Sentino
- przedszkolanek
Re: Sentino
to teraz niech całkiem podkuli ogon i wróci do PL
oho to jutro live z flerem
Robert Lewandowski pisze:Dobra, puściliście już swoje numery, a teraz wjeżdża ZBUKU
- gods bidness
- przedszkolanek
ten mix

niech on napisze do kogoś z polski, to dostanie w miare przyzwoity mix tych 9 minut muzyki za 60 PLN
a wiadomo gdzie leży 60 PLN więc nie powinno być problemu
niech on napisze do kogoś z polski, to dostanie w miare przyzwoity mix tych 9 minut muzyki za 60 PLN
a wiadomo gdzie leży 60 PLN więc nie powinno być problemu
- gods bidness
Przesłuchałem dopiero ten kawałek z ciekawości (w tej wersji bez autotune'a) i poza tym, że bez masteringu i mixu, to nie takie złe brzmieniowo. Na pewno lepsze niż te jego wieśniackie zaśpiewy pod disco-polowe rytmy. Niestety tekstowo nic nie rozumiem.
moze jeszcze sie nawrocisz, ale to z pewnoscia nie tym kawalkiem
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
- gods bidness
Ja go słuchałem trochę, z jakichś 5 spoko kawałków bym wybrał, w tym np. ten o tym, że jest na amfetaminie z Flerem, a z polskich to Pistolet i Ta droga, ale już tam to jego śpiewanie, przeciąganie sylab to był wokal na pograniczu śpiewu, fałszowania i kiczu. Plus ciężko mi go słuchać na poważnie, tych bajdurzeń o gnatach, omertach, chujach mójach. Także tyle mogę zrobić, jeśli idzie o oddzielenie muzyki od twórcy, ale żeby pójść na koncert czy kupić płytę, to w życiu, bo po prostu mam poczucie, że by mi to uwłaczało
. Peace.
ZL3 oczywiście zamówione
tyle to Berlinie leży na ulicy
czekamy na ZL4!!!!
tyle to Berlinie leży na ulicy
czekamy na ZL4!!!!
Ta suka to Piotrek.
słuchając Onassis będę jeszcze ruchać mojego znajomego osobnika płci żeńskiej pozostającego w tym czasie małżeństwie
Ta suka to Piotrek.
- mlodyperkez
moglby mi ktos pokrotce nakreslic backstory filmiku jak raper sentino spierdala przed jakimis typami krzyczac halo policja? czy to po prostu jakis fejk?
ale którego, bo są dwa
edit: czy mieszam i sytuacja od flera=sytuacja od kaza?
edit: czy mieszam i sytuacja od flera=sytuacja od kaza?
Ostatnio zmieniony 20 kwie 2020, 16:43 przez Ablazir, łącznie zmieniany 1 raz.

Nie ma tam chyba jakiegoś wielkiego backstory, a przynajmniej tego dostępnego publicznie. Filmik jest legitny (zarówno ten nagrywany telefonem jak i ten z GTA), porobionego Sebę wyciągnęło z lokalu i przekopało kilku typa. Wbrew krążącym na początku teoriom nie ma tam Bałagana, posiadł wideo "w drodze koleżeńskiej" i bodajże właśnie Kaz jako pierwszy udostępnił wideo jako ośmieszenie na swoim ig podczas przepychanek z Sentino na instastory.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- mlodyperkez
[mention]Ablazir[/mention] o ten filmik mi chodzi
[mention]SWN[/mention] dziekowa
Spoiler
3-min snippet materiału, który wychodzi w piątek. Jest polska zwrotka Blachy.
Skąd ta pewność, że nie ma tam Kaza?SWN pisze: ↑20 kwie 2020, 16:41 Nie ma tam chyba jakiegoś wielkiego backstory, a przynajmniej tego dostępnego publicznie. Filmik jest legitny (zarówno ten nagrywany telefonem jak i ten z GTA), porobionego Sebę wyciągnęło z lokalu i przekopało kilku typa. Wbrew krążącym na początku teoriom nie ma tam Bałagana, posiadł wideo "w drodze koleżeńskiej" i bodajże właśnie Kaz jako pierwszy udostępnił wideo jako ośmieszenie na swoim ig podczas przepychanek z Sentino na instastory.
Bo sam mówił że go tam nie było, nie wiem po co miałby kłamać, to raz, a dwa argument wyżej - już widzę jak biega za typem po Warszawie o kuli.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag