OFFTOPIC SERIALOWY
Moderatorzy: gogi, con shonery
- JoeyJoeJoe
Re: OFFTOPIC SERIALOWY
ogląda ktoś nowego Archera? Opinie?
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
Widziałem wczoraj pierwszy odcinek Undoing od HBO. Nicole Kidman i Hugh Grant żyją sobie jako bogate i teoretycznie szczęśliwe nowojorskie małżeństwo psychoterapeutki i lekarza a tu nagle wydarza się morderstwo a mąż znika bez śladu. Połowa seansu upłynęła wprawdzie na przyglądaniu się jak Kidman coraz bardziej upodabnia się do Georgette Mosbacher, zaś przez drugą uwagę przykuwały głównie cycki Matildy De Angelis (krzyżowka Jennifer Lawrence z Emily Ratajkowsky), aczkolwiek zapowiedź kolejnych odcinków wyglądała dość intrygująco. Ostatecznie może to być jednak rozczarowanie jak A Simple Favor. Się zobaczy
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Można gdzieś zobaczyć ? Czy tylko torrenty?
- JoeyJoeJoe
Raczej torrenty (rarbg polecam jakby co), chyba że jakaś nieoficjalna stronka do streamingów, ale ja raczej nie korzystam z takich.
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
- FruitOffTheWall
jestem na 3 odcinku suburry 1 sezon i fajne jak na razie nie jakies super ale fajne polecam 7/10
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Gambit Królowej obowiązkowo, świetny serial, najlepsze co netflix zrobił od daaawna, wyczuwam nagrody, polecam mocno
podbijam, niedawno obejrzałem całość na raz, bardzo fajny serial i główna aktorka urocza, przypomina mi Emme Stonę trochę
całkiem przyjemnie się ogląda, hbo pokazało na przykladzie Wielkich Kłamstewek, że umie w takie historie. ale Nicole Kidman faktycznie okropna, za dużo trochę tej plastyki twarzy. jutro kolejny odcinek, ciekawe jak to sie rozwinieLuxair pisze:Widziałem wczoraj pierwszy odcinek Undoing od HBO. Nicole Kidman i Hugh Grant żyją sobie jako bogate i teoretycznie szczęśliwe nowojorskie małżeństwo psychoterapeutki i lekarza a tu nagle wydarza się morderstwo a mąż znika bez śladu. Połowa seansu upłynęła wprawdzie na przyglądaniu się jak Kidman coraz bardziej upodabnia się do Georgette Mosbacher, zaś przez drugą uwagę przykuwały głównie cycki Matildy De Angelis (krzyżowka Jennifer Lawrence z Emily Ratajkowsky), aczkolwiek zapowiedź kolejnych odcinków wyglądała dość intrygująco. Ostatecznie może to być jednak rozczarowanie jak A Simple Favor. Się zobaczy
Podpisuję sięboixos pisze:Gambit Królowej obowiązkowo, świetny serial, najlepsze co netflix zrobił od daaawna, wyczuwam nagrody, polecam mocno
IMO formalnie bez zarzutu i sprawnie wykonane (oczywiście nie obeszło się bez typowego, amerykańskiego stereotypizowania ruskich) ale jednak klasyczna, wtórna historia from zero to hero jakich wcześniej były tysiące, jedyne co, to że w środowisku szachistów. Ale w kinie i serialach ostatnio chyba posucha, więc trochę rozumiem
@jajca, no jak, przecież totalnie na odwrót z tym stereotypowaniem ruskaczy
serial bardzo dobry - fajna to jest aktorka, ładnie opowiedziana historia, scenografia i klimat, props dla Dorocińskiego. Cały ten rys psychologiczny imo znacznie ważniejszy niż szachy. Zdecydowanie bym polecił na dwa-trzy wolne wieczory, ale też bez przesady z jakimiś wybitnymi reckami i ocenami.
Jeżeli ktoś chce oglądać The Haunting of Bly Manor, to tego nie róbcie
serial bardzo dobry - fajna to jest aktorka, ładnie opowiedziana historia, scenografia i klimat, props dla Dorocińskiego. Cały ten rys psychologiczny imo znacznie ważniejszy niż szachy. Zdecydowanie bym polecił na dwa-trzy wolne wieczory, ale też bez przesady z jakimiś wybitnymi reckami i ocenami.
Jeżeli ktoś chce oglądać The Haunting of Bly Manor, to tego nie róbcie
yer a wizard, Harry
Obejrzę w normalnej jakosci, bez reklam, i sratów tatów gdzieś Bates Motel po polsku?
Oglądam sobie ostatnio Community po raz drugi po paru latach. Jeśli ktoś szuka jakiegoś serialu do pośmiania się to polecam. Odcinki po 20 min, 6 sezonów idealne do śniadania.
mały smaczek w serialu gra Childish Gambino. 
np tutaj https://filman kropka cc/serial-online/2034/psychoza-bates-motel
narzekałem na brak fajnych seriali ostatnio i od niechcenia włączyłem Nasi Chłopcy na HBOGO, o kurwa jakie to jest dobre, fabuła oparta na prawdziwych wydarzeniach w Izraelu
https://www.filmweb.pl/serial/Nasi+chłopcy-2019-837617
https://www.filmweb.pl/serial/Nasi+chłopcy-2019-837617
- checollada
bardzo fajny temat na serial, z chęcią obejrzę
zwłaszcza, że jestem w połowie Gambitu Królowej i po takiej fali propsów tutaj spodziewałem się bóg wie czego chyba, a dostałem solidną produkcję w stylu netflix, zrobioną bardzo bezpiecznie. nie mniej jest to dobry serial i ogląda się go bardzo przyjemnie. głupie uczucie, przez pierwsze odcinki miałem wrażenie, że oglądam Anie z zielonego wzgórza
zwłaszcza, że jestem w połowie Gambitu Królowej i po takiej fali propsów tutaj spodziewałem się bóg wie czego chyba, a dostałem solidną produkcję w stylu netflix, zrobioną bardzo bezpiecznie. nie mniej jest to dobry serial i ogląda się go bardzo przyjemnie. głupie uczucie, przez pierwsze odcinki miałem wrażenie, że oglądam Anie z zielonego wzgórza
@checollada sprawdź też Ziemia Niczyja, również dostępny na HBOGO, żadna bajeczka o cywilu który wykosił połowę ISIS, naprawdę dobry serial
Możecie polecić mi jakiś serial kryminalny z ciężkim klimatem? Coś w rodzaju filmu Siedem, albo z drugiej strony może True Detective?
Ewentualnie jakiś skandynawski, albo dziejący się w NY, albo np. w zimowej scenerii.
Może akurat coś podrzucicie?
Ewentualnie jakiś skandynawski, albo dziejący się w NY, albo np. w zimowej scenerii.
Może akurat coś podrzucicie?