nie ma co winić nudego za numer Kid Cudi bo przecież i tak to jest leak i nie wiadomo gdzie i jaka będzie oficjalna wersja ale faktem jest to ze dal mało wolnej przestrzeni dla Cartiego i ludzie wola słuchać wersji only Carti ale za to daje nam bardzo solidny projekt z bardzo znanym nam producentem
Dispatch jest świetne, Gas Station też git. W ogóle fajny jest ten Pierre, bo Nudy to nudy bez tego producenta. Wiadomo coś tak btw o The Life Of Pierre 4 ?
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
piękne rzeczy robi Pierre, choćby dlatego po kilku pierwszych odsłuchach Sli'merre ląduje w mojej dotychczasowej topce albumów 2019. aż chciałoby się usłyszeć Cartiego na tych bitach, choć do Nudy'ego żadnych zarzutów nie mam. Sunflower Seeds
Czy tylko na spotify jest wersja ocenzurowana tej płyty czy również na innych serwisach streamingowych?
Tak w ogóle to spoko album. Po odsłuchu w głowie mam jedno:
"Yo pierre, you wanna come out here?(squeak)
Odświeżyłem album po dłuższym czasie i stwierdzam, że nie ma bata, to musi być w moim top15. Świetna jest ta płyta, nie doceniłem jej przy premierze. Może Nudy nie jest jakimś szczególnie zapadającym w pamięć raperem, ale nie przeszkadza wspaniałej produkcji Piotrka. I dzięki temu tak super się tego słucha.
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)