Kartky
Re: Kartky
Nadal mnie bawi słowo "Kubdziołek" 
- przedszkolanek
do złotych ust go
-
pawoleh666
- Zbanowany
Czemu miałaby nie być prawda? Każdemu polecam serdecznie i to prawda, że po tym się już nie jest takim samym, a poza tym licznik ciągle rośnie, choć ostatnio głównie z CD.sugarhill_notausgang pisze: ↑16 paź 2020, 13:07 Jeśli to z tymi 2000 h to prawda to znaczy, że typ musiał słuchać "Kartky" w przeliczeniu 170 dni po 12 godzin dziennie. Po czymś takim nie można być normalnym, nawet jeśli wcześniej się było.
Polecam tę super playlistę, jedną z moich wielu z Kubdziusiem, choć ta jest najbardziej rozległa (a zarazem najlepsza):
https://open.spotify.com/playlist/3vYMp ... =copy-link
A ta za to jest idealna do zapoznania się z twórczością tego ewenementu muzycznego: https://open.spotify.com/playlist/3wdXU ... =copy-link
Dodano po 3 dniach 12 godzinach 2 minutach 32 sekundach:
Śmieszy mnie tez to, że na Kartkyego jest taka nagonka już przy braku dowodów, a taki tentacion najebał dziewczynie do nieprzytomności, co zostało udokumentowane i miliony ludzi ma to w dupie. https://www.youtube.com/watch?v=J2FtLfCHUPw
Te tępe kurwy mogą wypierdalać bo ja takich kundli al dente wpierdalam
-
frontkick
Gdybym naprawdę zobaczył coś co by utwierdziło mnie w 100%, że Tentacion jest zdolny do takich rzeczy i jest to głównie jego wina to pewnie, że zmieniłbym zdanie, ale i tak dalej bym go słuchał, bo potrafię oddzielić sferę muzyczną od prywatnej.
A tak... wciąż będę go bronił, bo mam do tego takie samo prawo, a nawet i większe jak wy do oceniania i wieszania psów, chuj mnie obchodzi ile was się tutaj zbierze, potężne jebać podążanie za stadem.
Przecież gdyby gość odpierdalał takie akcje i był taki jak go opisujesz to by nie miał miejsca w muzyce i od razu by poleciał na odstrzał. No dziwna sprawa, za nim byli jego koledzy, którzy go bardzo dobrze znają, a nie tacy którzy nie wymienili z nim ani jednego zdania. hm hmmm
myślę, że Tentacion napierdalał też swoich kolegów, bo żaden z nich się nie postawił i pewnie miał na nich nagrania jak Benzema na Valbunenę.
Świat jest skurwiały przez takich spierdoleńców naładowanych nienawiścią.
A tak... wciąż będę go bronił, bo mam do tego takie samo prawo, a nawet i większe jak wy do oceniania i wieszania psów, chuj mnie obchodzi ile was się tutaj zbierze, potężne jebać podążanie za stadem.
Przecież gdyby gość odpierdalał takie akcje i był taki jak go opisujesz to by nie miał miejsca w muzyce i od razu by poleciał na odstrzał. No dziwna sprawa, za nim byli jego koledzy, którzy go bardzo dobrze znają, a nie tacy którzy nie wymienili z nim ani jednego zdania. hm hmmm
myślę, że Tentacion napierdalał też swoich kolegów, bo żaden z nich się nie postawił i pewnie miał na nich nagrania jak Benzema na Valbunenę.
Świat jest skurwiały przez takich spierdoleńców naładowanych nienawiścią.
Spoiler
<bezradność>
-
pawoleh666
- Zbanowany
Racja, ale na szczęście 18.06.2018 jednego ubyło
Dodano po 3 minutach 59 sekundach:
Tak poważnie to jak dla mnie Tentacion był bardzo chujowym człowiekiem i jego muzyka nie była lepsza, bo była totalnym gównem. Ale np. SAD! czy chyba Hope (nie jestem pewien czy tak się nazywała ta nutka) uważam, za bardzo dobre dzieła. Niemniej, uważam że Kartky to o wiele lepszy artysta, bardziej kompletny.
Tentacion zbyt dobrze ogarniał inżynierię muzyczną na robienie jakichś chujowych nut na przesterze, nie kumam gościa.
Gdzie podziali się atakujący Kubdziolka teraz, co?
xxxtantacion o ile uważam, że nic jakiegoś ultra ciekawego sobą nie reprezentował (nie jarały mnie jego kawałki) i mega nie lubilem jego persony, to przecież typ był 10 półek wyżej od kartkiego w kwesti robienia muzyki, takie fuck love to jest kurwa hymn i taki kartky moglby wziac na feat serwete i kminic taki utwor miesiac dzien w dzien i wyszedlby kutos
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
@frontkick zajebisty followup
- stratemirat
Normalni ludzie o tej godzinie śpią, a to, że czarny raper ćpun śmieć ma odklejone od rzeczywistości sajko fanki nie czyni sajko polskiego rapera ćpuna śmiecia mądrzejszymi
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Poniósł konsekwencje symboliczne czy tata ogarnął jak on tą swoją pod dywan? Ale ta jego ex głupim człowiekiem jest, jak cała ta historia, te jej zdolności kojarzenia przyszłości, te umiejętności rozumienia w praktyce cech osobowościowych w konfrontacji z samą sobą i ta niezawodna intuicja kobieca polegająca na wrażeniach. W mojej ocenie wina absolutnie po jej stronie, sama chciała z nim w to grać, a to bydle chore grało tak jak przeciwnik pozwala i do 78 minuty oboje czuli się wygrani, a że ją zaczęły skurcze łapać i kontuzje, a zmienniczki nie było na ławce, to do kogo pretensje?
-
pawoleh666
- Zbanowany
Wyszedł nowy numer na emo lofi bicie. xD
Gówno totalne.
Ostatni raz, widziałem ciebie itp. Wiemy już Kubuś, od czterech płyt wiemy.
Miszela nie skomentuje.
Gówno totalne.
Ostatni raz, widziałem ciebie itp. Wiemy już Kubuś, od czterech płyt wiemy.
Miszela nie skomentuje.
Złapałem dzisiaj taką rozkminke, czy człowiek rozwijając się sportowo (chodzi o boks ofc) rozwija się tym samym na płaszczyźnie artystycznej. W tym celu przesłuchałem nową płytę rapera miękiszona kubutka i nie znalazłem powiązania.
Tym samym, albo kubutek już nie boksuje i po prostu chujowo rapuje
albo
boksuje dalej, rozwija się sportowo, ale nie przekłada się to na jego twórczość

Tym samym, albo kubutek już nie boksuje i po prostu chujowo rapuje
albo
boksuje dalej, rozwija się sportowo, ale nie przekłada się to na jego twórczość
Widzę beton i tylko beton, gdy patrzę ślepo
Skąd wy się urwaliście z takimi idiotyzmami 
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
ciekawa rozkminka, ale gdyby faktycznie miało istnieć takie powiązanie, to Pudzian Band szedłby łeb w łeb z Beatlesami, a Cristiano Ronaldo byłby właśnie zajęty przemalowywaniem Kaplicy Sykstyńskiej.
Ale może Pudzian Band zaczęli śpiewać jak już zajebiście boksowali i to co słyszymy dzisiaj to już ich sufit.
Swoją drogą, wie ktoś gdzie można znaleźć jakąś sparing partnerkę? Czy to musi być konkubina?
Widzę beton i tylko beton, gdy patrzę ślepo
Idź na kurwy, które lubią BDSM i napierdalaj.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Im.nikkie dodała story z poobijanym pyskiem. Czyżby tak jak viktoria zdenerwowała kubudziolka ? Myślicie ze to kolejna dupa do bicia ?
?
Na jej story nic takiego nie ma XD