Hot 16 Challenge #2 (2020)
Re: Hot 16 Challenge #2 (2020)
https://fakty.tvn24.pl/ogladaj-online,6 ... 15946.html
materiał z Faktów o udziale Dudy w czelendżu, komentarze Peji, Tedego oraz Zeusa
materiał z Faktów o udziale Dudy w czelendżu, komentarze Peji, Tedego oraz Zeusa
Szkoda, że pokazali przez tyle czasu dzbanów Tedego i Rycha, zamiast naprawdę mądry i trafiający do ludzi komentarz Zeusa.LWD pisze: ↑12 maja 2020, 23:30 https://fakty.tvn24.pl/ogladaj-online,6 ... 15946.html
Nawet Kurski nominowany aka Roman z Na Wspólnej. Jakby ktoś pytał, tak... Wszyscy już zwariowaliśmy.
cyk
Niestety kilka osób zawaliło sprawę nie dając zagranicznych nominacji mimo znajomości, z kolei znajdzie się też sporo bardziej realnych nominacji, na które dana osoba nie odpowiedziała. Przecież jakby taki Sido nagrał zwrotkę to mogłoby to pójść mocniej w DE.
- IllEisenheim
'' Pod celą, pod celą, poezje sie mielą
Gdzie Rawicz, gdzie Wronki
Poezji tam pąki ''
Czekam na Pana Waldemara. Swoją drogą lata temu był w mojej gimbazie i zostawił po sobie bardzo pozytywne wrażenie.
Poezji tam pąki ''
Czekam na Pana Waldemara. Swoją drogą lata temu był w mojej gimbazie i zostawił po sobie bardzo pozytywne wrażenie.
Ale kurwa fajny bit Biak zmarnował na swoim dukanym hot16
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Gural go nominował. Tylko pewnie te zagraniczne nominacje to oni se tak o rzucają a nie idą z rozkmina na tym.
tez mnie rozkurwilo ze tede i peja sa przedstawiani jako jakies autorytety tam
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
Spoiler
Spenser pisze: ↑12 maja 2020, 23:50Gural go nominował. Tylko pewnie te zagraniczne nominacje to oni se tak o rzucają a nie idą z rozkmina na tym.
fokus co wykminil, props ze mu sie chcialo
- afterlight
Ja pierdole JACO KRUL
ale ze on tak wyglada a nie jak taki chudy wariacik ktorego zawsze sobie wyobrazalem od lat sluchajac alc to jestem w szoku jak huj
ale ze on tak wyglada a nie jak taki chudy wariacik ktorego zawsze sobie wyobrazalem od lat sluchajac alc to jestem w szoku jak huj
muszę kupić sobie buty do biegania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
Małpa chyba najlepsza zwrotka od czasów KNOC. Props
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
- przedszkolanek
nasz forumowy kolega [mention]Raph[/mention]
mój ziomal
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
- ChodzonceProwo
Sobe zajebiście poleciał, świetnie się tego słucha, stać go na wiele co z resztą pokazał SB Starter
Nie ty jeden. Ja to myślałem, że on suchol, a kolins nabity ulaniecafterlight pisze: ↑13 maja 2020, 0:30 Ja pierdole JACO KRUL
Najpierw nominuja Dude by pozniej zrobic wielkie halo ze nagral
jeszcze rozumiem jak by sie bez nominacji wpierdolil,oczywiscie ze to jest zagrywka pijarowa ze strony Andrzeja ale nominujacy raperzy sami mu to umozliwili a teraz sie tlumacza,polityka wszedzie sie musi wpierdolic
Ale Ty rozumiesz w jakim kontekście była ta nominacja ?
Separ nominował Rytmusa, może akcja się rozruszać u naszych południowych sąsiadów
Separ nominował Rytmusa, może akcja się rozruszać u naszych południowych sąsiadów
Cytat idealny, pozdrawiam serdecznie!IllEisenheim pisze: ↑12 maja 2020, 23:46 '' Pod celą, pod celą, poezje sie mielą
Poezji tam pąki ''
Roman z Na wspólnej miał/ma mieszkanie w 75, mój kumpel był jego sąsiadem przez jakieś 2 lata i też go bardzo dobrze wspomina xd