Kukon - Ogrody Mixtape 2019 (2019)
Re: Kukon - Ogrody Mixtape 2019 (2019)
też chyba sobie powinę, zajebisty klasyk może być, jeszcze w takich domowych warunkach robiona to już w ogóle fajnio, jakby koleżka z rapem zaczynał i rozsyłał CD po znajomych 
- przedszkolanek
jak ktoś sobie zbiera kolekcje, to imo warto powinąć, zwłaszcza jeżeli to naprawdę jest aż tak chałupnicze
płyta za pół darmo, biorąc pod uwagę dzisiejsze ceny, a wartość powinna rosnąć (tak samo jak sam kukon), nawet jeżeli w przyszłości miałyby się wydarzyć jakieś reedycje, co mało prawdopodobne
płyta za pół darmo, biorąc pod uwagę dzisiejsze ceny, a wartość powinna rosnąć (tak samo jak sam kukon), nawet jeżeli w przyszłości miałyby się wydarzyć jakieś reedycje, co mało prawdopodobne
Jakoś mnie też zachęciliście do powinięcia tego. Jak za kilka lat okaże się białym krukiem - to cała przyjemność z posiadania w kolekcji 
To jest materiał z tego roku czy jakiś zbiór nagrywek sprzed albumów?
beka wołać 25 ziko za pobazgraną esperanze CD-R w slim jewel case
Pewnie nakład taki aż zabraknie płyt CD w pobliskich kioskach 
przejebany material, zajaralem sie w chuj. potem sprawdzilem jakies inne jego tracki spoza Ogrodow i nie mam pojecia o co chodzi kurwa. typ spoko przewozka na Ogrodach, przyjemnie sie slucha opor a reszta trackow to jakies gowno obsrane brzmiace jak podroba lil peepa
nie rozumiem
TO SYBERIA
ZIMNO NA TYCH PERYFERIACH
ZIMNO NA TYCH PERYFERIACH
Ktoś już dostał płytkę? Ja jeszcze czekam
- mlodyperkez
no proste, ziomutek sobie wykminil dwa wcielenia, jedno to tak jak napisales lil peep'o podobne emotional gunwo dla zagubionych nastolatek, a drugie to ogrody czyli sztywna prawilna dosc tajemnicza przewozka o sukach i robieniu ruchow. dzieki temu trafia w dwa rozne targety = profit.
co do mixtejpu lepiej mi chyba siadalo jak puszczal w singlach, jako calosc mi sie troche zlewa w jedno co nie zmienia faktu ze jest cos w tej stylowie co przyciaga. najlepsza miniowa ofc.
co do mixtejpu lepiej mi chyba siadalo jak puszczal w singlach, jako calosc mi sie troche zlewa w jedno co nie zmienia faktu ze jest cos w tej stylowie co przyciaga. najlepsza miniowa ofc.
- przedszkolanek
widać, że wy tak średnio słuchaliście wcześniejsze projekty od niego, przewózka z grubsza ta sama, tam tylko bity inny i wcale nie jakoś bardzo lilpeepowy (oczywiście nie mówię o jakichś luzakach sprzed trzech lat, bo to dzisiaj nikogo), naprawdę jest wiele raperów w polsce, których o kserowanie stylówki peepa można posądzać, ale kukon jest obecnie jednym z ostatnich
ogrody to nie żadne wcielenie, tylko wcześniejszy jego kanał, jak tam pokopiesz to znajdziesz rzeczy w podobnym typie do tych na pięknym syfie
po przejściu na piękny syf, wrzucał tam odrzuty i jakieś luzaki, cała historia
ogrody to nie żadne wcielenie, tylko wcześniejszy jego kanał, jak tam pokopiesz to znajdziesz rzeczy w podobnym typie do tych na pięknym syfie
po przejściu na piękny syf, wrzucał tam odrzuty i jakieś luzaki, cała historia
Ja już dostałem, faktycznie chałupnicza produkcja: pliki mp3 (320) wypalone na płycie Maxell podpisanej markerem, najtańszy jewel box i trochę niedopasowana wkładka. Kukon wrzucał na insta filmik z procesu produkcji, więc wiedziałem, co biorę.
Fotki:

Fotki:

Kupię UNDADASEA – Undaground Mixtape
- przedszkolanek
biedniej niż w najtisach
btw ciekaw jestem po ile to będzie chodzić za dekadę, bo to ma potencjał na zostanie klasykiem, że o jezu
btw ciekaw jestem po ile to będzie chodzić za dekadę, bo to ma potencjał na zostanie klasykiem, że o jezu
spray na yt
Spoiler
- przedszkolanek
ekipa no - logo
Spoiler
no to i ohs 2014 i mamy komplet na yt
Spoiler
No powatpiewalbym czy ten mixtape zostanie bialym krukiem biorac pod uwage, ze kazdy, kto ma nagrywarke i czysta plyte moze sobie zrobic kopie w pol godziny.
To już nie to samo, ale prawda, że może to poniekąd zaważyć na przyszłej wartości tego cedeka.
Ostatnio zmieniony 16 sty 2020, 21:15 przez daveyo, łącznie zmieniany 1 raz.
- mlodyperkez