Quebonafide - ROMANTIC PSYCHO (2020)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
ebismolarek

Re: Quebonafide - ROMANTIC PSYCHO (2020)

Post autor: ebismolarek »

Zawsze jestem pod wrażeniem jak przejebany kinol ma KRS
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

tybdo_yntogliw, przepraszam, ale muszę zadać to pytanie - czy ty to Łukasz Łachecki?
oldschool pisze: 27 mar 2020, 20:00 A na chuj KRS One jeszcze raz jak on był po to, żeby Pihowi dać pstryczek w nos?
tym razem KRS krzyknie na koniec łamaną polszczyzną - jebać piha to nie jest hiphop

a ogólnie to piękny się zrobił ten temat :lol:
Awatar użytkownika
oKulTywowany

Post autor: oKulTywowany »

Czy Quebo ma pieprzyk nad chujem ?
This page is no longer available.
Awatar użytkownika
Krynew

Post autor: Krynew »

QQ na facebooku:
W Internecie pojawił się screen paragonu wysłanego do naszego klienta, który zamówił album "ROMANTIC PSYCHO". Na tym paragonie z powodu ludzkiego błędu został naliczony zbyt niski podatek w formie 5% VAT.

Pragniemy oświadczyć, że album "ROMANTIC PSYCHO" został wydany w standardowy sposób i zawiera kod kreskowy EAN (5902898171600), którym są oznaczone wyłącznie wydawnictwa objęte podatkiem VAT 23%.

W taki też sposób odprowadzamy podatek VAT od tego wydawnictwa.
Mowa o tym paragonie, który został wysłany do użytkownika, który domagał się dowodu zakupu:
Spoiler
Obrazek
Kocham, pozdrawiam
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Całkiem spoko ta płyta, czuć zajawę. Oby nie było CD2. Może po prostu Quebo ma rzeczywiście dość tej sławy i chce tak zniechęcić do siebie masy, które kupią wszystko bo to od Quebo. To cyk, macie płytkę za 75 zł nagraną na tel, bez miksu/masteru itd. Dużo ludzi już narzeka, zaraz będą głosy że się skończył. spadnie na niego hajp i będzie miał więcej spokoju. Przynajmniej ja to tak rozkminiam.

Chociaż z drugiej strony nie pasuje tu to chodzenie po programach, krzyżówki i ogólne robienie z siebie niedojeba.
Awatar użytkownika
TdW

Post autor: TdW »

Ale wy to rozkminiacie za bardzo. To wszystko to wielka komercyjna tworzona przez sztab ludzi akcja marketingowa jakiej jescze w Polsce nie było. I za to props, coś ciekawego na scenie, ale ludzie chyba za dużo historii do tego dopisują. To czysty biznes, a Quebo jest tylko produktem, ktoś to wszystko ładnie przekalkulował i wie, że taka akcja się opłaca. To niby całe zmęczenie branżą i depresja to tylko zabawa, otoczka żeby sprzedać nowy produkt.
Burza

Post autor: Burza »

potter pisze: 27 mar 2020, 20:42 Całkiem spoko ta płyta, czuć zajawę. Oby nie było CD2. Może po prostu Quebo ma rzeczywiście dość tej sławy i chce tak zniechęcić do siebie masy, które kupią wszystko bo to od Quebo. To cyk, macie płytkę za 75 zł nagraną na tel, bez miksu/masteru itd. Dużo ludzi już narzeka, zaraz będą głosy że się skończył. spadnie na niego hajp i będzie miał więcej spokoju. Przynajmniej ja to tak rozkminiam.

Chociaż z drugiej strony nie pasuje tu to chodzenie po programach, krzyżówki i ogólne robienie z siebie niedojeba.
Musi być CD2 jakby nie chciał sławy to by po prostu zniknął i nie wydawał nic. To co teraz robi napędziło mu dodatkowy hajp, na insta ma prawie +300k obserwujących a wrzucił jeden post od "powrotu".
tybdo_yntogliw

Post autor: tybdo_yntogliw »

[mention]przedszkolanek[/mention] nie, nie jestem XD. [mention]Zaworek[/mention] nie no, nie chciałbyś bengierka w typie Lil Uzi Verta jak "KRWAWE SERCE" Pazzy'ego u Quebo? Dobra z Młodym Westem trochę przesadziłem (podobała mi się płyta), ale Wiktor z WWA dla mnie wspaniały i chciałbym bardzo feata, serio.
tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60
MalinowyJogurt

Post autor: MalinowyJogurt »

instinct pisze: 27 mar 2020, 18:53
daveyo pisze: 27 mar 2020, 18:47 pcha ją do przodu
niby w jaki sposób?
taki feat od rapera G-Eazy może ogarnąć każdy kto ma kwit w kieszeni, nawet ty
takie kolaboracje nie dzieją się codziennie tylko dlatego że prosta kalkulacja mówi że to nie jest opłacalne i się nie zwróci
to że 100k na taką fanaberie (bo inaczej tego nazwać nie można) w tym kraju mogą puścić ze 3 osoby to inna sprawa
+1

Dodatkowo u nas to, że on sobie nagra z jakąś zagraniczną gwiazdą nie oznacza, że nagle mu urosną wyświetlenia i nakłoni nowych ludzi do słuchania swojej muzyki, ponieważ nasze społeczeństwo ma wyjebane w tych amerykańskich grajków jeżeli słuchają polskiego rapu, znaczna część jego słuchaczy by nawet nie wiedziała kto to. Po co mu wydawać w chuj hajsu na drogie murzyńskie featy jeżeli zysk z tego będzie żaden? Jego kawałki i tak odpali połowa polskiej młodzieży niezależnie czy na feacie będzie G-Eazy czy Blacha 2115 gdzie raczej przy tym drugim byłyby większe wyświetlenia. Gdzie tu jest pchanie sceny do przodu?
Awatar użytkownika
sZp

Post autor: sZp »

quebo za tydzień w kanale sportowym
Awatar użytkownika
Bolo

Post autor: Bolo »

Nigdy nie widziałem prędzej ryja KRS One i stwierdzam ze on jest Homo Erectus maksymalnie
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Awatar użytkownika
Whtn

Post autor: Whtn »

Bolo pisze: 27 mar 2020, 22:35 Nigdy nie widziałem prędzej ryja KRS One i stwierdzam ze on jest Homo Erectus maksymalnie
Jak każdy truskul, pzdr
AdiSuN

Post autor: AdiSuN »

Faktycznie jest post z marca 2019 z hasztagami #wrote #some #lyrics #for #quebonafide
Czyli KRS One zapewne jednym z gości, ciekawe, myślałem, że jednak nie będzie powtarzał gości tylko raczej coś nowego. Zobaczymy jak to wyjdzie.

Obrazek
Awatar użytkownika
FLoo

Post autor: FLoo »

sZp pisze: 27 mar 2020, 22:30 quebo za tydzień w kanale sportowym
Quolar

Post autor: Quolar »

Ja tutaj tylko na chwilę.
Dostali? ;)
Wednesday.

Obrazek
Zaworek

Post autor: Zaworek »

Jak to prawda to słabo co do gości,ale raczej kolejny fejk
Ojciec

Post autor: Ojciec »

Wy czekacie na gosci czy na quebo? xd
Jeśli na gosci to współczuje, hypowanie się na geazyego w 2020 roku, teoche przykre
Awatar użytkownika
FMH

Post autor: FMH »

rejestracja 44 minuty temu, chłop wbija tylko po to, żeby rzucić screena z playlistą - legit check zakończony pomyślnie :joint:
kocham pozdrawiam

#COYG
Awatar użytkownika
oKulTywowany

Post autor: oKulTywowany »

Quolar pisze: 28 mar 2020, 0:36 Ja tutaj tylko na chwilę.
Dostali? ;)
Wednesday.

Obrazek
Kolega pyta o link :rotfl:
This page is no longer available.
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

Chuj w ten fake, ale serio nie rozumiem jarania się jakimiś featami, jakbym chciał słuchać se G-Eazy to bym słuchał se G-Eazy, a nie Quebonafide. A jakbym chciał Quebonafide & G-Eazy to bym włączył se jakiegoś blenda i będzie tak samo spójny jak potencjalny numer. Chyba że liczycie, że przypierdolą numer gdzię będą się wymieniać co dwa wersy, albo coś typu Multitasking Dwóch Sławów
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
ODPOWIEDZ