PRO8L3M - Art Brut 2 (2020)
- przedszkolanek
Re: PRO8L3M - Art Brut 2 (2020)
o właśnie miałem napisać jeszcze, że steez w najlepszej formie od jakiś dwóch lat
a oskar to faktycznie bardzo słabo momentami
do kogoś jeszcze nie doszła płyta?
Jedna z niewielu płyt w ostatnich latach co do której miałem jakieś oczekiwania i chyba największy zawód, strasznie mialki materiał, ani jeden kawałek nie siadł, nie zamierzam wracać, w porównaniu do 1 to gówno obesrane
Nie pal jointów, nie pal wiader, pal aluminium i majkę czasem walnij w kabel
- gods bidness
W ogóle przy tej okazji, to chciałem zapytać, czemu ta moda w polskim rapie na spuszczanie się latami 80/90 przyszła z takim opóźnieniem? Przecież cały ten synth/retrowave to był modny na świecie z dobre 2 lata temu. A tu nagle wszyscy jak jeden mąż - Pezet, Problem, Peja też jakieś cyberpunkowe szaty graficzne. Tam jakiś jeden mniej znany, to nawet całą epkę taką wydał. 100 lat za murzynami jak zwykle.
- Rozpierdalator
A mam pytanko byczki oraz bitches:
Jaki macie numerek na pudełku od płyty?
Jaki macie numerek na pudełku od płyty?
przedszkolanek pisze: ↑07 mar 2020, 20:14yep, nie chce żeby to zabrzmiało jak jakieś wywyższanie się itd, ale te bity steeza od dłuższego czasu mogą robić wielkie wrażenie tylko na osobach (pomijam słuchanie ksywy, bo to inna inszość), które z elektroniki słyszały tylko edka elektryka
Aha, ok.przedszkolanek pisze: ↑11 mar 2020, 23:12 o właśnie miałem napisać jeszcze, że steez w najlepszej formie od jakiś dwóch lat
Jak już jestem to zaryzykuję sobie tezę, że jakby "w domach z betonu" było na jedynce, to również byłoby najlepszym numerem z płyty.
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
- przedszkolanek
1 pierwszego posta pisałem jeszcze przed odsłuchem całości (po singlach i widmie)
2 to, że steez na projekcie jest w najlepszej formie od ground zero (na co się nie zapowiadało zresztą), nie znaczy że dał tu bity na rewelacyjnym poziomie
sprzeczności nie widze
2 to, że steez na projekcie jest w najlepszej formie od ground zero (na co się nie zapowiadało zresztą), nie znaczy że dał tu bity na rewelacyjnym poziomie
sprzeczności nie widze
wiem o tym, ale i tak było to dla mnie zabawne, bo jednak jakieś wrażenie chyba zrobiły te bity, skoro o tym napisałeś 
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
"Zadzwoń do mnie" to życiówka Steeza 
[Zwrotka 1: Sentino]
Nie masz hajsu dla mnie, to się pierdol
Nie masz hajsu dla mnie, to się pierdol
"Noc" ma najbardziej artbrutowy tekst z calej plyty i w sumie moim zdaniem to obok "Domów z betonu" najlepszy kawałek z tego albumu
-
nigdyniebralemkoksu
-
encrenoire
Ostatnio zmieniony 19 mar 2021, 17:11 przez encrenoire, łącznie zmieniany 1 raz.
Da się kurwa dostać na tą stronę?
nie ma juz po co. z ciekawosci odpalilem kolejke i pol godziny temu jak sie dostalem, to juz 90% towaru bylo sold out 
zamówiłem se bluzę z printem okładki Art Brut 1 na plecach, baba zamówiła se którąś koszulkę, a znajoma long-sleeve'a.
W sumie zakupy udane, chociaż byliśmy na sklepie ~5min po wrzuceniu linka i na połowie rzeczy już nie było większości rozmiarów xD
W sumie zakupy udane, chociaż byliśmy na sklepie ~5min po wrzuceniu linka i na połowie rzeczy już nie było większości rozmiarów xD
- KillerCroc
Ja 30 minut po rozpoczęciu się zorientowałem że jest drop, już nawet nie wchodziłem bo ludzie pisali że 3/4 rzeczy w tym momencie sold out...
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
Ja se powinąłem zwykły czarny tees, chciałem tę kurtkę bo na zdjęciach, które wrzucali wcześniej była kozak, ale nie wyjebie 500zł w ciemno. Teraz w sumie myślę, że nawet jakby była zła to mogłem ją opylić na allegro xd. btw. dodajcie sobie do filtrów adblocka:
queue
queue-it.net
*queue-it.net
assetsqueue-it.net
i nie będzie problemów przy kolejnych dropach, nie tylko na sklepie problemu, np. going też chyba korzysta z ich kolejkowania przy sprzedaży biletów na większe eventy (chociaż akurat teraz i tak nie ma imprez).
queue
queue-it.net
*queue-it.net
assetsqueue-it.net
i nie będzie problemów przy kolejnych dropach, nie tylko na sklepie problemu, np. going też chyba korzysta z ich kolejkowania przy sprzedaży biletów na większe eventy (chociaż akurat teraz i tak nie ma imprez).
Ale będą śmigać na grupkach i allegro, skoro bluza 3 stówy to za ile oni to potem odsprzedać planują? za kafla? xD
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Polskie supreme
no ja tam planuję sobie nosić xD. Chyba, że będzie pyta z rozmiarem(XL'ka), to będzie puszczone na forumku w jakiejś koleżeńskiej zniżce.