Ogólna dyskusja o grach i konsolach

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

Awatar użytkownika
kshaq

Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach

Post autor: kshaq »

Cz4rny1337 pisze: 20 maja 2020, 10:08 no kurwa albo jestes gracz albo nie jestes

pamietaj, ze moglem zawsze podrzucic FF XIV ktore jest mmo ale ponoc od ktoregos tam dodatku ma zajebista fabule i jest kozackie, ale najpierw miliard godzin grindu xD

no i odrzucanie gierki bo jest hińska mimo, ze to scisly top jesli chodzi o opinie recenzentow z calego swiata to tez top kek
Obrazek

A w FFXIV akurat trochę pograłem ;p

Blazfm pisze: 20 maja 2020, 10:20 (No i dwójce można grać wielkim czerwonym jaszczurem megalomanem ze szlacheckiego rodu, jeżeli to nie zachęci to nie wiem co może.)
W takim razie chyba właśnie o to mi chodzi. Jak wrócę z roboty, to się rozejrzę za jakąś przyzwoitą ceną :D
Awatar użytkownika
Rupert
Bodo

Post autor: Rupert »

Persona 5 royal

Wysłane z mojego G3121 przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

no nwm, nie namaiwam specjalnei bo sam sie nie zabralem [bo przygoda na 150h, a wiedzmin lezy], ale dalej to jedna z najlepszych gier tej generacji
Obrazek
DeDoK

Post autor: DeDoK »

a monster hunter fajny czy nie?
Awatar użytkownika
Rupert
Bodo

Post autor: Rupert »

Ja się mega napaliłem ale się odbilem od tego

Wysłane z mojego G3121 przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
Blazfm

Post autor: Blazfm »

DeDoK pisze: 20 maja 2020, 11:56 a monster hunter fajny czy nie?
Fajny ale jak masz ekipę
https://www.last.fm/user/blazfm

ezio_wrocław pisze: to nie świadczy o wielkości zespołu, że z nożem na gardle dostają nagle kopa motywacyjnego
DeDoK

Post autor: DeDoK »

niedobrze :/
czyli nie kupuje
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

ja co prawda malutko gralem i bez ekipy tez spoko jak sie przyzywczaisz do wolniejszego gejmpleju

podstawka tera grosze imo warto sprobowac, szczegolnie jak lubisz gry z lootem i grindem [petla ale przyjemna]
Obrazek
Awatar użytkownika
Parlae

Post autor: Parlae »

https://store.steampowered.com/app/9550 ... ht_Memory/
Grał ktoś w to? Baaardzo mnie to ciekawi. Po pierwsze, tę grę stworzył JEDEN gość. Po drugie: to połączenie shootera i slashera (obydwa typy gier lubię), na gameplayach wygląda naprawdę miodnie. No i po trzecie: dosyć tania jest. Recenzje jednak zbiera dobre.
https://www.last.fm/user/Parlae

I got a ray gun in my hand
Pow, pow, pow, pow, pow, pow
daveyo

Post autor: daveyo »

Wygląda naprawdę ciekawie i jestem pełen podziwu, że stworzyła to jedna osoba. Może się skuszę za jakiś czas na zakup. Recenzje na steam też bardzo ładne.
Awatar użytkownika
deska

Post autor: deska »

jest spoko, ale to trwa jakieś 30-40 minut

a grę stworzył jeden gość, ale korzystał z tego co czytałem z gotowych assetów w wielu miejscach

tvgry robiło materiał o tym https://www.youtube.com/watch?v=y385LNVDv2U
Awatar użytkownika
Peyton

Post autor: Peyton »

Rupert pisze: 20 maja 2020, 12:44 Ja się mega napaliłem ale się odbilem od tego
A odbiłeś się od demka/bety, czy miałeś/masz pełną wersję? Ja tak się odbiłem zupełnie od open bety, po jakimś czasie kupiłem podstawkę bo nie miałem w co grać i wciągnęło mnie max. W podstawkę+dodatek Iceborne, sieknąłem 200h w sumie i póki co odpuściłem, bo inne gry wpadły, natomiast nawet po tym czasie, nie mogę powiedzieć, że mam tam już ogarnięte wszystko, co bym chciał, oj nie.
nigdyniebralemkoksu

Post autor: nigdyniebralemkoksu »

Czy ktoś wie czemu w gierkach rzeczy nie preloadują się zanim podejmiesz decyzję, że klikasz CONTINUE?
Przecież grając w większość gier >99% po włączeniu zaraz klika CONTINUE, to czemu gierka nie jest wczytywana do pamięci już wcześniej?
A może widzieliście grę z takim rozwiązaniem?
Rev

Post autor: Rev »

Ostatnio mam jakąś fazę na AC, mam trylogię Ezio do ogrania [narazie przeszedłem tylko 2ke], niedawno kupiłem sobie na promocji Origins [na które jakoś się nagrzałem, ale backlog ogromny..], teraz na giga promce Black Flag które raczej powinę no i Unity - to Unity na PS4 nadal tak zabugowane że nie da się w to grać i jebać czy brać spokojnie? Niby parkour kozacki, aczkolwiek mało realistyczny, no ale promocja to promocja więc jak nie ma lipy wielkiej to też bym wziął. Pzdr
Awatar użytkownika
Parlae

Post autor: Parlae »

Mnie się Unity na Ps4 podobało (grałem całkiem niedawno). Nie doświadczyłem większych bugów. Zdecydowanie warto, bo przyjemna gierka. Tylko żadnej misji współpracy nie udało mi się zagrać, bo nikt już w to nie gra i nie udało mi się nikogo do wspólnej gry znaleźć.
https://www.last.fm/user/Parlae

I got a ray gun in my hand
Pow, pow, pow, pow, pow, pow
Awatar użytkownika
neks

Post autor: neks »

ceny xboxa zjadą jeszcze jakoś znacząco przed premierą nowej generacji? ogólnie zero ciśnienia bo mam dobrego peceta, ale nowego FUTa chciałbym zacząć na konsoli, w takiego CTRa też bym se pograł chętnie
Lidwin

Post autor: Lidwin »

Moim zdaniem ile miały polecieć to już leciały. Wątpię że poniżej 400zl znajdą się te konsole, zwłaszcza że ms będzie wspierał bardzo długo sprzęt.
F1 to królowa. Zawsze była.
Awatar użytkownika
kshaq

Post autor: kshaq »

Ktoś próbował grać w Quantum League? Niby gierka ma unikalną mechanikę, a tęskno mi do gier unikalnych i innowacyjnych w jakimś stopniu, ale imo na gameplayach to dość biednie wygląda.
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

W ogóle jak tak wspominaliście o Personie V to zakupiłem ostatnio i powoli ogrywam, ale bardziej się czuję jakbym oglądał serial niż grał w grę. Na razie mineły 3h i w sumie większość dialogów i animacji, nie wiem może to taki typ gry, bo ja tam za mocno obeznany w grach nie jestem, ale liczę że będę miał troszkę więcej do roboty

btw. Jest na ps4 jakiś klasyk, który w chuj warto ograć a idzie wyrwać tanio? Bo wypadałoby w końcu przestać używać konsoli tylko do grania w fife i Wiedzmina, jestem laik i w nic nie grałem (no dobra jeszcze Uncharted 1 ale celowanie mnie strasznie wkurwialo i nie skonczyłem)
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
ODPOWIEDZ