Z moim przyjacielem sobie cytujemy losowe wypowiedzi z tego wywiadu,
Np fragment w którym Gural na pytanie o nadchodzący mixtape odpowiada kto słucha wywiadów i do czego one służą
Spoiler
W hotelu Mercury są tak zwane soboty gdzie dziwki są tanie a seafood jest smaczny
Też chce wam się rzygać, kiedy po raz tysięczny słyszycie gdzieś u kogoś tekścior typu "twoja suka coś tam, moja suka coś tam..."? Kurwa, przecież te suki są już tak bardzo przeruchane na tych trackach, że ledwo mogą chodzić. Mogę jeszcze przeboleć, kiedy ktoś to zapoda w jakiejś fajnej formie niczym Koldi albo Bałagane za czasów SCiB, ale kurwa jak jakiś łepek małolat 16 lat w byle jaki sposób nawija na każdym swoim tracku, że jego suka jest tu i coś tam to raz, że brzmi to komicznie w chuj, a dwa że tego jest już w chuj za dużo i jest to w cholere męczące. Ostatnio koleżka podsyłał mi jakichś typków z podziemia, to każdy z nich miał przynajmniej po kilka wersów z "moja suka sie rucha tutaj ze mną, coś tam kurwa" xD Japierdole, mamy 2020 rok, a Ci dalej wałują te same teksty, które tysiące innych raperów nawinęło X lat temu.
Effe, perché il mio cognome è Fendi Tony, perché vendevamo i pezzi Sosa, perché viene dalla Colombia Baby, perché piaccio alla tua troia
HWDP kurwo - nique la police
Jebać ich przekaz, FREE PALESTINE
Ja nie będę już pierdolił o pożyczkach
Koniec z tym gównem, i just wanna get ma dick sucked
pardon pisze: ↑10 lis 2023, 12:06
nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
Tak sobie słucham Sos ciuchy i borciuchy ( kawałek ) od Kaza i G i naprawdę jakoś tak smutno jak się pomyśli co z Belmondziakiem się stało. Że głos charakterystyczny to fakt nadal jest, ale kurcze. On tam nawija z taką rasową rapową dynamiką, że aż miło słuchać, jak typowy zjadacz tracków, a nie zamulony palacz. Właściwie tylko na mordo jak tam zdrowie się do tego zbliżył.
baqlashan pisze:
przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno