Valorant
Moderator: con shonery
-
FÜRDIEGANG
Re: Valorant
przeciez ta gra wyglada jak gowno
ex-AlmostDivine
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
Dzięki temu jak wygląda jest mega przejrzysta, nie ma niepotrzebnych detali, możemy wzrok skupić w pełni na oponentach.
W momencie kiedy zajawka na przetestowanie całkowicie opadła dostałem maila z dostępem spox
Stawiam kołnierz przed wejściem na dyskotekę
Kurwy mówią bzdury, ja się staram dobrym być człowiekiem
Kurwy mówią bzdury, ja się staram dobrym być człowiekiem
nie no ta gra to kurwa kupa totalna, usunąłem ją wczoraj bo opadła początkowa zajawka na coś nowego
Basically I'm tired of feeling sick and tired.
Kurwa,wczoraj kupiłem konto na allegro za 2 dychy,dzisiaj wchodze na twitcha i z pizdy mi dropnęło 3h temu niby jak mnei kurwa nawet na komputerze od wczoraj nie było a co dopiero coś oglądać

bo nie trzeba oglądać caly czas xD wystarczą dwie godziny
FRIZOLISZEK FRIZA BOMBA TROMBY WARIATEC PATECA
to ja
to ja
Ktoś chętny na grind? Robie na tych normalkach po 30 fragów ale nie idzie gierki wygrac xD
Premiera gry 2 czerwca. W sumie sprawdzę sobie (nie chciało mi się farmić dropa w becie) ale po tym co widziałem wątpię, żeby mnie kupiło na dłużej.
Imo nuda, cs na sterydach, mapy klaustrofobiczne i nieintuicyjne, 2/10 takie
Ja bardzo chętnie sprawdzę i nie mogę się doczekać aż to wyjdzie, pewnie spędzę kilka godzin, lubię takie klimaty.
Raaany to już wyszło, zabieram się za pobieranie i gram!
Riot Vanguard, co to za dziadostwo szpiegujące? Bezpieczne toto czy wkurwiająca rzecz?
overwatch > valorant
cs > valorant
Wydropiłem betę i odstawiłem po jednym dniu, kompletnie mi się nie podoba połączenie tych dwóch gier w jedną i w mojej opinii to nie wyszło.
cs > valorant
Wydropiłem betę i odstawiłem po jednym dniu, kompletnie mi się nie podoba połączenie tych dwóch gier w jedną i w mojej opinii to nie wyszło.
Mi się podoba to w tym, że nie musisz napierdzielać w oponenta pół godziny żeby go zabić (a tak jest w większość tych nowych produkcji), tylko naprawdę liczy się zręczność, a te umiejętności nie są aż tak inwazyjne.
ta, z random sprayami przez co nie da sie fullauto przeciagnac xD
jakbys mowil o csie to sie zgodze
jakbys mowil o csie to sie zgodze
może to jest kwestia przyzwyczajenia do globala? ja też mam z tym problem, że czasami siadają mi idealne spraye, a czasami kurwa chuj wie gdzie to leci. tak czy siak fun jest niesamowity i superancko się gra, pozdrawiam.
//plus dedok (no offence:p) może po prostu jesteś marny?? w csa średnio sobie radziłeś z tego co pamiętam, a gry są stosunkowo podobne.
//plus dedok (no offence:p) może po prostu jesteś marny?? w csa średnio sobie radziłeś z tego co pamiętam, a gry są stosunkowo podobne.
w peaku mysle ze najgorzej nie klikalem
ale widzialem duzo marudzenia na valorantowe patterny
ale widzialem duzo marudzenia na valorantowe patterny
Wszystko i tak pewnie będzie zmieniane 10 razy, jak to już bywa w takich grach, ja jestem dzisiaj po pierwszym meczyku i bardzo mi się podoba, heady leciały, fajny klimacik, movement z csa przydatny