Hot 16 Challenge #2 (2020)
Re: Hot 16 Challenge #2 (2020)
Gun Kara ciary

-
czyngis_chan
czekam na szesnastkę od Queby, bo czuję że nominacja poleci do Kiełasa 
Szpaku super. W ogóle mam straszną słabość do jego melodyjności i tego jak operuje sobie na luzaku jakieś przejścia między rapem a krzykiem (ktoś dał kiedyś spoko rozkminę związaną z naleciałościami mazurskiego, a przy tym po części niemieckiego akcentu w Morągu, pozdro jak to czytasz) - jako jednemu z niewielu wychodzi mu to jakoś tak naturalnie (pzdr Bedi i Białas) i spoko się tego słucha.
to ja pisałem i tak kurwa jest, co pokazuje przykład Peji, który nie będzie odpowiadał na nominację cymbała, tak jak Paris i Borixon nie odpowiedzą na nominacje leszczy. są takie fejsbukowe czelendze typu wypij piwo na raz, wyobraź sobie, że cie nominuje jakiś koleszka, z którym ani razu nie gadałeś ani nic i co robisz, no myślisz sobie co to kurwa za pojeb, albo że mu się coś pojebało, tak samo jest tutajKillerCroc pisze: ↑04 maja 2020, 17:11Mnie tu już nic nie zdziwi po tym jak ktoś się przypierdolił że Mata nominował Boryga a go przecież nawet nie zna i powinien co najwyżej jakiegoś wspólnego znajomego rapera nominować żeby poszło potem do Boryga![]()
- przedszkolanek
skip przelał hajs
Norbi mnie mega pozytywnie zaskoczył, że nagrał.johnsonpokrywa pisze: ↑04 maja 2020, 11:31 kurwqa Norbi to jest taki kozak, jak sie wpierdala to po prostu płynie, to jest dla niego tak naturalne jak nawijka Snoopa na doggystyle. Norbi szkoda, że nie nawijasz na jakichś bitach patr00 albo coś bo gra by była rozjebana, prowadzący koło fortuny wpierdala bez jakiegokolwiek wysiłku starania cymbałów latajacych dronami z 8 kolegami
Klo x Norbas = Ostatnia Szansa Tego Rapu
Ten koleś mnie zawsze bawi.
Jest gif jak robi make it rain? Powinien to zrobić?
tyle że zapierdol bronksa czelendż nie było akcją charytatywną, a poza tym Mata i Borygo są z tego samego grona, czyli z mainstramu. po prostu nominował tych, których faktycznie chciał usłyszeć, niekoniecznie znając ich prywatnie, tak jak Przemka Fergusona.LWD pisze:to ja pisałem i tak kurwa jest, co pokazuje przykład Peji, który nie będzie odpowiadał na nominację cymbała, tak jak Paris i Borixon nie odpowiedzą na nominacje leszczy. są takie fejsbukowe czelendze typu wypij piwo na raz, wyobraź sobie, że cie nominuje jakiś koleszka, z którym ani razu nie gadałeś ani nic i co robisz, no myślisz sobie co to kurwa za pojeb, albo że mu się coś pojebało, tak samo jest tutajKillerCroc pisze: ↑04 maja 2020, 17:11Mnie tu już nic nie zdziwi po tym jak ktoś się przypierdolił że Mata nominował Boryga a go przecież nawet nie zna i powinien co najwyżej jakiegoś wspólnego znajomego rapera nominować żeby poszło potem do Boryga![]()
kocham pozdrawiam
#COYG
#COYG
- ebismolarek
a kto go nominowal poprzednio?
no tede
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
Tego się już nigdy nie dowiemy, ale jestem pewny, że Jacenty by go ponownie nominował, ale po tej zapowiedzi księcia Jeżyc obsra zbroję. Szkoda, bo chętnie bym zobaczył jak Ryszard mu znowu niszczy karierę
Wielkie 5 dla nich
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Wielkie 5 dla nich
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Jest pandemia, raperzy siedzą na bezrobotnym nie grają koncertów, większość z nich nie robi nic tylko rap i serio nie mają czasu żeby zajebać 16 wersów. Az się cieszy morda(mimo że nawet nie czekam na niektóre hot16) jak raperzy zaraz po nominacji wrzucają jakieś story, podjarani że są nominowani ...
teraz to predzej tede by pei mogl zniszczyc kariere, chociaz obecnie Riczi przyjął laidbackową pozycję i chyba mu nie zależy, wiec nie bardzo jest co niszczyć. jednak jego pozycja jest nieporownywalnie slabsza niz w 2010 i mowiac krotko, niewiele może. mysle, ze tede goraczkowo biegnie do studia, zeby zdazyc go nominowac
moze paluch wyprzedzi tedego
FRIZOLISZEK FRIZA BOMBA TROMBY WARIATEC PATECA
to ja
to ja