Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
W końcu, ile można było czekać
podobno '7' już gotowa
podobno '7' już gotowa
Robert Lewandowski pisze:Dobra, puściliście już swoje numery, a teraz wjeżdża ZBUKU
Potwierdzam, na reddicie latają już fotki koszulek z siodemką po jakichś magazynach Realu
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
zajebisty transfer Realu, a Barcelona wciąż tylko z De Jongiem. Oby odpowiedzieli
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Spoiler

Szybkie transfery dostarcza Papa Flo

B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Fabrizio Romano daje że Juventus dogadany i podpisze Sarriego na początku tygodnia XD Chelsea jest oficjalnie najgorsza, niech się nawet nikt nie próbuje licytować, w przyszłym sezonie bez Edena, z banicją i jakimś Hollandem na ławce spadek
-
TheGreatestGolota
Bez higuaina z Morata xD
walka o utrzymanie tak jak spodziewałem się w 2018 roku na slg
brak Higuaina to oczywiście jedyny plus banicji
No Sarri raczej na pewno, ostatnio już odpierał zarzuty kibiców Napoli o bycie zdrajcą, więc coś musi być na rzeczy. Może Zolę zrobią trenerem w Chelsea, ale faktycznie mogą mieć ciężki sezon
Robert Lewandowski pisze:Dobra, puściliście już swoje numery, a teraz wjeżdża ZBUKU
e:
Źle przeczytałem, możecie usunąć.
Źle przeczytałem, możecie usunąć.
-
TheGreatestGolota
spoko, w świat poszło 145 mln Euro za Hazarda , ale wiadomo chuja się znam.
- Cz4rny1337
- Moderator
-
TheGreatestGolota
no ale Hazard to był odnośnik tej ekipy, nie wiesz co zrobić podajesz jemu, wiesz ze podasz mu moze staniesz sie bohaterem, ja to widziałem w Realu i wiem ze konkurencja w PL jest innej jakosci, tutaj zespol prawie spadkowy moze stac się mistrzem w następnym roku, Struktura klubu popada w ruinę, nawet najlepsi piłkarze bez pomysłu i motywacji moga szybko zmienic swoj poziom, po za tym trzon drużyny się starzeje i tyle. Giroud, Pedro, Willain to nie są mlodzi chlopcy. A rokujący zawodnicy w szpitalu. Ciężko to bd