Sobota
Re: Sobota
To akurat wcześniej, i tu się dobrze wyraziłem, bo Kaz ma spore kompleksy względem tzw. prawilniakow i widać gołym okiem, że sporo jego ruchow artystyczno wizerunkowych jest temu podporządkowanych, jak np. podlizywanie się Paluchowi od kilku lat.
-
MalinowyJogurt
Sobota floooooooł śmiga kanałami po Ustowie
Ostatnio zmieniony 11 maja 2020, 14:49 przez MalinowyJogurt, łącznie zmieniany 1 raz.
raczej nie, bo numer był nagrywany w lutym, a klip kręcony na początku marca, więc jeszcze przed tą akcją z sobotą flooo. chyba, że wcześniej ktoś wiedział co się kroi
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
- ebismolarek
No nwm, patrząc na to co Jongmen mówił, że coś tam od pół roku było wiadomo jak się zachował, to chyba wiedzieli co się kroi, a z początkiem kwietnia to na grubo wjechalo
- bilderberg
Po tym instagramie soboty można zauważyć jak zdziadział przez ostatnie 3 lata. ale chuj z nim nigdy nie szanowałem bo zawsze miałem beke z polskich czarnuchów jak sobote albo dge xD tamte stylówy to najgorszy okres plhh.
Ale zastanawia mnie w jakiej on norze mieszka bo jak są jakieś zdjęcia z domu to troche syf, czyżby cała flota poszła w nos?
Ale zastanawia mnie w jakiej on norze mieszka bo jak są jakieś zdjęcia z domu to troche syf, czyżby cała flota poszła w nos?
ziomek zobacz tym swoim okiem szatanskim illuminiatibilderberg pisze: ↑28 kwie 2020, 2:06 Po tym instagramie soboty można zauważyć jak zdziadział przez ostatnie 3 lata. ale chuj z nim nigdy nie szanowałem bo zawsze miałem beke z polskich czarnuchów jak sobote albo dge xD tamte stylówy to najgorszy okres plhh.
sobota w huj dlugo nie wydal plyty wiec nie dostawal zastrzykow hajsu dodatkowych i ostatnie rzeczy takie kurwa hity co robil to nutka z kabe dla kobiet mafii albo wczesniej remixy z matheo bit maszyna wiec hajc z nowych wyswietlen w cyfrze i wogole byl zadenradiowek tez nie ma duzo na koncie bo jest wulgarny i w kazdym kawalku nawijal o jebaniu psow ani plyt dzis tez nikt nie kupuje wiec tantiemy slabiutkie
jak dlugo stal wini nad nim jako producent wykonawczy to te nutki rzeczywiscie cos osiagaly i to nie jest wogole do dyskusji bo ostatnie 1.5 roku jego wlasnej podrozy muzycznej pokazalo jak zjechac do 3 ligi
koncerty kiedys w huj ich gral a dzis jest korona wiec juz przepadlo mu liczmy po 2 show na weekend mysle ze sobula bierze spokojnie po 5 duzych za wystep do tego cena deczenia mysle ze przepala kolo 20 tygodniowo no i weekendowo zezre z 5 koksu no to tez robi swoje
on hajcu mial ale poinwestowal kapital w wytwornie wlasna w hujowe ciuchy itp itd a to kosztuje i mysle ze tam utopil najwiecej hajsu placac tym kurwa wszystkim ludziom ktorzy pisali za niego i robili wszystko za niego a on mogl spokojnie zajarac lolka i zajebac szczura
a to widac bo mial kurwa w huj zlota na sobie teraz mu sie niewiele ostalo plus babie swojej alimentow na majkela juniora nie daje i takie kurwa tematy
w filmach grywał ostatnio, pewnie coś tam mu skapło
z wywiadu nt przejęcia stopro
co do chaty to tak, mieszka w chujowej dzielnicy na zadupiuFilarem StoproRapu był Sobota. Podobno nie rozliczył się on z Winim z jednej płyty.
- przedszkolanek
niech go ktoś nominuje do nagrania sześćdziesiątki
hot sixty challenge xD
Spoiler
Przychodzi Sobota do fryzjera:
- Chciałem nieco skrócić włosy
- Dobrze, na jaką długość?
- Poproszę na 60-tkę
- Chciałem nieco skrócić włosy
- Dobrze, na jaką długość?
- Poproszę na 60-tkę
Ostatnio zmieniony 05 maja 2020, 12:37 przez jajca, łącznie zmieniany 1 raz.
- ebismolarek
O chuj jeszcze ona na łyso ojebana
dobrze że bez błędów ortograficznych te maseczki
No miał chyba, ale kto by raperów i to co mówią traktował poważnie.
Kawałka nie komentuję, bo po pierwsze stary, po drugie nigdy mi nie było po drodze z rapem Soboty, ale część ujęć w tym "klipie" to ciężko nazwać tańcem. Bardziej to jest po prostu wypinanie dupy, ale co kto lubi
Kawałka nie komentuję, bo po pierwsze stary, po drugie nigdy mi nie było po drodze z rapem Soboty, ale część ujęć w tym "klipie" to ciężko nazwać tańcem. Bardziej to jest po prostu wypinanie dupy, ale co kto lubi
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Sobota floo wyjebany z... wytwórni floo
oświadczenie na ich fb