alcomae pisze: ↑16 sty 2020, 23:38
Już za 20 minut poznamy na streamingach aż dwa nowe kawałki, a 16 tylko dla preorderów
Też mnie to strasznie gryzie... Szkoda, że nie dołączyli tego na zasadzie dodatkowego CD (dla preorderów). Wtedy i by można było sobie zrzucić na telefon i mieć na fizyku.
Różnica jest minimalna. Kawałki nagrywane od nowa? Bity, jakby też wolniej. Nie jest to jakieś rażące, jednak po sporych ilościach zapętleń tych "poprzednich wersji" czuć lekki dyskomfort.
yng_simeone pisze: ↑17 sty 2020, 0:26
ciekawe czy te 16 trackow wleci na stoprocent
Stoprocent pisze:
Mała prośba do osób które kupiły płytę w preorderze: prosimy o nie udostępnianie nigdzie numerów z bonusowego mixtape'u - niech to będzie nagroda tylko dla Was, w ramach wsparcia Kabe (no tylko dzban by wrzucił, nie?)! Nie będzie on dołączany do fizyków w sklepach ani udostępniany do odsłuchu on-line.
Ała, ale boli ten refren w "Dookoła bloków" , poza tym kawałek spoko, delikatnie mi tutaj jedynie Viva Street odstaje. Ogólnie nie ma co tu zbytnio oceniać, ale jako całość ten album to przejebany sztos, mocno buja i pewnie nie raz do tego wrócę. Topka początku roku jak można to tak ująć. Liczę, że ktoś da znać jak tam te pozostałe numery z preorderu.
Stoprocent pisze:
Mała prośba do osób które kupiły płytę w preorderze: prosimy o nie udostępnianie nigdzie numerów z bonusowego mixtape'u - niech to będzie nagroda tylko dla Was, w ramach wsparcia Kabe (no tylko dzban by wrzucił, nie?)! Nie będzie on dołączany do fizyków w sklepach ani udostępniany do odsłuchu on-line.
ile tego pogonili w ogóle? wini chyba nie myśli, że płytę kupiło akurat same 5 tys czy tam ile uczciwych polaków, idę o zakład, że do jutra już będzie w sieci
po pierwszym odsłuchu tak trochę :/ miejscami za cicho, a w tych zamulonych numerach kabe tak średnio wypada
nie miałem za dużych oczekiwań, jestem pozytywnie zaskoczony, żałuję, że nie powinąłem płytki :/ ktoś sprawdził już ten dołączony do preordera mixtape? jak wrażenia?
lygrys pisze: ↑11 maja 2022, 21:05
świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają