trzy pokolenia Maffijji, taki wers poleci, a taco podczas cypher ogłosi że przechodzi do SB
Hot 16 Challenge #2 (2020)
Re: Hot 16 Challenge #2 (2020)
Nominowani sobie jakieś jaja robią? Super zajawka z ich strony..mija już 48h a żaden nie odpowiedział..porażka.
Wbijam sobie, widzę 10 stron i myślałem, że już jakaś nowa 16 wleciała no ale cóż

[mention]Jolo[/mention] +1
[mention]Jolo[/mention] +1
Ja szczerze myślałem że tylko na Taco będzie trzeba czekać, a reszta szybko ogarnie studio i nagra..a tu nawet Beezy który potrafił na diss odpowiedzieć w 2 godziny teraz ma problem z 16 wersami xD
To po chuj cała ta akcja jak wszystko ustawione wcześniej (kolejna super akcja marketingowa heh)
- oKulTywowany
Wracam tu za jakiś tydzień , chłopaki do jutra mają czas , jak ktoś wcześniej wspomniał ta akcja ma potencjał na cały świat , oczywiście jeżelo odpowiedie osoby nominują odpowiednie mordy #pozdroqueee
This page is no longer available.
- zemsta1kadluba
na pewno przygotowują jakieś specjalne gówno co jest trochę słabe imo bo siłą pierwszej edycji była właśnie jej spontaniczność
mołpy są kozackie
Czekanko na te wszystkie wymuszone fajne zwroteczki na spince |zeby fajnie wyszło|
widzę, że znowu potrzebny jest głos rozsądku, bo kolejny raz zaczynacie marudzić i narzekać na coś co się jeszcze nie wydarzyło
a więc: ziomki jeszcze nic nie wiadomo, nikt nie odpowiedział, nie wiadomo co to bb, jak to bd, poczekajmy

a więc: ziomki jeszcze nic nie wiadomo, nikt nie odpowiedział, nie wiadomo co to bb, jak to bd, poczekajmy
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
Dobra to dopiero pierwsze nominacje, jeszcze sie akcja rozkręci
- fvntvsycool
czuję, że chłopaki z SBM po prostu chcą jebnąć jakiś cypher w studiu i stąd to tyle trwa
- KillerCroc
Ale będę słał chuje jak się okażę że zamiast szesnastek dostaniemy jakiś kurwa cypher na jednym bicie bo chcieli odjebać coś, formuła jest sprawdzona po chuj ją zmieniać
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
ale jaki kurwa cypher i na chuj, niech każdy nawinie tą jebaną 16 nominuje kolejne osoby i jazda, przecież kurwa z tych 4 osób jest kolejne 16 co już rozkręci mocno akcję

Ja myśle, że po prostu chcą rzucić 3 na raz, żeby było takie jebnięcie
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
A ja myślę, że zabijają piękno tej akcji jakim była spontaniczność. A teraz kombinowanko, żeby jak najwięcej ugrać. Zobaczymy, czy muzyka się obroni.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
No niby ta, kombinują na siłę, ale jak już nominują kolejnych to powinno ruszyć z kopyta
Czyli solar dał najlepsza zwrotkę w drugiej edycji i kosztowała jedynei 16k, praps.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Niby racja z tą spontanicznością, ale jeżeli kombinowanie w pierwszej serii ma zwiększyć zasięgi challengu to jest to spoko, a dalej już by poszło
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia