Hot 16 Challenge #2 (2020)
- KillerCroc
Re: Hot 16 Challenge #2 (2020)
[mention]daveyo[/mention] trzyma kciuki 
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
MGK rozpocznie challenge od "daveyo podłączaj"
chociaż chyba się przesłyszałem i tam nie ma em dżi kej, tylko jakiś łaj dżi kej (może ugk?), fałszywy alarm
Ostatnio zmieniony 06 maja 2020, 17:40 przez Ablazir, łącznie zmieniany 1 raz.

HAHAHAHAHA
Ogólnie to po tym co tede odjebał, to jest najlepszy moment by Rychu Peja go zdissował, ma gwarantowane poparcie połowy sceny na starcie
Ostatnio zmieniony 06 maja 2020, 17:42 przez PSZ, łącznie zmieniany 1 raz.
tak rozkminiam w sumie, że branża fonograficzna to w XXI wieku bardzo bogata gałąź rozrywki. Dodajmy do tego fakt, że OLiS jest opanowany przez rap od stóp do głów, wyprzedawane są hale, stadiony, a klipy na yt robią kosmiczne liczby. No i mamy z tego jakieś marne pół miliona w obliczu ogólnoświatowej tragedii, o której każdy huczy. Wynik godny akcji warszawskiego koła gospodyń albo powiatowego ogólniaka
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
Jak oczywiście Kozę mam za debila, to propsy za wjazd na Kukona

Spoiler

Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Ale żeby dissów szukać w szczytnym celu to też chujowa akcja jedynie takie coś może przejść i ma prawo bytu to diss Pei na pede
- KillerCroc
IMO fajnie by było jakby każdy raper deklarował się przy zwrotce ile wpłacił. Nie dlatego żeby patrzeć po kieszeniach ale śmieszy mnie to że niektórzy biorą udział w challengu polegającym na zwiększeniu zasięgu zbiórki sami jej nie wspierając a działają jedynie w imię pozytywnego Pru
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
W mojej ocenie TDF zrobił zarzutkę z tymi koszulkami żeby sprowokować dokładnie takie reakcje jakie tu się przewinęły w temacie. Wyjaśni pewnie u Buhha co jest 5.
Lord Acton (1834-1902): "All power tends to corrupt and absolute power corrupts absolutely."
Luke Cage: "Shit happens. Every day, in every city, on every corner. Shit muthaf**kin' happens. And it can happen to you."
Luke Cage: "Shit happens. Every day, in every city, on every corner. Shit muthaf**kin' happens. And it can happen to you."
Nie licząc Tedego, to Kizo się nie pierdolił. Nawinął singiel z nowej płyty oznaczając jako #hot16, bo zasięgi większe, a nawet linku do zbiórki pod filmem nie wstawił i essa 
edit:
edit:
Pazzy #Hot16Challenge2
Ostatnio zmieniony 06 maja 2020, 17:48 przez oldschool, łącznie zmieniany 1 raz.
No i spoko, ale to trochę bez sensu według mnie, bo i tak grono osób - w tym ja, co przyznaje - powie, że zrobił to pod wpływem nacisków i zwiększających się nieprzychylnych opinii.
BTW. Kubi producent wpłacił 10 koła wiec zaraz pewnie coś wleci
Ostatnio zmieniony 06 maja 2020, 17:53 przez Krynew, łącznie zmieniany 2 razy.
Kocham, pozdrawiam
Wiedziałem ze ten cymbał Jacuś będzie to obracał w bekę i najgorsi ci jego sajko zjeby w komentarzach xD
No przecież to klasyczna zagrywka Tedego i się dziwie że tu taki ból dupy o to co zrobił skoro pewnie jeszcze dziś to wyjaśni i wszyscy wtedy przyznają mu racje , tak było wiele razy już przy jakichś akcjach z nim
Tede cymbale
I jeszcze zmarnować taki piękny bit Micha, ja pierdole. A tak to miałem coś spropsować, ale zanim przejechałem 30 stron to juz zapomniałem
I props Koza, jak nie wplacasz to nie nagrywaj elo
I jeszcze zmarnować taki piękny bit Micha, ja pierdole. A tak to miałem coś spropsować, ale zanim przejechałem 30 stron to juz zapomniałem
I props Koza, jak nie wplacasz to nie nagrywaj elo
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Psychofani Tedego na ślizgawce
Kurwa tego to się nie spodziewałem.
ahahahah chyba znowu pokochałbym plrap
befree pisze: Piszesz skrótami, bez polskich znaków czy argumentów, Twoja opinia jest dla mnie warta mniej więcej tyle co papierek po batonie znajdujący się na podjeździe mojego sąsiada. A CB to takie radio, używane raczej przez starszych słuchaczy.