704chop - Loyalty Means Everything (2020)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: instinkt, luk0as

daveyo

704chop - Loyalty Means Everything (2020)

Post autor: daveyo »

OKŁADKA
Obrazek
TRACKLIST:
1. Flawless
2. Do Anything for You
3. All I Know
4. Loyalty Mean Everything
5. Got Me Like
6. Demon
7. Peace Wit It
8. Global
9. Street Poetry
SPOTIFY
YOUTUBE
Jestem w trakcie odsłuchu i jest bardzo przyjemnie. Polecam sprawdzić.
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Re: 704chop - Loyalty Means Everything (2020)

Post autor: przedszkolanek »

o przegapiłbym
Loyalty Mean Everything jest świetne, zwłaszcza w wersji klipowej z tym facetem na wózku na intrze
a tak btw zwracam uwagę, że to kolejny typek od labelu dababyego, za chwilę pół ameryki tam będzie wydawać
mad

Post autor: mad »

Rozumiem kierunek, który obrał rap. Rozumiem, że warsztat trzeba usprawniać i rozumiem, że hip-hop to już nie Premier i Nas. Ale miejmy jakieś poczucie smaku. Nie jest to zły krążek, ale ilość autotuna, to zawodzenie jest nie do przetrawienia. Gdy jest rap, to słucha się tego nieźle. Na tych bitach (swoją drogą ciekawych i proszących się o fajerwerki z flow) dobry raper mógłby nagrać naprawdę świetny materiał. Ale Chopowi do takiego daleko. Gdy leciał tytułowy kawałek, miałem nadzieję, że nie zostanie zepsuty, przez aspiracje wokalne, a jak się okazało, że nie, to wyszedł najlepszy joint z Loyalty is Everything. Aż jestem ciekaw jak 704Chop by się odnalazł w złotej erze. Bo takie Street Poetry także śmiga aż miło. Poza tymi dwoma reszta do śmietnika, a szkoda.
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

oj już nie narzekaj kolego, materiał jest nudny, ale to nie wina autotuna tylko tego, że koleżka od dababyego nie ma na nic nic ciekawego do zaoferowania i brzmi jak milion innych murzynów, a w ogóle to nie bardzo potrafi śpiewać, na co się niestety porywa
ale też bym wolał jakby rapował i jak wyszło loyalty miałem nadzieję, że to będzie takie półmumblowanie na normalnym tembrze
ODPOWIEDZ