Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
Arsenal wystosował w strone Sampdorii oferte opiewającą na 42mln euro za duet Praet - Andersen
Sampdoria oczekuje minimum 50
https://www.sampnews24.com/arsenal-ce-l ... -dettagli/
Andersena łączyło się z wieloma dużymi markami w zeszłe lato i zime (Spurs, United, BVB czy Inter)
Sampdoria oczekuje minimum 50
https://www.sampnews24.com/arsenal-ce-l ... -dettagli/
Andersena łączyło się z wieloma dużymi markami w zeszłe lato i zime (Spurs, United, BVB czy Inter)
- Cz4rny1337
- Moderator
po co stawiać wgl takie pytania skoro tego nikt z poza klubu nie wie?
w dodatku już było wałkowane nie raz że tego się tak bezpośrednio nie rozlicza + przecież zawodnicy zostaną sprzedani
tego Andersena to widziałem ze 3x w życiu więc ciężko mi cokolwiek o nim powiedzieć, ogólnie opinia o nim jest taka że ciekawy zawodnik z bardzo dobrym wyprowadzeniem piłki - zainteresowanie wielu dużych klubów zdaje się to potwierdzać
Praet zapowiadał się swego czasu na dużo większą gwiazde ale jego rozwój troche wyhamował
mam też nadzieje że temat Frasera nie umarł i go wyjmą
z tych wszystkich plotek płynących z lepszych lub gorszych źródeł to Meunier wydaje się być troche zbędny (póki co też cena którą krzyknęli rzekomo jest "unrealistic"), chyba że Niles miałby zostać przestawiony na środek pomocy (co imo byłoby dobrą decyzją), albo postanowiliby zkeszować chimerycznego Bellerina po kontuzji - ale zważywszy na ten uraz i to że ma status wychowanka to raczej jest wątpliwe że wgl ktoś będzie w stanie wyłożyć tyle żeby się to opłaciło
no i jeszcze ten młody brazol Martinelli ma wbić, za 5tke i pewnie jakieś wypo odrazu czy coś
w dodatku już było wałkowane nie raz że tego się tak bezpośrednio nie rozlicza + przecież zawodnicy zostaną sprzedani
tego Andersena to widziałem ze 3x w życiu więc ciężko mi cokolwiek o nim powiedzieć, ogólnie opinia o nim jest taka że ciekawy zawodnik z bardzo dobrym wyprowadzeniem piłki - zainteresowanie wielu dużych klubów zdaje się to potwierdzać
Praet zapowiadał się swego czasu na dużo większą gwiazde ale jego rozwój troche wyhamował
mam też nadzieje że temat Frasera nie umarł i go wyjmą
z tych wszystkich plotek płynących z lepszych lub gorszych źródeł to Meunier wydaje się być troche zbędny (póki co też cena którą krzyknęli rzekomo jest "unrealistic"), chyba że Niles miałby zostać przestawiony na środek pomocy (co imo byłoby dobrą decyzją), albo postanowiliby zkeszować chimerycznego Bellerina po kontuzji - ale zważywszy na ten uraz i to że ma status wychowanka to raczej jest wątpliwe że wgl ktoś będzie w stanie wyłożyć tyle żeby się to opłaciło
no i jeszcze ten młody brazol Martinelli ma wbić, za 5tke i pewnie jakieś wypo odrazu czy coś
To wszystko brzmi mocno przeciętnie, Arsenalowi przydałoby się jakieś konkretne wzmocnienie(a) a nie półśrodki. Co z tym Manolasem chociażby?
Manolas ma naziwsko, ale czy on faktycznie jest takim kozakiem aktualnie?
po finałach, Real na ostatniej prostej z zamknięciem i ogłoszeniem operacji Hazard-Jović-Mendy, chociaż tylko przy Francuzie nie ma problemów z negocjacją ostatecznej ceny,
parę osób z różny otoczeń w ESP podawało, że Real w międzyczasie złożył ofertę 80+zmienne za Joao Felixa, ale Benifcia odrzuciła, bo ma kluby które są w stanie zapłacić więcej (klauzulę).
Manolas to byłby zajebisty gość do Arsenalu
e: no i masz, na TT podają że Mendy już jest piłkarzem Realu Madryt, w najbliższych godzinach przejdzie testy medyczne.
swoją drogą miesiąc do otwarcia okienka, a za chwilę większość klubów będzie miała pozamykane operacje, jak tak dalej pójdzie
parę osób z różny otoczeń w ESP podawało, że Real w międzyczasie złożył ofertę 80+zmienne za Joao Felixa, ale Benifcia odrzuciła, bo ma kluby które są w stanie zapłacić więcej (klauzulę).
Manolas to byłby zajebisty gość do Arsenalu
e: no i masz, na TT podają że Mendy już jest piłkarzem Realu Madryt, w najbliższych godzinach przejdzie testy medyczne.
swoją drogą miesiąc do otwarcia okienka, a za chwilę większość klubów będzie miała pozamykane operacje, jak tak dalej pójdzie
yer a wizard, Harry
W Anglii już mają otwarte od jakiegoś czasu w sumie, ale tam to nic sie jeszcze nie dzieje konkretnego
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- nihil Novi
znaczy się Marca daje, ale u kogoś na TT mi wyskoczyło
https://www.marca.com/futbol/real-madri ... b45e3.html
https://www.marca.com/futbol/real-madri ... b45e3.html
yer a wizard, Harry
Ploteczki od DiMarzio o tym, że Juventus zaczął rozmowy z Raiolą i United na temat powrotu Pogby.
City natomiast miało odrzucić ofertę Bayernu za Sane (80 mln euro), oczekują 100 mln.
City natomiast miało odrzucić ofertę Bayernu za Sane (80 mln euro), oczekują 100 mln.
Ostatnio zmieniony 04 cze 2019, 1:13 przez Kali, łącznie zmieniany 1 raz.
- Cz4rny1337
- Moderator
Lista potencjalnych trenerów Chelsea: Javi Gracia, Nuno Espirito Santo, Steve Holland. Lampard tez na liście ale panuje przekonanie ze to za wcześnie
No pozdro
No pozdro

ja jestem naiwny czy mi się gryzie transfer pogby z przejściem sarriego do juve? 
Dawac de Ligta + zastepstwo za pogbe. Swoja droga juve nie stac na domkniecie transferu SMS, lazio chce 90 baniek za to juve oferuje 60 a bedzie ich stac na ~150 za pogbe?
ja pierdole xd jak puszczą sarriego i nie zatrudnią lamparda tylko jakiegoś kurwa steve holland albo javi garcia toCz4rny1337 pisze: ↑04 cze 2019, 0:05 Lista potencjalnych trenerów Chelsea: Javi Gracia, Nuno Espirito Santo, Steve Holland. Lampard tez na liście ale panuje przekonanie ze to za wcześnie
No pozdro
imo Barcelona powinna podpierdolić Hazarda, akcja Malcom v2
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
- nihil Novi
Już pomijając fakt, że Real to nie Roma to dochodzi kwestia obecności ZZ. On tutaj jest kluczowy w sprawie transferu Edena. Cieszy na pewno to, że w końcu Perez stara się zamknąć szybko okienko, a nie znowu czekanie do ostatniego dnia okienka jak na Modricia
ale jakie znaczenie ma fakt, że Real to nie Roma? Dołączasz do walki o zawodnika to podbijasz jego cenę i klub oddający wybiera najkorzystniejszą ofertę dla siebie. Równie dobrze PSG mogłoby wbić i wyłożyć dwieście milionów euro na ten transfer. Pozostaje tylko kwestia czy zawodnik byłby zainteresowany takim obrotem spraw
może się mylę, może nie. Niemniej Barcelonie przydałby się taki klasowy skrzydłowy, który wypełniłby lukę po Neymarze
może się mylę, może nie. Niemniej Barcelonie przydałby się taki klasowy skrzydłowy, który wypełniłby lukę po Neymarze
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
tyle ze edenik ma mokro w gaciach mowiac o realu a nie o barcelonie czy psg