Liga Mistrzów i Liga Europy
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Liga Mistrzów i Liga Europy
przecież Rangers > Standard
Dodano po 1 godzinie 33 minutach 47 sekundach:
22.10
19:00 Lech - Benfica
29.10
21:00 Rangers - Lech
05.11
19:00 Lech - Standard (po tym meczu wyjazd na Legię)
26.11
21:00 Standard - Lech
03.12
21:00 Benfica - Lech
10.12
19:00 Lech - Rangers
Dodano po 1 godzinie 33 minutach 47 sekundach:
22.10
19:00 Lech - Benfica
29.10
21:00 Rangers - Lech
05.11
19:00 Lech - Standard (po tym meczu wyjazd na Legię)
26.11
21:00 Standard - Lech
03.12
21:00 Benfica - Lech
10.12
19:00 Lech - Rangers
Influencer.
Będę trzymał kciuki mocno, ale wątpię w awans. Jeden-dwa dobre mecze, szansa na otrzaskanie się z większym poziomem, możliwość wypromowania młodych. Szkoda, że bez kibiców, atmosfery pucharów i przychodów z dnia meczowego. Ważniejsze żeby dopilnować ekstraklasy.
yer a wizard, Harry
Mordo, normalnie 30% zapełnienia stadionu UEFA umozliwia, tylko krajowe przepisy muszą z tym współgrać.
Faktycznie. Nie jest to pełny stadion, ale zawsze coś.
yer a wizard, Harry
IT’S COMING HOME

mogę gdzieś jednorazowo wykupić dostęp do Polsatu Sport, aby bez przypału sobie obejrzeć dzisiaj meczyk?
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.

Spoiler

no właśnie ipla ma możliwość wykupienia w pakiecie 40zł/miesiąc, a wolałbym na przykład ogarnąć na 3 dni or sth
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.

Spoiler

Oczywiście ze jest możliwość ogarnięcia na krótszy okres, pirackie tv internetowe mają opcje tygodniowe, jeszcze jakiś czas temu korzystałem z tej strony, tydzień 13 zł, miesiąc 30
w tym ze sportu masz dostępne
Kiedyś chodziło bez zająknięcia o każdej porze dnia i nocy na wszystkich wydarzeniach, teraz z tego co widziałem to zdarzają się chwilowe zawieszenia.
w tym ze sportu masz dostępne
Spoiler

Ostatnio zmieniony 21 paź 2020, 9:31 przez kapec, łącznie zmieniany 1 raz.
to jak mam komuś płacić 30 zł za piracenie to wole 50 za legalne, co za cebula
IT’S COMING HOME

-
ksiazenieporzadek
albo ogarnąć sobie iptv i mieć za kilka euro wszystko na miesiąc
Padło pytanie o możliwość ogarnięcia transmisji na parę dni, a na pewno krótszej niż miesiąc, więc dałem jakąś opcję, to po 1
po 2, jak za samą LM ma płacić 50 zł, a ma opcję za 20 zł taniej mieć pełny pakiec C+/eleven/polsat to owszem, jest opcja dla cebularzy ale chyba korzystniejsza niż wydźwięk z tego co napisałeś.
Ja np. tv mam podłączony tylko do kompa i takie coś jest mi w chuj na rękę.
po 2, jak za samą LM ma płacić 50 zł, a ma opcję za 20 zł taniej mieć pełny pakiec C+/eleven/polsat to owszem, jest opcja dla cebularzy ale chyba korzystniejsza niż wydźwięk z tego co napisałeś.
Ja np. tv mam podłączony tylko do kompa i takie coś jest mi w chuj na rękę.
25 za wszystkie c+, 11,90 eleven i 0 pln polsat sport premium. 4 osoby online jednocześnie + jedna z dekodera.
po za tym umówmy się, można wziąć z kimś na spółę, ipla po 20 zł na głowę + c+/eleven za 25 zł https://kup.pl.canalplus.com/oferta/wybierz-pakiet
po za tym umówmy się, można wziąć z kimś na spółę, ipla po 20 zł na głowę + c+/eleven za 25 zł https://kup.pl.canalplus.com/oferta/wybierz-pakiet
Ostatnio zmieniony 21 paź 2020, 9:52 przez FLoo, łącznie zmieniany 1 raz.
IT’S COMING HOME

-
ksiazenieporzadek
co z tego, że 4 osoby mogą być online skoro nc+go się wypierdala co kolejkę LM (myślałem, że to naprawili już no ale wczoraj znowu latały screeny, że nie działa
)
- retriakaretrox
No i takie sportowe zestawienie jest piękne, ale moja dziewczyna chciała oglądać Kuchenne Rewolucje i jakieś seriale na CC, dlatego zamiast 35zł płacę 103,89.
ja się nie ślizgam, ja się ślizgawkuje
- widzeszalenstwo
jebac iple ktorej sie nie da na konsolce ogladac normalnie jak czlowiek
Dokładnie, ojciec ma i jak się podpiąłem to normą był taki komunikatksiazenieporzadek pisze: ↑21 paź 2020, 9:50 co z tego, że 4 osoby mogą być online skoro nc+go się wypierdala co kolejkę LM (myślałem, że to naprawili już no ale wczoraj znowu latały screeny, że nie działa)
Spoiler

W ogóle pisać o cebuli, po czym rozpisywać opcje na x osób
ale jest nowa usługa, która nie wywalaksiazenieporzadek pisze: ↑21 paź 2020, 9:50 co z tego, że 4 osoby mogą być online skoro nc+go się wypierdala co kolejkę LM (myślałem, że to naprawili już no ale wczoraj znowu latały screeny, że nie działa )
https://www.canalplus.com/pl/ogladaj-za-darmo/
to nie wiem ziom gdzie masz ofertę, w c+ pakiet extra najtaniej 44,99, 25 za c+, eleveny 7,95/11,90 + polsat 0/5/10 pln to tak jakbyś tam miał i musiał przedłużyć umowę.retriakaretrox pisze: ↑21 paź 2020, 9:51 No i takie sportowe zestawienie jest piękne, ale moja dziewczyna chciała oglądać Kuchenne Rewolucje i jakieś seriale na CC, dlatego zamiast 35zł płacę 103,89.
ogólnie jak ktoś ma albo planuje brać ofertę c+ to najlepiej wziąć najtańszy pakiet i dokładać opcje dodatkowe, bo tak wychodzi najtaniej
no ale to player a nie nc+ go ani ta nowa usługakapec pisze: ↑21 paź 2020, 9:55Dokładnie, ojciec ma i jak się podpiąłem to normą był taki komunikatksiazenieporzadek pisze: ↑21 paź 2020, 9:50 co z tego, że 4 osoby mogą być online skoro nc+go się wypierdala co kolejkę LM (myślałem, że to naprawili już no ale wczoraj znowu latały screeny, że nie działa)
I kilka różnych innych komunikatów, więc dziękuję bardzoSpoiler
rozpisałem Tobie, mi nie szkoda 50 pln na sport premium i nie szukam pirackich stronek, żeby zaoszczędzić 20 zł miesięcznie na kebsa
IT’S COMING HOME

kapec pisze: ↑21 paź 2020, 9:55Dokładnie, ojciec ma i jak się podpiąłem to normą był taki komunikatksiazenieporzadek pisze: ↑21 paź 2020, 9:50 co z tego, że 4 osoby mogą być online skoro nc+go się wypierdala co kolejkę LM (myślałem, że to naprawili już no ale wczoraj znowu latały screeny, że nie działa)
I kilka różnych innych komunikatów, więc dziękuję bardzoSpoiler
na nc+go były takie same rewelacje co zresztą potwierdza Książe, aż dzisiaj z ciekawości sprawdzę czy ta nowa opcja rzeczywiście dobrze działaFLoo pisze: no ale to player a nie nc+ go ani ta nowa usługa
Ale jak widać inni szukają i pytają.
W każdym razie dziękuję za pomoc:) kolejny kebs będzie zjedzony za Twoje zdrowie!