Piękna jest ta płyta. Polecam sobie odpalić wieczorkiem. Zajebiste bity i Lil Tracy naprawdę się o to postarał żeby to wszystko ładnie brzmiało. Do tego na plus, że nie ma gości co pozwoliło zachować klimat od początku do końca. Pierwszy singiel mi siadł, ale obawiałem się, że będzie to jedyny kawałek w takim klimacie, a dostaliśmy tutaj 8 solidnych kawałków z których każdy ma swój niepowtarzalny styl. Jeśli do tej pory Jego muzyka kogoś nie przekonała to polecam to sprawdzić. Sądzę, że jest to solidny, choć krótki - krążek zasługujący chociaż na mini-props. Spoiler
bardzo duzy props za ten album. Dwa pierwsze numery zapetlalem
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
nigdy nie potrafiłem przesłuchać jego kawałka solowego ale czułem że ma potencjał na nagranie czegoś takiego (wyjątek kawałek z SGP no bo wiadomo) sprawdze ten album i napisze czy lil tracy przekonuje nim swoich dotychczasowych przeciwników czy nie
vampmoney pisze: ↑23 wrz 2019, 17:33
nigdy nie potrafiłem przesłuchać jego kawałka solowego ale czułem że ma potencjał na nagranie czegoś takiego (wyjątek kawałek z SGP no bo wiadomo) sprawdze ten album i napisze czy lil tracy przekonuje nim swoich dotychczasowych przeciwników czy nie
i przekonał?
też muszę w końcu sprawdzić całość, zapomniałem o tym projekcie