Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
-
MalinowyJogurt
Re: Transfery
Paradoksalnie po odejściu Messiego z Barcelony może w końcu polubię i Messiego i Barcelone.
Messi w City i pewnego pochmurnego listopadowego popołudnia wyjazd do Stoke w ramach FA Cup 
- Cz4rny1337
- Moderator
Rennes have rejected Chelsea’s first offer of €16m for Senegalese goalkeeper Edouard Mendy (Téléfoot)

Damian Kądzior zagrał już ostatni mecz w barwach Dinama Zagrzeb. Polak finalizuje właśnie przeprowadzkę do Hiszpanii do Eibaru, informuje 24sata.hr. Klub z Zagrzebia nie chciał robić Kądziorowi problemów z odejściem po bardzo dobrym w jego wykonaniu sezonie ligowym 2019/2020, podczas którego strzelił 10 bramek i zaliczył 10 asyst w 30 meczach.
Krychowiak na bramce nie grał z tego co mi wiadomo.
Krychowiaka nie ma w la liga od 2016 mordo
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Tytoń był jeszcze po Krychowiaku i jeszcze Kieszek, ale nie wiem czy w Laliga czy niżej
Influencer.
Chilwell oficjalnie, eeechhhhhh no nwm
Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
przecież Ben jest lekko w top 5 LB na świecie, świetny transfer dla Chelsea
Tylko trochę drogo chyba, taki Tagliafico to podobny poziom imo a kosztuje dużo mniej.
Tylko Chilwell jest 4 lata młodszy
Chilwell to totalny przeciętniak, jednowymiarowy piłkarz z przodu i średni w obronie. Słaby deal i tyle, Leicester lepiej na tym wyjdzie jak kupi Tagliafico w jego miejsce.
- Cz4rny1337
- Moderator
tyle ze Tagliafico gra w lidze ogórków
no zobaczymy, Frank taki zakochany to niech teraz z niego wycisnie, zwazajac, ze Emerson pojdzie za te 20 baniek to nie ma tragedii
no zobaczymy, Frank taki zakochany to niech teraz z niego wycisnie, zwazajac, ze Emerson pojdzie za te 20 baniek to nie ma tragedii

- retriakaretrox
Jaki najbardziej niekonwencjonalny jednocześnie mający choć 1% szans powodzenia klub, przychodzi wam do głowy w kontekście przejścia Leo?
ja się nie ślizgam, ja się ślizgawkuje
Arsenal XDretriakaretrox pisze: ↑26 sie 2020, 19:37 Jaki najbardziej niekonwencjonalny jednocześnie mający choć 1% szans powodzenia klub, przychodzi wam do głowy w kontekście przejścia Leo?
Newell's Old Boys oczywiście
Messi możliwe, że zostanie ze względu na Antonelle, mieszka sobie nad samym morzem przy plaży, cały rok spoko pogoda i ona będzie chciała do miasta robotników się przenieść? XD myśle że ona ma na niego największy wpływ
trust the process