żeby uznać że jęki bedoesa są lepsze od 16tki tako to trzeba być albo słabym prowem, albo sajko kaza kasztana w 2020
Hot 16 Challenge #2 (2020)
- zemsta1kadluba
Re: Hot 16 Challenge #2 (2020)
mołpy są kozackie
-
ksiazenieporzadek
Bedoes najgorszy
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
przypominam, że w rozkładzie Gaussa ktoś musi być na skraju spierdolenia albo chuja w uchu. mamy mocną kandydaturę.zemsta1kadluba pisze: ↑03 maja 2020, 4:42 żeby uznać że jęki bedoesa są lepsze od 16tki tako to trzeba być albo słabym prowem, albo sajko kaza kasztana w 2020
Lanek chujowy człowiek, dobry producent, raper na poziomie Bedoesa.
Rosalie props, Białas props mimo spóźnienia, Lanek chujowo, Bedoes jest kurwa najgorszy
Mam nadzieję, że po tym festiwalu SBM-żenady, i zaskakująco przyzwoitych, ale jednak wciąż tylko szesnastkach youtubera i emerytowanego celebryty, dzisiaj ruszy już jakaś poważna nitka. Taco i Quebo mają czas do jutra, więc pewnie tym razem przeciągną jak tylko się da, ale może Łona coś rzuci? Sokół? Borixon? Te-Tris mógłby coś dać nawet w takim stylu jak Vito.
Czemu Białas nie dał tych 16 k rodzinie Bonusa? I nie chce się jakoś wtrącać, ale czy Bonus jest jakimś piłkarzem, że jego żona miałaby nie ogarnąć? Znam samotne matki które normalnie utrzymują siebie i swoje dzieci
Słuchając Lanka miałem dziwne skojarzenia z Kanye Westem 
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
to tylko challenge żeby wbić do studia, rzucić zwrotę na zajawie i zaprosić do zabawy kolegów, a bedoes wylewa wszystkie życiowe żale, białas skacze pod zakładem karnym a lanek robi teledysk z ujęciami z drona 
sent from my iphone XS using trapatalk
Może po prostu boli żyć na gorszym poziomie niż dotychczas he he.ksiazenieporzadek pisze: ↑03 maja 2020, 5:04 I nie chce się jakoś wtrącać, ale czy Bonus jest jakimś piłkarzem, że jego żona miałaby nie ogarnąć? Znam samotne matki które normalnie utrzymują siebie i swoje dzieci
^ kogo to chuj obchodzi?
- zemsta1kadluba
czas usunąć wszelkie akcje charytatywne gdzie odbiorcą pomocy jest samotna matka no bo przecież są samotne matki które sobie radzą hehe
mołpy są kozackie
No ja szczerze mówiąc za dużo takich akcji nie kojarzę, więcej widuję akcji mających na celu pomoc ludziom, którzy mają obiektywne przeszkody w zdobyciu środków na utrzymanie (typu niepełnosprawność), a akcje p.t. "zostałem bez środków do życia, bo za mało zarabiam" zwykle jednak mają mniejsza siłę przebicia
- oKulTywowany
Miś Maliś nie weźmie udziału
czemu mnie to nie dziwi jak ten pseudo ganges bez cięć wtyczek i tjuna nie potrafi w rapy
This page is no longer available.
- zemsta1kadluba
mają mniejszą siłę przebicia ale jest ich naprawdę sporo, nawet polurkowanie jakiejś zrzutki to pokaże.
Zresztą nie bardzo czaję o co dyskusjato trzeba żeby ci nogę ujebało byś potrzebował pomocy osób trzecich do której przecież nikt cię nie zmusza?
mołpy są kozackie
malik mowil, ze w okresie ramadanu nie nagrywa takze pewnie temu
W sumie to o nic, ot po prostu zaintrygował mnie taki model rodziny, w którym chwilowa nieobecność jednego z rodziców całkowicie pozbawia rodzinę środków. Myślałem, że zawód "żona" czy tam "gospodyni domowa" już wymarł w 2020
Co do malika, było już poruszane, że w 2019 normalnie grał koncerty w czasie ramadanu, widocznie to typ, który zasłania się religia tylko kiedy mu wygodnie
- zemsta1kadluba
haha patrzcie kobieta chce poświęcić się rodzinie ale zjebana kura domowa xDDD kto to widział pewnie nie czytała bloga maji staśko i tak to się skończyło
mołpy są kozackie
staram sie poblazliwie podchodzic do kazdego, kto sie zaangazowal i wypuscil swoja 16tke bo cel szczytny, no ale lanek taki wysryw przygotowal, ze glowa mala. taki kanye west z bialej podlaskiej parafrazujac kaza
Nie mam pojęcia kim jest maja staśko. No właśnie o to chodzi, jak zdefiniujesz "poświęcenie się rodzinie". Wydawało mi się że ta definicja, wraz z rozwojem spoleczno-technologicznym stała się trochę pojemniejsza i że obecnie zmienianie pieluch nie wyklucza zdobywania środków dla rodziny (co oczywiście nie jest żadnym poświęceniem, cnie?), a rynek pracy oferuje kobietom lepsze możliwości niż kiedykolwiek, rowniez zdalnie. Równie dobrze mógłbym Ci odpisać "haha patrzcie kobieta chce iść do pracy ale zjebaba karierowiczka xddd kto to widział pewnie napierdala nadgodziny i popierdala w garsonce po szklanym biurowcu, a jej dzieci to wraki emocjonalne, i jeszcze pewnie miała cesarkę i karmiła mlekiem modyfikowanym, co z niej za matka".
- oKulTywowany
Kurfa niech ktoś Krawczyka albo Fronczewskiego nominuje błagam 
This page is no longer available.