mają już kilka, ale czy do nich doszło to nie wiadomo
Hot 16 Challenge #2 (2020)
Re: Hot 16 Challenge #2 (2020)
Pzdr Ślizgawka!
- przedszkolanek
nawet zabawnie to wyszło, że jakiś floral bugs jest bardziej worldwide niż biznesowy król polskiego trapu solar_modelu xD
Wrzucam se ziomka.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
zauważyłem, że zarówno genius, oficjalne drzewko jak i ta nieoficjalna wykopowa strona już nie nadążają z nominowanymi xD pewnie dopiero po akcji uda się to wszystko ogarnąć
W sumie to mogli by już sobie odpuścić, nie wiem kogo te wszystkie nołnejmowe szesnastki jeszcze obchodzą
No taka prawda, nawet bardziej przejrzyste to jest jak jest mniej nazwisk :p Takich totalnie nieznanych nie powinni w ogóle brać pod uwagę. Dobrze że ten ziomek zrobił tą nieoficjalną, bo ta od Genius to jest totalna tragedia xD
no ale niby czemu? na tym polega ta akcja, że z każdą nominacją wziąć udział w zabawie może jeszcze inny raper, już nie mówiąc, że pełno nołnejmowych raperów dostało nominację w pierwszych trzech dniach, a taki Muflon dopiero po stu latach - ale Muflona wtedy trzeba dodać, a w innych typów wyjebane bo ich nie znam. w sensie no też mnie nie obchodzą ich zwrotki w większości, ale zasady to zasady i na tym polega akcja, że Young Rozpierdolix spod Lublina, którego słucha 100 osób może wziąć udział w dokładnie tej samej akcji co Taconafide, jeżeli dostanie nominację.
w jaki sposób rozróżniać kto jest "totalnie" nieznany i czemu nie brać ich pod uwagę? Nawet Mata nominował Adama, której do tej pory brał udział tylko w jego jednej piosence, to wtedy jak go traktować? przecież nie ma sensu chłopaki to co mówicieNo taka prawda, nawet bardziej przejrzyste to jest jak jest mniej nazwisk :p Takich totalnie nieznanych nie powinni w ogóle brać pod uwagę. Dobrze że ten ziomek zrobił tą nieoficjalną, bo ta od Genius to jest totalna tragedia xD
O widzę, że WENA doczekał się nominacji

- gods bidness
Rozjebała lirycznie.
Zobaczylbym ranking nołnejmów właśnie jakiś. Nie chce sprawdzać wszystkiego, ale pewnie są jakieś perełki. Afronty osobno zajebiście dały, czekam na ich wspólny performance.
cyk
- przedszkolanek
– Byłem pewien, że wiecie, iż rap robię wtedy, kiedy chcę i czuję potrzebę, nie wówczas kiedy robią go wszyscy, nawet ludzie nie mający nic wspólnego z tą muzyką i kulturą. W związku z tym nie wezmę udziału w H16C. Flinta gorąco pozdrawiam– skomentował Wudoe. – Zdaję sobie sprawę, że fani mają swoje oczekiwania. Uważam jednak, że mam prawo do posiadania swojego zdania. Lubię robić muzykę na swoich warunkach. W przeciwnym wypadku nie czuję, że jest autentyczna – dodał.
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
- oKulTywowany
Ja pierdole mamy 2020 a ten pierdoli o autentyczności muzyki
w zalewie wtyczek i możliwości , dziś mjuzik to zabawa i albo dany utwór podoba się albo nie albo jest chujowy
wudoe poprostu wyksztuś że nie chcesz nagrywać i nie pierdol głupot , wylej sobie na łeb wiadro zimnej wody
Ostatnio zmieniony 10 maja 2020, 15:44 przez oKulTywowany, łącznie zmieniany 1 raz.
This page is no longer available.
To ten znany instagramer influencer? Ostatni prawdziwy dla gry. Czekałem na taki manifest.loco pisze: ↑10 maja 2020, 15:36– Byłem pewien, że wiecie, iż rap robię wtedy, kiedy chcę i czuję potrzebę, nie wówczas kiedy robią go wszyscy, nawet ludzie nie mający nic wspólnego z tą muzyką i kulturą. W związku z tym nie wezmę udziału w H16C. Flinta gorąco pozdrawiam– skomentował Wudoe. – Zdaję sobie sprawę, że fani mają swoje oczekiwania. Uważam jednak, że mam prawo do posiadania swojego zdania. Lubię robić muzykę na swoich warunkach. W przeciwnym wypadku nie czuję, że jest autentyczna – dodał.