Bonson
- mlodyperkez
Re: Bonson
no tez mi sie tak wydaje a wszyscy go za te tytuly opierdalaja 
Nagłówki nagłówkami, część osób, w tym ja, bardziej krytykowało go za prowokacyjne pytania i jego "podnieceniu" w momencie ich zadawania.
Kocham, pozdrawiam
- mlodyperkez
no ale to co ma zadawac same mile i przyjemne pytanka? moze jeszcze powinien je wczesniej wysylac zeby odpowiadajacy sobie przygotowal wszystkie odpowiedzi? bez przesady czasem jakas lekka prowokacja czy nielatwe pytanie sa wporzadku a nawet na miejscu bym powiedzial.
e: nie robmy juz z tych raperow takich baletnic co to nie mozna im jakiegos prowokujacego czy podchwytliwego pytania zadac. i tak 3/4 tej sceny ma kija w dupie wiec ja szanuje wlasnie takie 'niewygodne' pytania bo wtedy czesto wychodzi kto jaki jest naprawde, czy potrafi sie zdystansowac etc
e: nie robmy juz z tych raperow takich baletnic co to nie mozna im jakiegos prowokujacego czy podchwytliwego pytania zadac. i tak 3/4 tej sceny ma kija w dupie wiec ja szanuje wlasnie takie 'niewygodne' pytania bo wtedy czesto wychodzi kto jaki jest naprawde, czy potrafi sie zdystansowac etc
Potwierdzam, przypierdalacie się o głupie pytania w serii "najgorsze pytania" xD
tak czy siak, wielkie 5 dla Was
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
tak czy siak, wielkie 5 dla Was
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
- mlodyperkez
no to ze to jest seria 'najgorsze pytania' to juz swoja droga. rawicz kiedys to chocial jakies pytanie zadal dotyczace swiatopogladu czy polityki (tych akurat nie lubilem) a tera padaja pytania typu FIFA CZY PES. no kuuuurwa trudne pytania fhuj
-
BouncedDuck5106
Dokładnie trudne pytanie to jest xone czy PS4?
Spoiler
wiadomo że koty>psy
Nowa gościnka Bonsa, Grimmy feat. Bonson - Nauczyłem się do barów chodzić sam (prod. notime)
-
MalinowyJogurt
Przecież z całym szacunkiem do niego, to on od zawsze mówi, że nie nagrywa z kasztanami a potem jednak nagrywa. Poza tym to już chyba ten etap gdzie chce jeszcze złapać jakiś hajs z rapu, featy ze znanymi raperami, ze dwie/trzy płyty i koniec bo ile można.
Ile można? Chłop zmieniłby stylowe w swoich kawałkach, przez miesiąc by pobiadolili w internecie i z wydziaraną twarzą robiłby za prekursora w polskiej rap grze. Ja tam szanuje takich ludzi, którzy pomimo iż mogą zgarniać gruby hajs nie 'sprzedają' się. Kontakty ma, wyświetlenia też jakieś kręci, poza swoim zakorzenieniem nic go nie blokuje. Pamiętajmy o tym, że standardowy słuchacz pamięta przez dwa tygodnie.
dwie/trzy płyty? tylko to on wyda w tym roku. gościnek będzie sporo
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
- ebismolarek
Bonson Ci coś kiedyś zrobił, że go tak co chwilę szarpiesz za nogawke? 
jeżeli prawda z tym featem to zajebiste info, bons zajebisty raper, a zachowuje się jak dziecko, od dawna uważałem, że powinien wbić w ścisły mejstrim, on jednak, nie wiedzieć czemu, zawsze wolał siedzieć w gnoju z mieckim czy innym eripe i rzucać kulkami z gówna w wyimaginowanych przeciwników krzycząc przy tym wniebogłosy, ziomek zostaw tych lamusów, oni tam są, bo muszą, a ty normalnie na salony, featy z problemami, young igim, taco, żabsonem (tu już niestety pewnie mosty spalone, cóż za głupotę się płaci), zajebiście by było 
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
Przecież bonson tak się zachowywał jak odpalił. Dawał wtedy fity topowym raperom na tamten czas i był w co drugim kawałku. Wg mnie to tutaj jest problem, bo chłop sie zwyczajnie przejadl. Potem przyszedł czas niuskulku, w którym bonson się za bardzo nie mógł odnaleźć, jakieś alkomajnz, potem mobbyn hewra i bąs zwyczajne przepadł. A teraz coś tam se dlubie, bo obecni topowi raperzy zdają się nie być zbytnio zainteresowani fitami z bonsonem
Mi się wydaje, że właśnie za długo kazał czekać na drugi album, który do tego nie spełnił oczekiwań (to dobra płyta imo i wracam sobie do niej czasami, ale oczekiwania były ogromne + chujowy mix/mastering) i tak jakoś ludzie pozapominali
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia