Koza Bypass

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

rapidd

Re: Koza Bypass

Post autor: rapidd »

jego fanbase to jeszcze cpuny dorabiajace do tego ideologie
Awatar użytkownika
zemsta1kadluba

Post autor: zemsta1kadluba »

Iszji pisze: 17 maja 2020, 23:12 Reszta to generalizacja, spotkałem się tylko z typiarami w prochowcach pijącymi fresco na tinderze in the old days. Ale one nie chodziły na wernisaże i ich intelektualizm kończył się na modzie i otwarciu korka.
Miałem przyjemność studiować kierunek związany z rozpowszechnianiem kultury i moje doświadczenia związane z bardzo dużą ilością "wychodzenia" na lokalne wydarzenia sprawiają że wcale nie uważam że generalizuję, naprawdę bardzo duża część obecnych wydarzeń kulturalnych (może nawet większość) jest przerostem formy nad treścią, literalnie jak nie przeczytasz broszurki wyjaśniającej to często nawet nie będziesz wiedział o co im kurwa chodzi, jest to wprost proporcjonalnie płytkie do tego jak bardzo autorzy uważają to za głębokie, niezbyt ciekawe i generalnie najczęściej zdobywające poklask jedynie tanim szokowaniem.
A jak zwrócisz uwagę to usłyszysz najczęściej coś w stylu nie, nie rozumiesz- TO MA BYĆ CHUJOWE
I bardzo duża ilość osób która na takie rzeczy chodzi, to są właśnie ludzie którzy dobrze wpisują się w fanbase Kozy, ot coś tam liznęli tematu więc zgodnie ze słynnym prawem Dunninga-Krugera uważają się za znawców absolutnych, a chodzenie na takie gównowydarzenia utożsamiają z byciem inteligentnym, podobnie jak założenie na siebie za dużego włochatego golfa i okularów z grubymi oprawkami, no ale niestety tak to nie działa.

W sumie może to nawet po części efekt tego czego się uczy na takich studiach bo np. mówi się tobie że zgodnie ze świętym werdyktem autorytetów tegoż kierunku wszystkie kultury i ich dzieła są równe i tak samo wartościowe xd
rapidd pisze: 17 maja 2020, 23:44 jego fanbase to jeszcze cpuny dorabiajace do tego ideologie
a to swoją drogą, że potem te same osoby widywałem na lokalnych imprezach techno ze szczękami mocno latającymi xD (pozdro Opium)
mołpy są kozackie
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

fanbase Kozy składa się w większości z Holaków
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
genocidegeneral

Post autor: genocidegeneral »

co to holacy
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
Awatar użytkownika
KillerCroc

Post autor: KillerCroc »

To my holacy
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

to mateusze holaki x1000 tylko jescze bardziej zhipsterowani i nie robia bitów dla frosti rege np
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

robią bity dla frosti rege, ale ironicznie. fascynuje ich jego pierwotność
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
DwaRazy

Post autor: DwaRazy »

jajca pisze: 18 maja 2020, 14:24 robią bity dla frosti rege, ale ironicznie. fascynuje ich jego pierwotność
:lol:
befree pisze: Piszesz skrótami, bez polskich znaków czy argumentów, Twoja opinia jest dla mnie warta mniej więcej tyle co papierek po batonie znajdujący się na podjeździe mojego sąsiada. A CB to takie radio, używane raczej przez starszych słuchaczy.
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

jajca w dobrej formie :D
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

Tramwaj zwany pożądaniem
CZACIK ELO, ŚMIERĆ FRAJEROM
Awatar użytkownika
efzet

Post autor: efzet »

zemsta1kadluba pisze: 17 maja 2020, 23:57 ot coś tam liznęli tematu więc zgodnie ze słynnym prawem Dunninga-Krugera uważają się za znawców absolutnych, a chodzenie na takie gównowydarzenia utożsamiają z byciem inteligentnym
Z początku miałem z Tobą dyskutować, bo też uważałem, że generalizujesz, ale to zdanie to w 100% moja była. :lol:
Sam czasem jestem "sweterkowcem", ubieram się w dużej mierze "alternatywnie" i mało kto wziąłby mnie za słuchacza polskiego hib hobu, ale jednak do tego typu wydarzeń zawsze podchodzę szczerze, bez sztucznego nadęcia i udawania, że się znam. Jak coś mi się nie podoba, to mi się nie podoba i chuj. Od lat myślę nad wystawą moich fotografii, ale szukam spójnego tematu, żeby właśnie nie dorabiać jakiejś zjebanej ideologii do zdjęć wyciągniętych z szuflady.
jajca pisze: 18 maja 2020, 13:59 fanbase Kozy składa się w większości z Holaków
:bowdown:

Swoją drogą to bierze mnie obrzydzenie czytając ten temat. Niby "elita" świadomych słuchaczy rapu, a takie zamknięte głowy tu siedzą (nie, nie słuchałem nigdy Kozy). "HeHEeHEHehe LEWACTWOO!!! :~~D BEKA"
Obrazek
genocidegeneral

Post autor: genocidegeneral »

kto ma zamknięte głowy i o chuj ci chodzi w ogóle, gardzenie tym pseudopedałem i feministą-weaselem to nie tylko lack of empathy, ale i obowiązek
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
Awatar użytkownika
ffkffkffk

Post autor: ffkffkffk »

Najgorsze jest to, że w świetle obecnych czasów, takie kurwy jak sikstinajn, koza, kartki, wrócą po kilku miesiącach, a młodzi lekko przećpani legalnym klefedronem na dowóz słuchacze w bluzach miło(ść) lub supreme, którzy nie słyszeli nawet słowa 'zasady', przyjmą ich nową twórczość z otwartymi rączkami. Bardzo gardzę i niezmiernie mnie to w środku gotuje.

O tyle co koza potrafił dać dobre zwrotki, to zawsze wyglądał mi na jakiegoś brudnego łba.
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

No w końcu taki Belmondo to ta sama liga, a wrócił w chwale nawet pośród ludzi tutaj.
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

z czym akurat belmondo chyba nikogo nie molestował, a prędzej to jego molestowano
a już to co robiła rafalala na socialach, już spokojnie wystarcza, żeby uznać szyluka za ofiare
Awatar użytkownika
kakaowyjanusz

Post autor: kakaowyjanusz »

ffkffkffk pisze: 19 maja 2020, 16:36 Najgorsze jest to, że w świetle obecnych czasów, takie kurwy jak sikstinajn, koza, kartki, wrócą po kilku miesiącach, a młodzi lekko przećpani legalnym klefedronem na dowóz słuchacze w bluzach miło(ść) lub supreme, którzy nie słyszeli nawet słowa 'zasady', przyjmą ich nową twórczość z otwartymi rączkami. Bardzo gardzę i niezmiernie mnie to w środku gotuje.

O tyle co koza potrafił dać dobre zwrotki, to zawsze wyglądał mi na jakiegoś brudnego łba.
Nie ma co narzekać na nowych słuchaczy, Peja się wszem i wobec chwalił, że pobił dziewczynę i w prawilnych czasach nikt nie pisnął.
oyche

Post autor: oyche »

w jakim sensie molestowanie seksualne i ruchanie transkurwy to ta sama liga? jeśli chciałeś odnieść się do forum to lepszym przykładem jest sentino
Awatar użytkownika
deska

Post autor: deska »

przecież środowisko hiphopowe i jego mentalność (okropnie tu generalizuję teraz, ale takie mam wrażenie) od zawsze miało wyjebane na szanowanie kobiet, gloryfikuje się tu niezdrowe i toksyczne zachowania wobec płci przeciwnej

jebać hiphop
Awatar użytkownika
WHITE

Post autor: WHITE »

A jakby ktoś z innego gatunku dopuścił się molestowania to myślicie, że nagle by go ludzie przestali słuchać? :damn:
Influencer.
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

przedszkolanek pisze: 19 maja 2020, 17:12 z czym akurat belmondo chyba nikogo nie molestował, a prędzej to jego molestowano
a już to co robiła rafalala na socialach, już spokojnie wystarcza, żeby uznać szyluka za ofiare
No sikstinajn też nikogo nie molestował, a pojawił się w tym wspólnym kontekście.
ODPOWIEDZ