Spis buców w polskim rapie
Re: Spis buców w polskim rapie
zabson bucowaty się wydaje, pih, ten koza co na pastwisku kartki z mądrych książek jadł i sokół to tacy pierwsi co mi na myśl przychodzą
mam ziomka ktory mial stycznosc z Koza z bypassu i z opowiadan, ktore zaslyszalem moge powiedziec ze jest bucem w chuj (moze to przez jego aparycje i <160cm wzrostu?).
Jest lewakiem to najwięcej wyjaśnia
Literatura niepoważna usiłuje rozwiązać problemy egzystencji. Literatura poważna je stawia. [...] Literatura poważna nie jest po to, żeby ułatwiać życie, tylko żeby je utrudniać.
- amyoplasia
oo argument ad lewakum, pięknie - aż mnie zmusiłeś do pierwszego komentarza na forum
totalnie żaba, do tego kazek i guzior. sokoła kiedyś spotkaliśmy z ziomkami na koncercie winiego i był przesympatyczny i jeszcze zrobił głupią minę do zdjęcia
Żabson, Bezczel
- Moltisanti
Wszystkie te dixony (z wyróżnieniem dla resta) i większość szeroko rozumianych uliczników
@up Saful jest spoko, ale chyba juz odbil od dixonów
- Domperinion
Norbi, taki typowy burok
Otrzymałem order przedszkolaka za zajebanie 100 postów w pierwszy dzień na forum
Deal with it

Deal with it
- Domperinion
Otrzymałem order przedszkolaka za zajebanie 100 postów w pierwszy dzień na forum
Deal with it

Deal with it
Lista forumowych najmanic.: jAg, art, moltisanti,camzat
Co za pajac hahaha
Rychu Peja Bucówka
na bypassie to on nie ogarniał mocno
Jak słucham twoje traczki, to wtedy faktycznie zbiera mnie do sraczki
-
TheGreatestGolota
To akurat prawda, Tymin wywyższony w chuj bywał na WBW i nie mówię tu o tym jak występował, ale już nawet po zakończeniu gdy był w jury to lubił swoje trzy grosze wtrącić
Kocham, pozdrawiam
No to odrazu dawajcie powody bo ze rychu czy tedas to wiadomo ze gbury i dlaczego ale jak ktoś rzuca randomowo tymin to magicznie się ludzie nie domyśla czemu tymin to gbur.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
- Moltisanti
Tymin nagrał kiedyś kawałek w pokoju jak drze pizde, gimbusy podchwyciły i nabił wyświetleń i płakał że jak to nie wygrał konkursu do Aptaunu skoro ludziom się podoba. Udawanie pijanego na walkach, spinanie sie na walkach, no przeciez to jest klasyczny przykład zjeba którego zna trochę wiecej ludzi niż znajomi na fejsie i już czuje się chuj wie kim
-
TheGreatestGolota
wybralem tymina, bo wydaje płyte, wiec jawne jest to, że jakiś ziomeczek stworzy ten temat, taka nowoczesna promocja