Jakieś fajne, wytrzymałe buty na jesień oprócz AF1? To jedyne jakie biorę póki co pod uwagę, bo wiem, że to buty ma lata, ostatnią parę kupiłem 7 lat temu i do dzisiaj są w miarę znośnym stanie oprócz tego, że system w jednej podeszwie się rozjebał. Więc brać kolejne air forcy czy jest na rynku coś podobnego w w tym stylu w próbnej cenie i jakości?
Jak szukasz butów za kostkę, czarne i na jesień to bierz jakieś trapery typu timberland.
Proste i uniwersalne obuwie praktycznie na cały rok, pasuje do dżinsów, chinosów czy szortów.
Mam jedne czarne i teraz szukam jakiś koniakowych albo brązowych w dobrej cenie, bo miodowe mi się nie podobają.
Zresztą kiedyś byłem w Deichmannie czy CCC i jakaś młoda kobieta powiedziała do swojego chłopaka "wybierz sobie buty jakie chcesz tylko nie te żółte".
Właśnie nie chce nic w stylu traperów, chce żeby były za kostkę i wytrzymałe, ale wciąż miały sportowy charakter co Air Force 1 spełniają w 100%. Jak nie znajdę żadnej tańszej alternatywy to wezmę właśnie AF.
TdW pisze: ↑05 wrz 2020, 14:09
Nie podobają mi się te Reeboki. Chyba muszę postawić na sprawdzoną klasykę czyli AF1, ale jescze poczekam, może znajdzie się coś innego wartego uwagi.
Jordan spizike winterized. Przechodziłem w nich z 3 sezony i okazały się na prawdę fajnymi butami na miejską zimę.
Jak dobrze trafisz to za 4 stówki możesz gdzieś znaleźć.
Ja kupiłem za 320 ale to było kilka lat wstecz.
TdW pisze: ↑05 wrz 2020, 11:47
Jakieś fajne, wytrzymałe buty na jesień oprócz AF1?
Każde szyte z dobrej skóry.
U mnie Etnisy.
Martensy oczywiście, jeśli odpowiada Ci taka stylówa.
Jak ze sportowych, to u mnie lata śmigają Nike Crusader Outdoor.
Edit: Doczytałem. Nowe Omni są zajebiste i wytrzymałe.
Zdrowia.
ART pisze: ↑05 wrz 2020, 17:19
to wez zwykle samby bo to najlepsze buty tbqh
w pileczke bym w nich pokopal bez przypexu, ale Spoiler
vs Spoiler
i sam powiedz co wyglada lepiej
ostatnio wlasnie chcialem kupic cos w stylu vansiorow i te sambarosy baaardzo bardzo mi sie spodobaly. adidas juz zreszta przynajmniej drugi raz mnie wkurwia w ten sposob, bo wczesniej mialem podobny problem z falconami
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2020, 17:30 przez widzeszalenstwo, łącznie zmieniany 1 raz.