Koza Bypass

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Ablazir

Re: Koza Bypass

Post autor: Ablazir »

ale ja pytałem o Belmondo [mention]polinazator[/mention]
Obrazek
oyche

Post autor: oyche »

koza rano 'przyznaje sie do wszystkich zarzutow', koza 3h pozniej 'kurde jednak nie'
rapidd

Post autor: rapidd »

oyche pisze: 16 maja 2020, 14:27 koza rano 'przyznaje sie do wszystkich zarzutow', koza 3h pozniej 'kurde jednak nie'
moze ma zjad po amfie
Awatar użytkownika
koniec
bruh bruh

Post autor: koniec »

no rano była mowa o molestowaniu chyba a nie o gwałcie?
Awatar użytkownika
Ablazir

^na początku oskarżała go "tylko" o molestowanie, teraz o zgwałcenie
może faktycznie nawet "lżejsze" (głupio tak pisać, ale no jakoś trzeba nakreślić sytuację) molestowanie to też gwałt, ja po prostu miałem jakoś miałem zakodowane w głowie, że gwałt jest określeniem mocniejszym i zarezerwowanym dla konkretnych już czynności, wychodzi na to, ze tak chyba jednak nie jest, jak ktoś ma jakiś sensowny artykuł tłumaczący niuanse między pojęciami to może podrzucić
Obrazek
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Kurwa nie róbmy pizdy z logiki molestowanie nie równa się gwałt, co najwyżej próba gwałtu. To tak jakby usiłowanie morderstwa gdzie nikt nie umarł podczepiać pod morderstwo.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
Ablazir

^dlatego też pisałem wcześniej, że nie należy jeszcze nazywać kozę gwałcicielem, bo też tak to do tej pory odbierałem
Obrazek
genocidegeneral

Post autor: genocidegeneral »

oldschool pisze: 16 maja 2020, 14:38 To tak jakby usiłowanie morderstwa gdzie nikt nie umarł podczepiać pod morderstwo.
co
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

[mention]genocidegeneral[/mention] no ale czego nie rozumiesz? Jeśli ktoś nie umiera, to nie możemy mówić o zabójstwie, a co najwyżej jego usiłowaniu i sprawcy nie nazwiemy mordercą. Tak samo jeśli nie doszło fizycznie do gwałtu, to może to być jego usiłowanie, czy tam molestowanie. Jak Koza jej chciał paluchy wetknąć gdzie ona nie chciała, ale do samej czynności nie doszło to typ nie jest gwałcicielem.
Awatar użytkownika
Rhubarb

Post autor: Rhubarb »

nie no gwałt to to nie jest, molestowanie prawdopodobnie tak. przecież powiedzenie, że nie jest gwałcicielem jest stwierdzeniem faktu, a nie jakimś zmniejszaniem jego winy (no chyba ze kogos zgwalcil)

różnica jest taka, że sytuacja mogła być różna - jeżeli by było tak, że jechali razem i gadali, śmiali się, on spróbować przyświrować, zaczął po udzie jeździć, a ona powiedziała yyy zostaw mnie a on wtedy aaa sory to by problemu nie było

ale z tego wynika, że musiał być o wiele bardziej natarczywy, skoro aż musiała się przesiąść, a on sam mówi, że "myślałem że odmawia dla zabawy", a ona wspomina o "wpychaniu paluchów", co oznacza że ona wcale nie chciała a on wkładał jej łapę w spodnie, albo bezpośrednio przez spodnie robił jej coś gorszego, a gdy ona się stawiała to nie przestawał, albo może nawet zmuszał ją do siedzenia w miejscu - byłem świadkiem podobnych sytuacji i wiem, że albo się jest kimś kto szanuje drugą osobę i nawet jakiekolwiek zabawy są obupólne, albo jestes jebanym obleśnym zgredem, który myśli że każda chce mieć robioną przez niego palcówkę w tramwaju :what:
Awatar użytkownika
Krynew

Post autor: Krynew »

Z uwagi na jego dotychczasowy elektorat, typo jest skończony imo
Spoiler
i bardzo kurwa dobrze
Kocham, pozdrawiam
oyche

koniec pisze: 16 maja 2020, 14:34 no rano była mowa o molestowaniu chyba a nie o gwałcie?
on rano napisał coś w stylu 'przyznaje się do każdego zarzutu, który wysunie nadia', potem napisał że jednak nie do końca, a nadia napisała że wali w chuja, bo prywatnie przyznał się że ją zgwałcił, a na ig świruje pawiana
nie zacytuje ci dokładnie bo profil już prywatny
inna sprawa że dla tej nadii molestowanie=gwałt chyba
oldschool pisze: 16 maja 2020, 14:38 To tak jakby usiłowanie morderstwa gdzie nikt nie umarł podczepiać pod morderstwo.
usiłowanie jest tak samo karane jak popełnienie przestępstwa
Awatar użytkownika
Krynew

Dokładnie to co oyche napisał, ona używała słów "molestował, wykorzystał", dopiero po tym jak dał oświadczenie - którego miał nie dawać - zaznaczając, że nie jest gwałcicielem, ona zapewne się wkurwiła na próbę wybielania się, bo jak sama w następnej relacji dała "sam powiedział, że to był gwałt".
Ostatnio zmieniony 16 maja 2020, 14:50 przez Krynew, łącznie zmieniany 1 raz.
Kocham, pozdrawiam
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Ale nawet mi nie chodzi o to, jak to jest karane. Bardziej o to, że skoro ktoś nikogo nie zabił, a usiłował, to nie jest mordercą. Siedzieć może za to tyle co faktyczny morderca, ale nim nie jest.
oyche

w sumie mam screena tego story, ale forum nie działa na tapatalku, więc cytuje 'przegadalismy te sytuacje w tramwaju, twierdzil ze tego nie pamietal, bo byl zbyt pijany, ale uwierzyl mi i powiedzial sam, ze to byl gwalt. powiedzial, ze jesli chce to moge isc na policje. on to wie. wie co zrobil. klamie, bo sie boi'
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

no i to są szczegóły na jakie czekałem rano

no nic gwiazda betlejemska polskiej lewicy w hip-hopach chyba już niedługo zgaśnie
grzechu

Post autor: grzechu »

Ja pierdolę, gość dobrze wiedząc co sam odpierdala ośmielał się jeszcze przypierdalać się do Białasa o seksizm w tekstach i zgrywać wielkiego feministę i bojownika o prawa kobiet. Sądzę że w jego przypadku nie rozejdzie się to po kościach jak w przypadku Kartkiego, typ bujał się z feministkami i partią Razem, a te środowiska raczej nie zbagatelizują takich oskarżeń. Nie zdziwiłbym się gdyby to był rzeczywiście koniec jego "kariery".
Awatar użytkownika
Krynew

Akurat z Białasem to było najgłośniej z uwagi na wywiad w CGM, jak prześledzisz jego FB to on się przypierdalał do połowy sceny i to na wiele różnych tematów także tym bardziej beka, super młody wilk ematei
Kocham, pozdrawiam
Awatar użytkownika
zemsta1kadluba

Post autor: zemsta1kadluba »

Wczoraj jeszcze czytałem o jakimś redaktorze antifiarskiego dziennika który za gwałt na koleżance musiał przeczytać 3 traktaty feministyczne :lol: (a potem ja znowu zgwałcił)

może wystarczy przeczytać że 3 felietony stasko zatem, bo nasi kochani dziennikarze stracą swoją ulubioną maskotkę
mołpy są kozackie
Awatar użytkownika
BENGAL

Post autor: BENGAL »

ziomki zle rozkminiacie
rozkmincie czemu kurwa jakas prawniczka albo jakas baba z urzedu miejskiego nie ma takich jazd?? ani taka baba nie ma za chlopa kurwa bosa gangu motocyklistow?? nawet kurwa ewka z zieleniaka jest ogarnieta
ja to pisalem w temacie o bonusie rpk ze ludzie zaslepieni falszywymi idealami sie wpierdalaja w zle otoczenie na wlasne zyczenie i na tym zle wychodza
tu widac ze jest jakis kurwa ewidentny dziwny gruby cpunski klimat wykreconych pedalow pankowcow rurkowcow i malarzy heroiniarzy z lumpeksow co sami nie wiedza wogole co robia a udaja kurwa tworcow nowego nurtu wolnosci gdzie sie kazdy z kazdym pierdoli po kontach ten typ to wali spawa na scenie bo jest show wpierdala dragi jest poryty pierdoli glupoty
ta panna zamiast miec normalne zajecie i znajomych to sie wjebala w jakies kurwa kregi artystyczne degeneratow ciezkich a niby poukladane w bani ma i sie robi na przemadrzala to wpierdala sie czolgiem jedna mysl ze starzy ja spuscili ze smyczy i jej odjebalo moze sie jeszcze okaze zaraz ze to wogole jest kurwa niezla studentka administracji spuscizny krzyzowej to wogole wiadomo wtedy ocebe bo pojebane studentki na kiju skacza jak jebniete i robia cyrki
nikt kto ma poukladane w bani jakas rozkmine na temat tego co jest git a co nie sie nie wpierdala na wlasne zyczenie w takie klimaty to tak jak pijackie meliny gdzie kobite napierdalaja ale ona dalej tam mieszka bo jej pasuje taki uklad a w gorszym momencie to pojdzie na psy doniesie na chlopa niebieska karte mu wystawia wyjdzie i dalej z nia bedzie mieszkal bo jest spierdolona
teraz ta jego baba miala taka kurwa kolejke gorska emocji z tym gosciem i cala trase wykrecona podsycali dragami lekami alkoholem i slawa i sobie ryli banie to tam kurwa musialy sie grube rzeczy dziac za zamknietymi drzwiami i im pasowalo to obojgu az w koncu ktos mial za duzy zjazd i sie wylamal z ukladu a to wychodzi z jej pierdolenia na to ze ona wiedziala ze sie pierdoli po kontach z innymi i pasowalo jej to
teraz jeszcze jest kurwa lipa bo znowu duzo ludzi jest glupich i wystarczy ze ktos sie nauczy paru madrych slow i sa takie slowa klucze jak wlasnie mobing molestowanie gwalt ze huj mozna kogos pozamiatac jak uma turman w kilbilu katana

teraz kurwa rozkmincie jeszcze jedno taka ewka z warzywniaka jakby ja chlop chcial zgwalcic to by miala wyjebane poszla by z psiapsiula do adwokata na policje i chlopa by zajebali za galoty i kurwa wytwornia by musiala powiedziec no kurwa odjebalo sie i ewka by mogla powiedziec do gazety czesc to ja ewka bylam ofiara tego oszoloma uwazajcie na raperow cwelow nie wszystko szmaragd co ma karaty
co robi ta typiara? huj wie pierw pisze ze za zgoda typa powie jaki jest naprawde i zyczy mu zeby poszedl na terapie ale zobaczcie jaki showbiznes jest okrutny a nagle mowi ze to gwalciciel i w sumie mozna rozkminiac w bani ze ona robi tak bo dalej go kocha i chce dla niego lepiej choc do konca nie wie sama co robi pod wplywem silnych emocji i bodzcow farmaceutyczno cheicznych bo jej odjebala korba patologiczna na bani na full

kobita powinna isc ze sprawa gdzie trzeba i on powinien poniesc kare za zlo jesli to prawda ale mi to wyglada na jakas lewizne pijaczkow patologicznych z sld
ODPOWIEDZ