Szpaku & Kubi Producent - Dzieci Duchy (2020)
Re: Szpaku & Kubi Producent - Dzieci Duchy (2020)
Multi > Szpaku i tyle w temacie
Szpaku jest na tej płycie wtórny i nie wiem co wam nie pasuje z tym stwierdzeniem
to że ma skillsy tego nie zmienia
Influencer.
- przedszkolanek
niestety, ale ta płyta stoi tylko i wyłącznie singlami
Szpaku wrzucił komentarz pod tym filmikiem:
Spoiler
Zresztą widać, że jest na bieżąco, bo w kawałku "Ćmy" było:Jebac Dissy Dęte, pozdrowki z Morąga
ot taka nieciekawostka.Prosta sprawa, z frajerem dętym nie gada nikt
- przedszkolanek
sugerujesz że antykonfident to bortwick?
- przedszkolanek
przesłuchałem w końcu i mogłem w sumie tego nie robić, bardzo nieprzyciągająca płyta na każdej płaszczyźnie
Paluch, Kaz i Coals (właśnie tak!) zjedli zupełnie numery swoimi featami, tylko kilka momentów, chyba nawet żaden cały numer
jedyne co na tej płycie jest jakoś ciekawe, to jej wpisywanie się w coraz mocniej zaznaczająca się w plhh dychotomie wielkomiejskość (głównie warszawskość) - prowincjonalność, '90 is back?
Paluch, Kaz i Coals (właśnie tak!) zjedli zupełnie numery swoimi featami, tylko kilka momentów, chyba nawet żaden cały numer
jedyne co na tej płycie jest jakoś ciekawe, to jej wpisywanie się w coraz mocniej zaznaczająca się w plhh dychotomie wielkomiejskość (głównie warszawskość) - prowincjonalność, '90 is back?
Paluch zamiast wydawać takie gówno powinien załatać szparę w zębach.
I dlatego można to było kupić w BOR, a Paluch to promował?
- przedszkolanek
przecież paluch tego nie wydał
w takim queshopie możesz sobie kupić płyte jana-rapowanie, ale to chyba nie znaczy, że wydaje ją QQ https://queshop.pl/cd/jan-rapowanie-usm ... a-standard
w ogóle brakuje bortwicka na forum
w takim queshopie możesz sobie kupić płyte jana-rapowanie, ale to chyba nie znaczy, że wydaje ją QQ https://queshop.pl/cd/jan-rapowanie-usm ... a-standard
w ogóle brakuje bortwicka na forum
Nie wydał, ale na pewno pomógł.
iii to prawda brakuje Bortwicka.
ale forum nie gotowe na takiego użytkownika
iii to prawda brakuje Bortwicka.
ale forum nie gotowe na takiego użytkownika
- JoeyJoeJoe
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
Zapytaj bezpośrednio czy maczał w tym palucha czy nie
Dobra, sprawdziłem i faktycznie Paluch tego nie wydał. Ale fakt faktem wziął na siebie część dystrybucji (sprzedaż w BOR Shopie) i promocję (wrzucanie tego na swoje profile, propsowanie itp. itd.). Dla mnie to jest słabe, kompletnie nie mogę przez ten album przebrnąć, drażni mnie flow Szpaka. A te zacinki Bedoesa na autotunie to już jest porażka. O wiele lepiej słucha się ostatniego albumu Young Multiego.
[mention]JoeyJoeJoe[/mention] ziomek, nie ziomek. Ma te swoje Biuro Ochrony Rap i jeden syf propsuje, a drugi hejtuje, bo coś mu się nie podoba.
[mention]JoeyJoeJoe[/mention] ziomek, nie ziomek. Ma te swoje Biuro Ochrony Rap i jeden syf propsuje, a drugi hejtuje, bo coś mu się nie podoba.
- Bryx Fenrir
No cóż, na te płytę trochę czekałem, bo liczyłem, że Szpaku udźwignie ciężar poprzedniej świetnej produkcji, ale chyba nie tym razem. Bity Kubiego też nie jakieś wybitne tutaj, natomiast sam Szpaku na całej płycie nawinął dwa kawałki a potem tylko powtarzał. Dodatkowo gośćie w większości zamiast pomóc przeszkadzali. Nie jest to zła płyta, ale czołówką tego roku nie zostanie.
Szpaku & Kubi Producent - Ćmy
kocham ten numer, sztosik w chuj
Spoiler
Śpiewającego Szpaka mógłbym słuchać i słuchać, niestety muszą być też momenty cringe'u (kurwyyyyyyyyyyy
)
poza tym paru wiadomych gości i nijakie single z początku przez które nie oczekiwałem wiele, mógł być mocny materiał, a tak to średniawka
poza tym paru wiadomych gości i nijakie single z początku przez które nie oczekiwałem wiele, mógł być mocny materiał, a tak to średniawka
Influencer.
Kurwa gość od 20 kawałków nawija tak samo, ale jak widać się przyjmuje.
(tak wiem, że to tylko teledysk wjechał),
(tak wiem, że to tylko teledysk wjechał),
Dokładnie, wszystkie kawałki brzmią mega podobnie.. na początku jego kariery nawet mi to siadało bo było inne, ale teraz przejadło się.