Rapowy offtopic

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Re: Rapowy offtopic

Post autor: Jose »

Kizo imo walnął full dla beki i propsy, reszta na wczucie wymieniła jakieś debilne wersy
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Kizo akurat się zachował idealnie, ciężko było nie narazić się na śmieszność dostając z bomby takie pytanie. Najlepiej było to obrócić w żart i tyle :D
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
KillerCroc

Post autor: KillerCroc »

Kizo pięknie, Gedz na początku też zaśmiałem :lol:

Ale nic nie przebije tryhardowania Venoma z tym wersem którego nawet o sam nie daje rady wymówić o przetwarzaniu danych jak zderzacz hardonów, ale zaśmiałem :lol:
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
frontkick

Post autor: frontkick »

Kurwa VNM XD nie wierzę że można być aż takim durniem
chociaż jak sb przypomnę delivery tego pancza z rapnokautu to w sumie nie jestem pewien czy to dla beki wymienione
Awatar użytkownika
staroć

Post autor: staroć »

mordy jaki link?
Awatar użytkownika
gonny_trebor
Moderator

Post autor: gonny_trebor »

ŚLIZGAWKA BEAT BATTLE #109 - Sampel

Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem :exclaim:

>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
Awatar użytkownika
staroć

Post autor: staroć »

a to to juz widzialem przeciez xD dzieki
daveyo

Post autor: daveyo »

Nie wiem czy ktoś wrzucał:
Spoiler
Obrazek
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

pozycja i udział w rynku SBM mnie zaskoczyły, nie powiem że nie
Haczapurjan pisze: Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
daveyo

Najlepsze ruchy w PLHH bez wątpienia, nie da się z tym nie zgodzić po prostu.
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

to są tylko streamingi jednak, przy uwzględnieniu innych aspektów aż tyle by nie było]
dziwi dosyć niska pozycja boru i wysoka borixona (2,5 chillwagon + 1,1 nbl - krajowe podium)
myślałem też, że qq będzie wyraźnie niżej
Awatar użytkownika
LWD

Post autor: LWD »

w nbl liczby robią głównie reto i blacha, więc borygo tam udziału wielkiego nie ma.
fit z tego co kojarzę jest od Tymka, Renesans chyba też(?), ktoś duży poza nim tam działa? jeśli nie to Tymek podobnie do Taco, samodzielnie ma 3,7% rynku spotify w Polsce. chyba, że wcześniejsze rzeczy Taco wliczają się tylko pod Asfalt, wtedy tylko Bedoes (który pewnie odpowiada za 30-40% ruchu z sbm) jako tako może z nim konkurować. rap history warsaw to pro8l3my? ciekawi mnie brak Malika, który przez jakis czas miał milion słuchaczy w miesiącu, chyba że on jest podpięty pod mymusic
Awatar użytkownika
cloud
chmura

Post autor: cloud »

lygrys pisze: 22 sty 2024, 9:47 Wszystkim fanom zimy życzę by zamarzli na śmierć.
daveyo

Serio ślizg tak nisko już upadł, ze jest tam kurwa Zabson w topce? XD
Który to użytnik?
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

Wiedziałem, że ten dzień nadejdzie. Zostawiam 10 albumów studyjnych za sobą od 1999 do 2019, różnych projektów (Zip Skład, WWO, Jędker Realista, Jędker, Monopol). 20 lat różnych: lekkich, cięższych i najcięższych dni z muzyką. Mam jeszcze dwa nie wydane albumy (zostawiam na pośmiertne…) i książkę, która piszę. Może jak uda sie zainteresować jakies wydawnictwo, książka ujrzy światło dzienne. Nic nie chce już wydawać niezależnie, bo to nie ma sensu w przypadku mojej osoby (przerobiłem to z ostatnią płytą). Dzięki wszystkim za dobre słowo, a za złe nie dzięki. Dziwnie się to wszystko poukładało, za dużo szczegółów abym na jednej karcie mógł wam wytłumaczyć jak to się stało, że zostałem już wiele lat temu sam jak palec i na lodzie. Dlaczego do tej pory nie mam swojego miejsca, dachu nad głową czy kwot na koncie. Nie przegrałem nigdy pieniędzy w żadnym kasynie, straciłem je po prostu z innych powodów. Nie jestem ćpunem też ani alkoholikiem, który wszystko przepił. Zapowiedziałem, że jak album X nie „zaskoczy” będę musiał skończyć automatycznie karierę. Usuwam Instagram niebawem, strona Jedker na FB, która oceniliście mnie jako muzyka na najniższe 1/5 (czyli chuj w ten dorobek) już jest usunięta. Ocena mowi mi wszystko. Więc odszedłem. Raz a porzadnie, jak to mówią i jak zapowiadałem w słowach utworu „Sinusoida”. Teraz chcę już tylko pisać książki. Może z tego coś wyjdzie lepiej niż 1/5.
Pozdro wszystkim odbiorcom rap, a nie rap agencyjnego, który ten prawdziwy rap wykończył. Ja pracowałem bardzo ciężko od 2014 roku w różnych branzach więc komentarze w stylu „Wez sie do roboty obiboku” są całkowicie nie na miejscu. Wykończyłem zdrowie na budowie, nie mam jak się leczyc, brak meldunku już od 2013, brak ubezpieczenia. Bo zawsze jest jakieś ale w tym kręgu, którego nie spełniam. Dług wobec zarządu mienia skarbu państwa zasadzony mi jest nie do splacenia odsetki od kilku lat rosną a komornik mówi nic nie mogę zrobić w tej sprawie, z nimi pan nie wygra. Nawet na moją chęć splacenia tego długu(choć sam nie wiem jak) komornik mówi 102 tys zł plus odsetki ponad 60.000 w pięć lat urosły Dam jakoś sobie radę albo zdechnę. Życie. Fenomen. Lata lecą. Mam dziś ich już 42. Peace
Kutendo95

Post autor: Kutendo95 »

Trzeba było uważać na długi bo ja nie wiem skąd on ma wziąć szmal jak nie z normalnej tyry za granicą bo w rapie i wizerunkowo jest skończony, może zacząć w totka grać czy coś
Awatar użytkownika
BENGAL

Post autor: BENGAL »

Kutendo95 pisze: 05 lut 2020, 21:37 Trzeba było uważać na długi bo ja nie wiem skąd on ma wziąć szmal jak nie z normalnej tyry za granicą bo w rapie i wizerunkowo jest skończony, może zacząć w totka grać czy coś
ziomek ale on pierdoli cos wlasnie ze jest korba tera zeby wyrwac misje na saksach bo na fizola nie moze bo sie rozjebal na budowach no i huj z tego wyjdzie a do tego nie ma meldunku i ubezpieczenia i kombinacja alpejska jest uskuteczniana od 7 lat plus go sciga urzad zeby go z hajcu wydymac na sucho
ktos niech nawinie bo nie kminie co on odjebal ze dlugi ma bo tantiemow powinien dostawac w huj jak ten sujas jebany zul z ths kliki dostaje za jedna plyte szostaka papieru na lape z zaiksu to kurwa wwo musi ciurkiem splywac no chyba ze go sokol po zlosci odcial od forsy i praw autorskich huj go wie ale goscia i tak wyjebali bez mydla chamy warszawscy koledzy z piaskownicy z kolejnym zulem dziennikarzem cpunem duza morda co go wszyscy bija (wogole niezla rozkmina ktos ma duza morde pierdoli na kazdego dostaje w pizde od kazdego i na koncu gada ze sie nie boi bic z nikim i tu mowie ze malik montanski i niejaki arabski arab mu wykurwili na glowe niezle to ja goscia nie kminie jaki mozg musi miec zezarty ze sie wozi na farmazonie ze w pizde obskoczyl ale zdanie podtrzymanie) bo kurwa ziomki np robertowi m nikt z dupska nie wywachal gowna ze maczal palce w monopolu i jak popek z nim krecil kabaret albanski to wszyscy podjarka z rozbojnika i sokol mu plyte wydawac chcial producencka
Awatar użytkownika
BENGAL

Post autor: BENGAL »

to jest wogole rozkmina o ktorej nikt nie mowi na glos ze sokol sie wypierdala na goscia z ktorym nagrywal cale zycie o jakis projekt jego solowy czyli jedkersona a nastepnie kurwa wydaje producenta projektu swojego ziomala u siebie w wytworni jak gdyby nigdy nic
Awatar użytkownika
Ten Typ Gold

Post autor: Ten Typ Gold »

chuj wie gdzie wrzucić to offtop się nada najlepiej, dobry ten typo czy tylko mi tak siada?

tutaj pierwsza zwrota
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

BENGAL pisze: 05 lut 2020, 22:27 ktos niech nawinie bo nie kminie co on odjebal ze dlugi ma bo tantiemow powinien dostawac w huj jak ten sujas jebany zul z ths kliki dostaje za jedna plyte szostaka papieru na lape z zaiksu
Że co? Suja dostaje miesięcznie 6k od Zaiksu? Przecież to się kupy dupy nie trzyma, w takim wypadku to jakiś Pelson co to przed końcem kariery za barem stał, bo z hajsem podobno było krucho by dostawał kilak razy więcej. Albo taki Pono co to jakieś plotki latały, że mimo tylu lat na karku w kawalerce wynajętej. Wydaje mi się to w chuj nieprawdopodobne, przecież obecnie THS Kliki to słucha może z 1000-2000 osób max. w roku i to i tak zawyżam w chuj.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
ODPOWIEDZ