Twoja wymarzona gra, która jeszcze nie istnieje
Moderator: con shonery
Re: Twoja wymarzona gra, która jeszcze nie istnieje
Marzy mi się porządna gra Harry Potter zrobiona na styl RPG z wykurwiastą grafiką i otwartym światem. Może być Harrym ale może być też postać spoza uniwersum, która będzie świadkiem tych wszystkich wydarzeń. Zamiast craftingu będzie warzenie elixirów, hogwart odwzorowany zgodnie z książką czy filmem i do tego zapierdalasz na miotle. Nie wiem dlaczego Gwiezdne wojny idą ciągle do przodu jeśli chodzi o gry, władca pierścieni tak samo, a harry potter staneło
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
- przedszkolanek
widocznie twórcy gry nie są kumaci i obrotni od małolata
albo wchuj bym pograł w taką grę typu survival że musisz spierdolić a auschwitz. FPS lub TPP z grafiką jak RDR2
- Cz4rny1337
- Moderator
Wiedźmin MMORPG - zawsze wyobrażałem sobie, że akcja gry dzieje się kilka lub kilkanaście lat po wydarzeniach z trójki, wiedźmińskie szkoły zostały odbudowane i można wybrać sobie ją dowolnie przy tworzeniu swojego zabójcy potworów, w zależności od wyboru różnią się style walki i ogólne zasady kodeksu wiedźmińskiego. Eksploracja niedostępnych dotychczas miejsc z lore sagi (a jest tego naprawdę sporo), wspólne raidy na jakieś mityczne kreatury jak np. Dagon, zbieranie doświadczenia jako wiedźmin i podejmowanie coraz trudniejszych zleceń, budowanie swojej sławy na wzór Białego Wilka, spotykanie dobrze nam znanych postaci jak i tych nieukazanych dotąd w grach.. rozmarzyłem się 
trochę takie World of Warcraft w świecie Wiedźmina, ale jako fan całego uniwersum byłbym zachwycony
trochę takie World of Warcraft w świecie Wiedźmina, ale jako fan całego uniwersum byłbym zachwycony
kocham pozdrawiam
#COYG
#COYG
GTA w Polsce z lat 90.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
no też ostatnio rozkminiałem, że gry z HP to albo ta ograniczona seria z akcją wg książek albo lego, meh. a wyobraź sobie grę w uniwersum HP gdzie możesz być jebanym złolem i strzelać do ludzi z avada kedavry. Szkoda, że seria jest kojarzona z czymś dla dzieci/młodzieży i dorosła gra w świecie Pottera raczej nigdy nie powstanie.DJ_BOBO pisze: ↑12 maja 2020, 1:57 Marzy mi się porządna gra Harry Potter zrobiona na styl RPG z wykurwiastą grafiką i otwartym światem. Może być Harrym ale może być też postać spoza uniwersum, która będzie świadkiem tych wszystkich wydarzeń. Zamiast craftingu będzie warzenie elixirów, hogwart odwzorowany zgodnie z książką czy filmem i do tego zapierdalasz na miotle. Nie wiem dlaczego Gwiezdne wojny idą ciągle do przodu jeśli chodzi o gry, władca pierścieni tak samo, a harry potter staneło
prisoner of war było, ale to z 2002 i jak dobrze pamiętam to liniowa
a ja bym sobie pograł w jakiś więzienny survival z różnymi blokami i możliwością przeniesienia, rozwiniętym systemem gangów, relacji z gadami i współwięźniami, planowaniem prawie niemożliwej ucieczki itp.
Pograłbym sobie policjanta w jakiejś turbo nowej gierce, coś na wzór True Crime New York CIty.
EKSTRAKLASA PROGNOZY 26/27
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Spoiler

nigdy w zyciu bym nie zagrał w bycie policjantem, zasady mi nie pozwalają nawet w grze.
A nie bylo ostatnio jakiejs zajebistej gry dla dwóch osób o spierdalaniu z paki ?
- KillerCroc
A way out.
Kurde, kiedyś jak ze znajomymi zajebaliśmy porządnie bonio to rozwodziłem się nad pomysłem na grę o Wiedzminie. W W3 denerowowało mnie to że żadna walka nie była wyzwaniem, akcja w chuj wartka i bardziej HnS niż RPG a to drzewko rozwoju postaci to śmiech na sali, gówno jakieś. Przedewszystkim grafika - W3 było zbyt kolorowe, zbyt jasne, ja bym chciał bardziej szare, brudne, może jakiś filtr w stylu sepii, takie utrzymane w tonie mroku średniowiecza. Mapa wymiarowo może być jak w W3, tutaj nie mam się za bardzo do czego przyczepić. Chciałbym żeby te walki z mobami to były serio walki, może nie koniecznie w strone serii Dark Souls ale żeby nawet te mniejsze potworki dawały ci powody by ich nie lekceważyć. Same walki niech będą mniej dynamiczne, polegające na zadawaniu 2-3 dobrych ciosów a nie turlaniu się do okoła świata w 80 dni żeby tylko potem wyprowadzić uderzenie i od nowa. Dodałbym do tego jakieś mechanizmy jedzenia, karmienia konia, żywcem przeklejone z RDR2 bo tam były imo dobrze zrobione. Mechanizm konia też do poprawy. No i najlepiej żeby to byla tylko gra w uniwersum W3 a nie kolejny epizod Gerwazego i przyjaciół. Napchałbym w chuj random encounterów, więcej mechanizmów do walki z mobami, jakieś wybory które mają znaczenie no i żeby ta gra pod względem gameplayu miała dużo wzięte z RDR2 który uczynił przygodę taką filmową do oglądania. Taki bardziej RPG-symulator bycia wiedzminem
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
no była tylko o spierdalaniu, a ja chcę o życiu w pace
[mention]KillerCroc[/mention] bardzo dobrze napisane, właśnie sobie gram w W3 ponownie i to jest świetna gra, ale walka to żenada. wypij grom, turlaj się, uderz 3 razy, powtórz 50 razy. Ale jest dobra wiadomość - przewija się już od jakiegoś info ze strony twórców, że może pojawić się kolejna gra w uniwersum wiedźmina, gdzie Geralt nie będzie głównym bohaterem.
to jest kwestia tego, jak Rowling chce żeby zarządzano jej marką, a że jest głupią pizdą to wygląda to tak jak wyglądaniuhniuh pisze: ↑12 maja 2020, 13:07no też ostatnio rozkminiałem, że gry z HP to albo ta ograniczona seria z akcją wg książek albo lego, meh. a wyobraź sobie grę w uniwersum HP gdzie możesz być jebanym złolem i strzelać do ludzi z avada kedavry. Szkoda, że seria jest kojarzona z czymś dla dzieci/młodzieży i dorosła gra w świecie Pottera raczej nigdy nie powstanie.DJ_BOBO pisze: ↑12 maja 2020, 1:57 Marzy mi się porządna gra Harry Potter zrobiona na styl RPG z wykurwiastą grafiką i otwartym światem. Może być Harrym ale może być też postać spoza uniwersum, która będzie świadkiem tych wszystkich wydarzeń. Zamiast craftingu będzie warzenie elixirów, hogwart odwzorowany zgodnie z książką czy filmem i do tego zapierdalasz na miotle. Nie wiem dlaczego Gwiezdne wojny idą ciągle do przodu jeśli chodzi o gry, władca pierścieni tak samo, a harry potter staneło
gra w ktorej mapa jest idealnie odwzorowana i bede mogl udac sie w dowolne miejsce na swiecie
-
ksiazenieporzadek
symulator życia formy szczytu
czyli siedzenie przed kompem i konfabulowanie, łee nieciekawe
przecież WTTG istnieje
- mlodyperkez
kontynuacja kotora z graficzka z wiedzmina i moge umierac
- zemsta1kadluba
Ostatnia część Legacy of Kain która zepnie w całość chyba najlepszą historię w grach ogólnie ehh
mołpy są kozackie
Remake kotora to kwestia czasu, za dużo pieniazkow w tym żeby Ea tego nie zrobiło a potencjalnie trudno to spierdolic wiec same plusy
Wygrzeszam Cię, mordzia.