różnica polega na tym, że produkty, które można uznać za substytut ich produktu mają przybliżone ceny. Natomiast 150zł za PREORDER kawałków z YouTube to moim zdaniem dość znaczna różnica cen w porównaniu do mediany w branży. Zaznaczę, że absolutnie nie mam problemu z ceną za płytę Borixona. Jedynie pod nosem pojawia się lekki jednostronny uśmiech, w żadnym wypadku oburzenie.Bolo pisze: ↑17 gru 2019, 16:44 No ale jak borygo wydaje płytę to beka z preorderu to spoko ale jak problem opierdala xhujowa czapkę za 120zl to prawilnie. Czy ta różnica polega na tył ze borixona nie lubi się ogólnie to można go cisnąć a raper problem jest szanowany wiec spoko ruch niech zarabiają hajs?
Warto też zaznaczyć, że PRO8L3M prowadzi tę samą politykę cenową od bardzo dawna, jeśli nie od samego początku istnienia. Nie interesowałem się tematem, ale gdybym przeczytał jakąś zapowiedź, że wjadą czapki zimowe, nie spodziewałbym się ceny niższej niż 100zł, a wręcz przewidywałbym większą i nawet nie drgnęłaby mi brew gdyby tak się stało.
Nie bardzo rozumiem, dlaczego akurat to wywołało oburzenie biorąc pod uwagę np. ceny katan czy dresów.
Chyba, że temat tych czapek to tylko pretekst do wyrażania aluzyjnie krucjaty przeciwko horrendalnym marżą przemysłu odzieżowego czy bunt przeciw ślepej wierze w loga, to wtedy nie było tematu.
Pozdr ;]