NBA

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
instinkt
Moderator

Re: NBA

Post autor: instinkt »

Toronto po mistrza

licze że OKC przejdzie chociaż Houston bo naprawdę mi się podoba ta drużyna

no i Lakers out w pierwszej
michajlow

Post autor: michajlow »

mam nadzieję, że Dallas chociaż trochę powalczy :oops:
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Ja ogólnie chciałbym, żeby drużyny z Los Angeles zamieniły się parami, bo byłoby imo dużo ciekawiej. Clippers są najlepszą drużyną pod względem obrony obwodu (nie patrzyłem na staty, mówię o papierze+potencjale) i dostaliby gruby test w postaci Portland, natomiast po drugiej stronie Luka mógłby się zmierzyć w serii ze swoim idolem, KP ganiałby się z Davisem za łukiem, a reszta obu drużyn starałaby się po prostu grzecznie niczego nie spierdolić.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

Obrazek
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
Godhand

Post autor: Godhand »

Ależ mecz Utah z Denver.
Doskonale zaczynają się te play-offy.

Zdrówka.
How nonbinary persons kill people?
They / them.
ozzie4

Post autor: ozzie4 »

Co sie chlopaki odpalili. Mitchell wiekszosc meczu, ale więcej takich końcówek jak dziś Murraya i się przekonam do tego PG contendera, który nie ma średnio nawet 5 asyst na mecz
Awatar użytkownika
recklezz

Post autor: recklezz »

Niestety brak Bogdanovica jest bardzo widoczny, z nim w skladzie i ze zdrowym Conleyem postawilbym nawet jazzmanow w roli faworytow. Denver nie zachwyca od poczatku banki ale na takie Jazz to wystarczy, Conley wraca bodajze w 3 albo 4 spotkaniu wiec calkiem mozliwe ze beda musieli gonic z 3-0 szkoda szkoda, atak bez tej dwojki wyglada no mizernie i Donovan musi rzucac po +50 punktow a nawet to nie gwarantuje zwyciestwa. Kto by nie wygral w tej serii, w nastepnej rundzie get smoked bez historii. Sam mecz kozacki Denver 22 trójki na skutecznosci +50% to robi wrazenie.
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

dżejlen brałn ołwerpejt wy kurwa debile :lol: wynik może marginalny, ale na parkiecie absolutna dominacja Celtics. Embiid sam nie jest w stanie tego pociągnąć, a ławka Bostonu już nie zagra meczu na zero punktów i dwa faule. nie zdziwię się, jak się skończy w 4

inb4 1-4 Sixers, Alec Burks mvp
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

chujowe gwizdki w tym meczu tez byly, ten flagrant dla horforda z dupy wyjety
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
Kacper

Post autor: Kacper »

o ławce Celtów jednak mimo wszystko lepiej milczeć bo zaraz znowu się popiszą

którego zawodnika z odpadających w 1 rundzie wam najbardziej szkoda? Luki?
michajlow

Post autor: michajlow »

Lebrona
Awatar użytkownika
Godhand

santo januszo pisze: 18 sie 2020, 13:21 o ławce Celtów jednak mimo wszystko lepiej milczeć bo zaraz znowu się popiszą

którego zawodnika z odpadających w 1 rundzie wam najbardziej szkoda? Luki?
Nie w pierwszej, a o wejście.
Moranta.

Zdrówka.
They / them.
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

joey pisze: 18 sie 2020, 12:58 inb4 1-4 Sixers, Alec Burks mvp

:wall:
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

No to się pokazało Portland. LeBron z mocnym triple double, AD też coś dorzucił, ale co z tego, skoro KCP gra z pełnymi gaciami, a Danny Green już któryś z kolei sezon leci na łatce 'elitarny 3&D w 2014' tylko musi się przełamać i tak przełamuje się co rundę. Brzydki mecz, w pierwszej kwarcie lipa ze skutecznością, LBJ klasycznie biegający do pasiaków (kilka razy akurat słusznie), co było do przewidzenia Dame robi sobie po zasłonach co chce.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
ozzie4

Post autor: ozzie4 »

co do DG 100% racji, kosmiczny statystycznie mecz gra LBJ (nie widzialem na zywo), natomiast AD 8/24 co się mu w zasadzie nie zdarza, więc tu należy oczekiwać dużej poprawy, poza tym mam nadzieję, że z czasem przynajmniej sporą część minut KCP i Caruso przejmą Waiters i Smith, którzy wyglądali w bańce względnie dobrze

oby to nie skończyło się na 7 meczach
Awatar użytkownika
suitup
mob psycho

Post autor: suitup »

no Hasan 5 bloków, w ostatniej kwarcie zrobiło to różnice, a Dame pierdoli w ogóle linie za 3 i niedługo to ze swojej połowy będzie odpalał
ksiazenieporzadek

Post autor: ksiazenieporzadek »

ja czekam na opinię @Mider
Awatar użytkownika
jayy

Post autor: jayy »

dla mnie faworytem do mistrzostwa jest zdecydowanie Clippers, w mediach jest jakies przekonanie, że albo lakers albo bucks, a obydwie druzyny dla mnie nie pokazują nic wielkiego. bucks to dla mnie moze byc powtorka z zeszlego roku, przy wjazdach Giannisa bedzie tworzona sciana tak jak robilo to Toronto, a reszta druzyny musi w takich momentach trafiac trojki, taki mecz jaki mial Middleton nie ma prawa sie zdarzyc bo to jest druga opcja w ataku. nie wierze w nich kompletnie i z taka grą Toronto moze ich spokojnie pyknąć, kluczem tu bedzie powrot Pascala do wczesniejszego rytmu.
Jesli chodzi o Lakers, to ciekawi mnie w ktorym momencie LBJ zacznie byc bardziej agresywny w ataku, Davis kompletnie nie radzi sobie z fizyczną grą, jak mu nie siedzi rzut to robi się problem.
ale ogolnie jara mnie fakt, ze nie ma zdecydowanego faworyta w tym roku, mila taka odmiana po wczesniejszej dominacji Warriors
Awatar użytkownika
suitup
mob psycho

Post autor: suitup »

no nie ma jednego giganta który by miał więcej niż 50% szans
dla mnie zwycięzca Zachodu będzie mistrzem, czyli właściwie któraś ekipa z LA

ale jak Toronto wygra to też nie będę płakał
Awatar użytkownika
Godhand

Brooklyn ma najładniejsze podania na obwód po minięciu, z których nic nie wynika.

Zdrówka.
They / them.
ODPOWIEDZ