Kukon - Ogrody Mixtape 2019 (2019)
Re: Kukon - Ogrody Mixtape 2019 (2019)
ja nie kupilem, ale jednak podstawową cechą kupowanego cd jest to, żeby żeby działało- nawet jak wizualnie jest to stylizowane na stare nielegale pchane za 10 złotych, to jednak kupując taką płytę powinieneś mieć możliwość, żeby chociaż komfortowo ją odsłuchać w 2020
- mlodyperkez
ale gowniakTwister275 pisze: ↑23 sty 2020, 17:39No chcialbym to jakos wyjasnic ale zero kontaktu z ich strony, na email z ktorego zamawialem zadnej odpowiedzi, gdy napisalem z innego emaila "w sprawie ogrody mixtape" szybka odpowiedz z cena i nr konta, gdy napisalem ze plyta nie dziala na niczym i nie moge jej otworzyc, znowu grobowa cisza, troche slabo xd
No trochę słabo to wygląda, ale może spróbuj gdzieś na insta/facebook'a jeszcze się odezwać. Za te przyjmowanie zamówień chyba jest odpowiedzialna inna osoba.
Mordo, to są pliki mp3 - jak masz starszą wieżę albo radio w furze, to może nie odczytać (u mnie w aucie nie poszło i strasznie żałuję, bo chciałem sobie posłuchać w trasie). Spróbuj włożyć płytę do napędu w kompie/laptopie i sprawdź, czy są na niej wypalone pliki.
Kupię UNDADASEA – Undaground Mixtape
-
Twister275
Wieże mam nowke kupiona w tamtym roku, wszystko inne działa takze to nie to. No i tak jak pisalem pozniej, na lapku rowniez nic sie nie odpala.Suseł pisze: ↑23 sty 2020, 19:01Mordo, to są pliki mp3 - jak masz starszą wieżę albo radio w furze, to może nie odczytać (u mnie w aucie nie poszło i strasznie żałuję, bo chciałem sobie posłuchać w trasie). Spróbuj włożyć płytę do napędu w kompie/laptopie i sprawdź, czy są na niej wypalone pliki.
Sprobuje uderzac na fb/insta
- fvntvsycool
już pisałem maila, żeby zamówić to do fury,
kurwa dobrze, że tego nie zrobiłem dziękuję ślzgwk
ps ten materiał sztos, inne rzeczy od niego
kurwa dobrze, że tego nie zrobiłem dziękuję ślzgwk
ps ten materiał sztos, inne rzeczy od niego
a ja jeszcze nie dostałem płytek 
[mention]Twister275[/mention] dawaj znać na bieżąco jak coś się wyjaśni z płytką.
Z ciekawości sprawdziłem dzisiaj swoją płytkę - bo dopiero pierwszy raz miałem okazję wrzucić ją do odtwarzacza. Z wieży hula gładko, aczkolwiek sprzęt w jakiś inny sposób ją odczytuje, bo po pierwsze chwilę to trwało, a po drugie wyświetlił się jakiś komunikat. Mimo mocno roboczego wykonania, to jednak w cenie 35 złociszy w dobrym smaku jest, żeby to grało w furze, czy z odtwarzacza 
- afterlight
nie szalejcie juz tak, to po prostu jest nagrane nie jako audio cd na ktorym sie zmiesci 74min muzyki, tylko jako dane gdzie jest max 700mb do nagrania. starsze sprzety na pewno tego nie odtworza a na kompie po prostu zamiast opcji zgrywania muzyki z dysku trzeba wejsc bezposrednio i po prostu kopiuj wklej przekopiowac sobie na kompa pliki. mega chujowa akcja ze kukon nagral to tak bardzo na odpierdol
muszę kupić sobie buty do biegania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
- bloodyhell
yep, trochę śmiesznie xD
doszła do mnie dzisiaj paczka. zamówienie było robione na: https://pieknysyf.pl/sklep/. wygląda legitnie, zafoliowana płytka z nadrukiem, nie napisem zrobionym markerem. pewnie jest to jakieś nowe wydanie, wszystko działa jak należy. w gratisie zapalara 
a to nie miała być niby wyłącznie akcja z zamówieniami mailowymi, bez sklepów?
Pokazałbyś jak to jest wydane? Jakieś foto?apacz007 pisze: ↑16 mar 2020, 14:22 doszła do mnie dzisiaj paczka. zamówienie było robione na: https://pieknysyf.pl/sklep/. wygląda legitnie, zafoliowana płytka z nadrukiem, nie napisem zrobionym markerem. pewnie jest to jakieś nowe wydanie, wszystko działa jak należy. w gratisie zapalara![]()
No to teraz jestem zaskoczony, że jest nowe wydanie, również jestem ciekaw jak wygląda.
Podrzucam imgur bo coś mi nie śmiga z dodawaniem obrazków (albo nie umiem
). Chciałam ten mixtape nawet w tej lipnej wersji i napisałam maila na adres który tutaj wczesniej się przewijał. Po jakimś czasie dostałam odpowiedź, że mogę zamówić już w oficjalnym sklepie
https://imgur.com/a/2NiV2SF
Bardzo ładnie to wygląda +zapalniczka, fajnie. Szkoda, że od początku nie było takiego wydania, ale to pierwsze też ma swój urok. 
Dokładnie, bardzo mi się podoba, zapalara tez fajny gadżet (akurat nie ma na zdjeciu). Ale byłam też w stanie zaakceptować pierwsze wydanie pomimo, że w moim aucie by nie poleciało
Nagrane chociaż jako CD-Audio, czy tak samo jak pierwsze wydanie pliki mp3?apacz007 pisze: ↑16 mar 2020, 16:45 Podrzucam imgur bo coś mi nie śmiga z dodawaniem obrazków (albo nie umiem). Chciałam ten mixtape nawet w tej lipnej wersji i napisałam maila na adres który tutaj wczesniej się przewijał. Po jakimś czasie dostałam odpowiedź, że mogę zamówić już w oficjalnym sklepie
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY