Hot 16 Challenge #2 (2020)
Re: Hot 16 Challenge #2 (2020)
nie jestem fanem Taco ale bardzo spoko zwrotka, ciekawe follow upy no i za wpłatę oczywiście props, nawet jakby wpłacił 10k czy 1k to i tak props, od chuja ludzi z kilkoma zerami na koncie ma po prostu w chuju tego typu zbiórki
Wpłacił, to wpłacił. Po chuj drążyć. A zwrotka Łoooooooooooooo
- Cz4rny1337
- Moderator
Nazywam Cie Baranem bo nie rozumiesz nic. Przykład VNMa nie miał być przykładem na zebrany majątek czy tez bycie zarobasem, a przykład na to ze kariera szybko może przeminąć i dziś daja Ci 30k za koncert, a jutro 3. Szczególnie ze rap to muzyka dla młodych.
Baranie.

Przecież nikt tu tak kurwa nie mówi.BouncedDuck5106 pisze: ↑01 maja 2020, 18:49 Typ wpłacił 100k a tu kurwa jakiś gamon marudzi i jeszcze paru baranów go popsujeto jest poziom Januszy co gadają, że łe taki Messi rzucił 1kk na cele charytatywne, mógł rzucić 100kk przecież tyle zarabia
No właśnie. Ciekawy temat, tym bardziej, że sami w kawałkach nawijają co to oni nie mają a wywiadach zawsze się wykręcają jakąś słabą wymówka 'eee nie bo zaiks słucha hehe wiesz ocb'
Baranem to jesteś ty jeśli myślisz, że Taco czy Quebo mogą spaść tak jak VNM w te kilka lat 
Po prostu w polskim rapie pojawił się spory hajs, który dotąd był zarezerwowany dla staruchów muzycznych i tyle. Rap to kurwa najpopularniejsza muzyka na świecie, w Polsce tylko disco-polo może się równać.
Z mojej strony koniec tematu na temat hajsu, bo zaraz się będziecie czepiać dalej, mimo, że nic złego nie napisałem.
Po prostu w polskim rapie pojawił się spory hajs, który dotąd był zarezerwowany dla staruchów muzycznych i tyle. Rap to kurwa najpopularniejsza muzyka na świecie, w Polsce tylko disco-polo może się równać.
Z mojej strony koniec tematu na temat hajsu, bo zaraz się będziecie czepiać dalej, mimo, że nic złego nie napisałem.
Ostatnio zmieniony 01 maja 2020, 18:57 przez oldschool, łącznie zmieniany 1 raz.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Można, ale to już któryś post oldschoola jak kogoś rozlicza, a jakoś nie sądzę, by więcej niż 10-15 raperów było w stanie lekką ręką wydać 100k. Może się mylę, ale nie mam, jak pewnie i oldschool, żadnych większych danych na temat stawek. W ogóle rozkminianie, kto na co powinien wydawać i ile w kontekście pozytywnej akcji charytatywnej jest dość dziwne. Taco mógłby sobie rzucić i 16k jak Solar i też byłoby spoko, rzucił o wiele więcej, a tutaj wychodzi jakieś wujkowe podejście, że „i tak dużo ma, więc co to dla niego”. :/ I tak, widziałem, ze rzucił propsa.
ale w ogóle, czym nazywamy tu "ogromne wrażenie"? ludzie po prostu propsują taco, że tak sobie rzucił 100k, mimo że nie ma swojej wytwórni, swoich ciuchów, nie udziela się w mediach, nie bierze udziału w żadnych akcjach promocyjnych, koncerty gra praktycznie tylko w ramach tras koncertowych- nie jest takim Quebo, który ma wytwórnię, restaurację, ciuchy, współprace z Nike, Pumą, Reebokiem czy czymkolwiek. Głupi nie jest, więc na pewno coś zainwestował, jednak sto tysięcy złotych w takim wypadku to jest na pewno conajmniej DUŻA kwota, nieistotne jaką stawkę za koncert ma. w każdym scenariuszu jest to duży gest, który zasługuje na pochwalenie, jak ktoś pisze "łoooo props taco" to nie musi oznaczać, że jest w szoku, że ktoś taki jak taco dał AŻ STO TYSI!!! tylko, że docenia że ofiarował dużą jak na polskie warunki kwotę...
e: do tego co z tego ile zarabia? jak ja nagle osiągnę sukces i za projekt w moim zawodzie, który robię kilka razy w roku będą oferować mi 50 tys od sztuki, to nie obliguje mnie do tego, że 50 tys to minimalna kwota, która zaczyna robić wrażenie. Jak ty zarabiasz 7k miesięcznie, a dasz na akcje tysiaka to i tak jest godne podziwu, nawet jeżeli KURWA MOGLES DAC CHOCIAZ 3, PRZECIEZ AZ 7 ZARABIASZ, NIE ROZUMIEM CO TU CHAWLIC? TO NA MNIE WRAZENIA NIE ROBI, A WY GO CHWALICIE PF
e: do tego co z tego ile zarabia? jak ja nagle osiągnę sukces i za projekt w moim zawodzie, który robię kilka razy w roku będą oferować mi 50 tys od sztuki, to nie obliguje mnie do tego, że 50 tys to minimalna kwota, która zaczyna robić wrażenie. Jak ty zarabiasz 7k miesięcznie, a dasz na akcje tysiaka to i tak jest godne podziwu, nawet jeżeli KURWA MOGLES DAC CHOCIAZ 3, PRZECIEZ AZ 7 ZARABIASZ, NIE ROZUMIEM CO TU CHAWLIC? TO NA MNIE WRAZENIA NIE ROBI, A WY GO CHWALICIE PF
Ostatnio zmieniony 01 maja 2020, 18:59 przez Rhubarb, łącznie zmieniany 2 razy.
-
MalinowyJogurt
Jako hejter tako zostawiam
szczególnie za Hajto i Borka 
ludzie reagują tak a nie inaczej bo niezbyt dobrze brzmi takie "nie robi wrażenia" w kontekście takiej akcji
pozdrawiam użytników i pana filipa
pozdrawiam użytników i pana filipa
Props Filip, kc
- KapitanRozpierdol
W ogóle to piękna sprawa jak sroga część postów jest o rozliczaniu hajsu, a nikt np. nie analizuje rozliczania o OLISie i do kogo z tym podjeżdża Taco 
to teraz pytanie jeszcze ile taconafide wpłaci, no mam nadzieję że nie mniej niż 100k, bo nie zrobi wrażenia
Bardzo fajna zwrotka a ja nie przepadam mocno za tico, ten link co ktoś dawał z drzewkiem kto kogo nominował to bym podpiął pod pierwszy post bo już go nie mogę znaleźć a chciałem
Wygrzeszam Cię, mordzia.
a o co chodzi z linijkami o olisie bo nie sledze tych zestawien?KapitanRozpierdol pisze: ↑01 maja 2020, 19:13 W ogóle to piękna sprawa jak sroga część postów jest o rozliczaniu hajsu, a nikt np. nie analizuje rozliczania o OLISie i do kogo z tym podjeżdża Taco![]()
-
GangiMuffin
Imo to albo o to, że rap króluje na olisie, albo o to że ostatnio quebo miał kilka płyt w pierwszej nwm 10 czy coś tam i to taki powrót do tego wersu że jest ziomkiem quebomoody pisze: ↑01 maja 2020, 19:18a o co chodzi z linijkami o olisie bo nie sledze tych zestawien?KapitanRozpierdol pisze: ↑01 maja 2020, 19:13 W ogóle to piękna sprawa jak sroga część postów jest o rozliczaniu hajsu, a nikt np. nie analizuje rozliczania o OLISie i do kogo z tym podjeżdża Taco![]()
No już znalazłem jakby co ale dziękuje miłe kolegi
Wygrzeszam Cię, mordzia.
- widzeszalenstwo
No a co tu jest do rozkminiania z tym olisem takiego?
- KillerCroc
Co za zwrota, co za akcja
Oczywiście że props za 100k nawet jeśli to jest dla niego drobne, w chuju to mam, niech ma i milard, sam zarobił, własnym sumptem bez robienia z siebie pajaca, bez występowania w reklamach, bez udawania chuj wie kogo tylko jest cały czas tym samym Taco który wydał Trójkąt nie wiedząc co jutro przyniesie.
Ale też nie rozumiem hejtów na oldschoola, powiedział że na nim ta kwota nie robi wrażenia i tyle no a niektórzy go linczują jakby sobie te 100k ukradł z tej akcji po tym poście, akcja w szczytnym celu a tutaj obrzucanie się błotem.
350 tys wyświetleń już, nieźle.
Oczywiście że props za 100k nawet jeśli to jest dla niego drobne, w chuju to mam, niech ma i milard, sam zarobił, własnym sumptem bez robienia z siebie pajaca, bez występowania w reklamach, bez udawania chuj wie kogo tylko jest cały czas tym samym Taco który wydał Trójkąt nie wiedząc co jutro przyniesie.
Ale też nie rozumiem hejtów na oldschoola, powiedział że na nim ta kwota nie robi wrażenia i tyle no a niektórzy go linczują jakby sobie te 100k ukradł z tej akcji po tym poście, akcja w szczytnym celu a tutaj obrzucanie się błotem.
350 tys wyświetleń już, nieźle.
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...