Na Tarchominie pada, oh, w całym moim mieście pada, oh
Od rana pa-pa-pa-pada, oh, i czuję, że powoli padam, oh, hm, oh
Otsochodzi - 2011 (2020)
Re: Otsochodzi - 2011 (2020)
Od dawna nie słuchałem Janka, ale przy tej płycie posprawdzałem single - chujnia, ale widzę tu jakieś propsy nt pozostałych kawałków więc sprawdziłem... Na tym albumie nie ma absolutnie NIC - ani warstwy tekstowej, ani bity, ani nawijka. Kompletne gówno, nie polecam.
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
- nihil Novi
jaka głupotaoldschool pisze: ↑17 mar 2020, 2:37Uważasz, że zamachy terrorystyczne na Światowych Dniach Młodzieży są możliwe?
- O kurwa, nie wiem, w ogóle nie jestem w tym temacie, może tak, ostatnio się tyle słyszy, że chyba spoko, są możliwe.
Hitler, Stalin czy Putin? Który z nich jest gorszy?
- Yyy, z tego co ostatnio obserwuję to chyba Putin. Ale tak jak powiedziałem, w ogóle nie interesują mnie media i polityka.![]()
[Zwrotka 1: Sentino]
Nie masz hajsu dla mnie, to się pierdol
Nie masz hajsu dla mnie, to się pierdol
....
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2020, 23:48 przez chujkurwa, łącznie zmieniany 1 raz.
Ostatnio zacząłem jutubować i powiedziałem kilka rzeczy o tej płycie
aka anthony hotbeats / skwer represent
Przestałem śledzić już dawno natomiast widzę że ostatnia płyta marne wyświetlenia na YT. Powoli ludzie przestali się nabierać na te jego wysrywy czy jak?
Kocham, pozdrawiam
- przedszkolanek
Wraz z wygaszeniem gimnazjów likwidacji uległ też jego fanbase
A na poważnie to nie robi już wavy bengerów tylko "ambitniejsze" kawałki, to nikt go nie słucha
A na poważnie to nie robi już wavy bengerów tylko "ambitniejsze" kawałki, to nikt go nie słucha
- JoeyJoeJoe
Wydaje mi się, że stracił słuchalność przez to jak miałką postacią jest.przedszkolanek pisze: ↑30 mar 2020, 17:24 A na poważnie to nie robi już wavy bengerów tylko "ambitniejsze" kawałki, to nikt go nie słucha
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
- przedszkolanek
ano to z siebie jakoś wynika, wziął się za robienie rzeczy bardziej wymagających nie mając do nich żadnych predyspozycji
CGM ponownie opublikował legendarny wywiad
Nie wiem po co, ale więcej osób zobaczy, że Putin jest gorszy niż Hitler i Stalin
Spoiler
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Jak mnie wkurwiają te barany jebane bez podstawowej wiedzy. 
Ok, przesłuchałem to
I tak jak Otsochodzi nawet nie stara się złożyć tekstu o czymś konkretnym i sam się do tego przyznaje, tak ja nie będę się silił na jakieś głębokie analizy
I tak jak Otsochodzi nawet nie stara się złożyć tekstu o czymś konkretnym i sam się do tego przyznaje, tak ja nie będę się silił na jakieś głębokie analizy
Spoiler
gówno
-
pandemiusz
WOW jaki gamońDiavolo pisze: ↑30 mar 2020, 13:51jaka głupotaoldschool pisze: ↑17 mar 2020, 2:37Uważasz, że zamachy terrorystyczne na Światowych Dniach Młodzieży są możliwe?
- O kurwa, nie wiem, w ogóle nie jestem w tym temacie, może tak, ostatnio się tyle słyszy, że chyba spoko, są możliwe.
Hitler, Stalin czy Putin? Który z nich jest gorszy?
- Yyy, z tego co ostatnio obserwuję to chyba Putin. Ale tak jak powiedziałem, w ogóle nie interesują mnie media i polityka.![]()
![]()
![]()
PS: ocena płyty - gówno obsrane ale czasem fajny bit się zdarzy.
Dobrze że pobrałempandemiusz pisze: ↑12 kwie 2020, 11:36 WOW jaki gamoń szkoda że filmik jest prywatny bo chciałbym to przeżyć jeszcze raz.
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
-
pandemiusz
[mention]Burak[/mention] dziękuję. Piękne 
Za pierwszą odpowiedź props. Otso w porządku gość i w sumie nie kumałem śmiechów z tych odpowiedzi. Trochę na siłę ta przypierdolka. Ludzie chyba myślą, że gość myśli, że ataki terrorystyczne są spoko 
- mlodyperkez
ja mysle ze on jest po prostu jebanym debilem
Zaryzukuję warnem, ale jeśli nie kumasz to chyba jesteś takim samym debilem jak on
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
No nie wiem ja tam nie widzę nic takiego co by wskazywało na to, że jest debilem, po prostu ma wyjebane w takie tematy i jest mu to obojętne. 
I nie czuję się obrażony więc jak coś to bez warna tam.
I nie czuję się obrażony więc jak coś to bez warna tam.