Fryzury i zarosty
Moderator: wrubel
Re: Fryzury i zarosty
Panowie co do układania włosów, próbowałem wielu produktów, ale nic nie mogę znaleźć na swoje włosy, bo są kurewsko twarde i ciężko je układać.
No ale napisz jaka fryzura,czy połysk czy mat i jeśli ogarniasz to czy wosk/wodniak/uwb
Jakich grzebieni i szczotek używacie do włosów i brody?
To akurat żaden problem, bo mam tak samo. Mocne pomady woskowe/wodne, prestylery, układanie na mokro - rozwiązań jest milion. Musisz napisać co chcesz i czego oczekujesz.
podbij pw
https://www.instagram.com/runiekslg/FPN pisze:Teraz w bangerku będzie można follow upować 2cztery7, gdzie nawijali, że Pjus głuchy. My będziemy mogli nawinąć, że Runiek ślepy, a postuje ciągle
dostałem na prezent taki grzebień od Apothecary 87
Spoiler
i jest świetny, ma sztywne zęby i jest kompaktowy, noszę go zawsze przy sobie.
Włosy podnosicie sobie okrągłymi szczotkami?
Jak układać włosy - POMPADOUR - męskie fryzury klasyczne
ROCKABILLY POMPADOUR
Modern Pompadour Hairstyle Tutorial 2020 | Quarantine Hair Options!
Jak układać włosy - POMPADOUR - męskie fryzury klasyczne
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Tak - co prawda nie mogę robić sobie pompa, bo mam zakola i nie wygląda to zbyt dobrze, ale na przykład podkręcam sobie zawsze włosy przy przedziałku, żeby włosy sprawiały wrażenia takich przyklepanych.
aka anthony hotbeats / skwer represent
- widzeszalenstwo
Goli się ktoś z was brzytwa? Jakiej używacie?
Według mnie zajebiście niepraktyczne. Dużo lepszą opcją jest maszynka na żyletki, jeszcze jak goliłem się na mokro-to bardzo sobie chwaliłem. Choć wiadomo, że tak samo ważne jest jeszcze mydło/pianka do golenia.
o takie forum nic nie robiłem
Hahaha, co ty byś chciał mydłem robić? Albo pinaką? Tylko żel, który sobie dostosowujesz do warunków na skórze, wybierasz. Ewentualnie elektryka, ale jeszcze nie jeździłem.
Mam shavetke firmy parker. Na golenie się brzytwą schodzi strasznie dużo czasu, maszynka na zyletki dużo lepsza
- widzeszalenstwo
Ja ogólnie to chciałbym tej brzytwy używać tylko do robienia linii na szyi i policzkach, nie do golenia całej mordy od razu. Broda mi dość szybko rośnie, przez co trymerem muszę to poprawiać co 2-3 dni, a z jednorazówka trzeba się sporo pierdolić żeby to zrobić równo przez jej rozmiar i myślę, że z taką maszynka na zyletki byłoby podobnie, chociaż nigdy nie miałem nawet tego w rękach
To taka shavetka będzie spoko opcją. Zatniesz się kilka razy i ogarniesz
- widzeszalenstwo
A mógłbyś mi byczku pokazać czym dla ciebie jest ta shavetka? Bo po wpisaniu takich słów kluczowych jak shavetka Parker znajduje coś takiego, co ja akurat bym nazwał po prostu brzytwa i nie wiem czy akurat ten produkt polecasz skoro twoim zdaniem golenie brzytwa długo schodzi xd
mam dokładnie ten model, chodziło mi o brzytwę na żyletki
No ale mu pewnie chodziło o całą mordę jak mówił o czasie. O tym ja też myślałem mówiąc o maszynce.
Do linii i konturu chyba nic lepszego jak brzytwa nie bedzie.
Do linii i konturu chyba nic lepszego jak brzytwa nie bedzie.
o takie forum nic nie robiłem
- benzoabuser
- Zbanowany
ale chujnia nakładać sobie tyle tego tłustego gówna na włosy, wystarczy ładnie się obstrzyc, myć głowę i jest się ładnym fest, to mi przypomina te baby co sobie tonę lakieru na włosy nałożą XDDD
e: żeby nie było, po prostu chodzi mi o nakładanie takiej ilości produktów na włosy, co nie wydaję zbytnio spoko
e: żeby nie było, po prostu chodzi mi o nakładanie takiej ilości produktów na włosy, co nie wydaję zbytnio spoko
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
- benzoabuser
- Zbanowany
no jak masz dużo włosków to sobie można czymś ułożyć ładnie, co by wyglądać jak Pan lub Panicz, ale pomyśl mordo, że jak walniesz tyle lakieru czy pomady to masz te włosy obciążone fest no i ogólnie efekt też nie zawsze dobrze wygląda aka ziomki co mają giga czoło i zaczesują sobie włosy do tyłu
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
!EXTRA ANNOTATION!