zule w rapie
Re: zule w rapie
tak trochę OT to te wszystkie ośrodki odwykowe to ciężkie pralnie mózgu, znam kilka osób po nich i wszyscy ta sama śpiewka, a na widok kogoś z piwem na ulicy mordują wzrokiem. Dla kontrastu, znam też takich, którzy przestali pić po prostu, bądź się zaszyli i oni jakoś potrafią być tymi samymi ludźmi co wcześniej, tylko że abstynentami.
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
F.f.o.d ale pewnie mało kto kojarzy
- The Bitch Fucker
Ten pan chyba też lubił swego czasu popić
ten gruby ferguson co sie na yt w polecanych wyswietla ciagle
trójkąt bermudzki wola mokotów
Największy żul to Diho raz. Cały czas na bombie, co zreszta widać często na jego ig.
Ale taki był trend przez długi czas, Polska lat 00' to przede wszystkim bieda i pijaństwo - ćpanie też było ale na pewno nie było tak tolerowane jak teraz. Pomijam że rodzaje dostępnych śródków ograniczały się do amfetaminy, jakichś śmiesznych pigułek, lekarstwa na wszystkie gangreny świata czyli narkotycznej trawki oraz skrajnie heroiny za którą dostawało się w mordę. Ewentualnie jak ktoś naprawdę przegrywał to szedł do kiosku Ruchu po zapalniczke za 1,50zl. Posłuchajcie randomowych kawałków z tamtego okresu, każdy był królem baunsu a król baunsu walił wódę aż sie kurwa przewracał i ruchał wyimaginowane szlaufy które dzisiaj pewnie obstawiają wszystkie Żabki, niekoniecznie na kasach. Zobaczcie na te wszystkie przegrane i przepite mordy które teraz zgrywają mojżeszów i nawracają naród wybrany na sojowe latte, rezygnację z plastiku a potem namawiają w reklamie do kupna telefonu za 4 tysie.
Tak bylo, tylko mezo byl porządny dzieciak
- zemsta1kadluba
Tak było [2]
mi się zawsze kojarzy wers Pezeta
W tym kraju pijesz, gdy się cieszysz
Pijesz, gdy jesteś smutny
Ludzie zmienili miłość do życia w miłość do wódki
mi się zawsze kojarzy wers Pezeta
W tym kraju pijesz, gdy się cieszysz
Pijesz, gdy jesteś smutny
Ludzie zmienili miłość do życia w miłość do wódki
mołpy są kozackie
dlatego dostał bana.
camzatizbak, Mezo na swoim pierwszym nielegalu z 1999 roku zdissował policję.
mnie zawsze żenowała patokalipsa z tym swoim podejściem do wódki jak do jakichś zawodów, i w ogóle jakich to oni mocnych głów nie mają i ile to oni nie chleją
Haczapurjan pisze: Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
a tak naprawdę dwa kieliszki i leżą lamusy XD
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
szkoda, ze nie zagral dissu jak gral dla psow w takim razie. 
- zemsta1kadluba
tyle wystarczy
okres w którym cały ślizg się jarał eripe wprawiał mnie w niemałe konfuzję, zastanawiałem się czy to ja mam jakiś dziwny gust, czy to forumek pojebało do reszty
mołpy są kozackie