1. God Knows (feat. P Money)
2. That's Too Much (feat. D Double E & Frisco)
3. L.L.L.L. (Love Life Live Large) [feat. Chip]
4. Body Loose
5. You Don’t Know
6. Energies + Powers (feat. Alicai Harley & Steel Banglez)
7. Eastside (feat. Ghetts & Kano)
8. Act Like You Know (feat. Smoke Boys)
9. Don't Be Dumb (feat. Ocean Wisdom)
10. Be Incredible (feat. Rob Jones TV)
dość słaby ten singiel i wygląda na to że nie z albumu?
tracklista
chyba że po prostu zmienił tytuł i nie zaktualizował na stronie bo na twitterze opis mówi że to pierwszy singiel
sama tracklista natomiast wygląda obiecująco
Mój stosunek do pana Raskita jest taki, że Boy in Da Corner (jerzu, jak ja kocham każdą sekundę tej płyty), Showtime (mimo, że w ogóle mi się ten album nie podoba, poza Dream) oraz Maths + English (dwa-trzy słabsze kawałki) na pamieć, o każdej porze nocy. Później jakoś odbiłem od niego, a w momencie kiedy, w którymś wywiadzie powiedział, że SOLDZĄ BOJ NAJLEPSZY to całkiem straciłem zainteresowanie - chwile później KRS-One powiedział to samo, no ale jebać starego dziada.
Ten nowy singiel z Chipem (którego nienawidzę za to, że po League Of My Own, który ten mikstejp momentami zahaczał o wybitność - Light Up Central dla przykładu - nie wydał nic co by nawet w 1/3 spełniło moje oczekiwania) - w sumie zajebiście się nim jaram.
No ale pytanie - czy jako die hard fan debiutu i Math + English mam czego szukać w późniejszej twórczości Rascala?
ps. brałem narkotyki, dlatego to ten post może być taki średnio zrozumiały
Jebany ma za plecami jakiś respirator chyba podpięty
Nie wiem, nie mogę się jakoś przekonać, Raskit to jedyny album oprócz pierwszych dwóch, ktory mam na półce, a ten... Posłucham na spokojnie jeszcze raz, ale chyba nie dołączy