kon rafal pisze: ↑29 gru 2019, 15:38
Wiciu to mój ulubiony raper, a kawałek "żyję jak lubię" towarzyszył mi przez kilka beztroskich miesięcy liceum. Tęsknię za jego muzyką
Zajebista jest epka witona, bardzo lubie tego wariata czillowego i mam nadzieje ze bedzie dawał rzeczy jakieś (mój pierwszy dinozaur na CD pozdro witon)
Mega szkoda, że rap poszedł w stronę mniej lub bardziej wymyślonych historii o gengach, dupach, dragach, rolexach i cartierach. Wiciu Witon wspaniały no i JAK O WICIU TO TYLKO CAPS LOCKIEM
Czasem zycie to chuj a czasem zycie jest piekne
dogbert pisze: ↑06 lut 2026, 20:48
Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
Tak mnie naszło, że w sumie to musi być super uczucie, że nawet jak już dawno nie zajmujesz się rapem, żyjesz gdzieś jak normalny gość, a jednak coś co nawinąłes wiele lat temu do dziś daje pozytywne emocje małej grupce ludzi.
Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
Burak pisze: ↑19 gru 2025, 23:48
Są tacy co się wstydzą tego co kiedyś nagrali chociaż podobało się to ludziom :/
No to zależy co nagrali i jakim ludziom sie to podobało, ale mysle ze cała ta fala raperow nie patusow nie bananow, zwyklych chlopakow rapujacych o zwyklym zyciu jak nie było tam przesadnej braggi to raczej nie ma sie czego wstydzic.
Wczoraj trochę szperałem to ogólnie dużo zniknelo, fanpage usunął.