enjoy. [2]
Instrumental: 12th Planet & SPL - Ratchet Strap (UZ Remix)
Kamil Pivot - Banknoty (2014.12.04)
Spoiler
Numer z 2008. Co to za instrumental? "Nie pamiętam, Pakol", ale chyba jakiś Cory Gunz albo Lil Wayne.
Kamil Pivot - Na celowniku (2015.01.26)
Spoiler
Luźny, niepromujący żadnego wydawnictwa numer. Enjoy. [3]
Instrumental: Alvaro & The Partysquad - Wataah (Moombahton Mix)
Kamil Pivot - Stamtąd (2015.02.12)
Spoiler
Bit: Diplo "Everyday"
Kamil Pivot - Stamtąd (2015.03.05)
Spoiler
Kolejny luźny numer niepromujący żadnego wydawnictwa będący zuchwałym atakiem na magiczną granicę 200 fanów na Facebooku.
Masyw - Kanał (Simba x Pivot) (2016.05.10)
Spoiler
Mimo że poznali się ponad 15 lat temu w legendarnej Radiostacji, to dopiero teraz postanowili połączyć siły. Simba, odpowiadający w Masywie za warstwę muzyczną, jest od 1999 roku związany z warszawską sceną drum’n’bass. W 2002 roku był uczestnikiem prestiżowych warsztatów Red Bull Music Academy w Sao Paolo. Kamil Pivot jest natomiast człowiekiem od mikrofonu i to nie tylko w Masywie. Od 10 lat na antenie warszawskiego Radia Kampus prezentuje bowiem szerokie spektrum muzyki basowej w autorskiej audycji pt. Pozykiwka.
Masyw jest projektem, w którym Simba i Pivot łączą swoje muzyczne zajawki, starając się wiernie wypełniać przykazanie, jakie zostawił im stary szczur Splinter: bass zawsze ma się zgadzać!
Niedostępne opublikowane utwory:
Kamil Pivot - Dom (Bitamina remix) - jak ktoś ma, to proooszę o PW!
Spoiler
Zespół Bitamina poprosił mnie, żebym usunął z YouTube remix ich utworu pt. "Dom", który sobie nieoficjalnie nagrałem. Zapytałem, czy mogę chociaż wrzucić moja zwrotkę z tego remixu na zapętlonym instrumentalnym fragmencie bitu z "Domu", ale na to chłopaki też się niestety nie zgodzili. Wrzucam więc acapellę, bo nagrywam tak mało i tak rzadko, że trochę mi szkoda, żeby czas, który poświęciłem na napisanie i nagranie tego remixu poszedł na marne a z drugiej strony nie chce mi się teraz szukać jakiegoś bitu do tej zwrotki, albo nagrywać ją jeszcze raz pod coś innego.
pardon pisze: ↑10 lis 2023, 12:06
nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
znowu jakieś milenialskie nostalgiczne pierdolenie, że plecki bolą, jestem stary, ale jest nadzieja, bo henrik larsson też był kiedy na sam koniec kariery poszedł do barcy i united?
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
typ gorszy od Edzia
muzyka dla wykastrowanych ojców przyszłych ofiar szkolnych prześladowań. nice guy, dla dupek ktore sie juz wyszalały i teraz moga sie ustabilizować