nie grałem, właśnie planuję wkrótce odpalić bloodborne, bo mnie ziomek namawia cały czas + lubię wymagające gry no ale jednak są jakieś granice i zastanawiam się, czy nie pierdolne padem przez okno i taki będzie finał
Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Moderator: con shonery
Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach
-
genocidegeneral
to może zacznij od DS3, jest chyba najprzystępniejsza, nawet wyjadacze soulsowi narzekali na niski poziom trudności
no i ma w ścieżce jeden tak piękny utwór że łooo
no i ma w ścieżce jeden tak piękny utwór że łooo
polecam bloodborne'a gorąco jako osoba, która wzięła się za niego jako kompletny laik i pomimo początkowych wkurwień wchłonęła kompletnie ten tytuł, splatynowała go i z radochą ograła następnie całą trylogię dark souls
Bloodborne ma cudowny klimat, kupił mnie od razu.
brać i nie dygać, to czy ktoś miał wcześniej styczność z grami fromsoft wcale nie znaczy, że będzie miał lżej, ja nie miałem
https://docs.google.com/document/d/1JL5 ... K-vZ8/edit
dla entuzjastów tej pięknej produkcji dzisiaj natknąłem się na 100 stronicowe opracowanie fabuły przez jakiegoś wariacika, polecam gorąco
https://docs.google.com/document/d/1JL5 ... K-vZ8/edit
dla entuzjastów tej pięknej produkcji dzisiaj natknąłem się na 100 stronicowe opracowanie fabuły przez jakiegoś wariacika, polecam gorąco
co do chuja
[mention]jaca[/mention] Widziałem posta w offtopie, jak to Arise, warto powijać teraz czy lepiej poczekać az będzie troche tańsze? W skrócie, zajebiste czy fajne? ile/10?
- con shonery
- Moderator
Przyjemna gierka ale Inside to to nie jest. Jest o tyle fajna że nie mogę jej odradzić ale nie aż tak zajebista, żebym kazał kupowac:D jeśli kupisz teraz raczej nie będziesz żałował, jak poczekasz na promocję nie ominie cię epokowe dzieło. Średnia to chyba pomoc z mojej strony no gierce niczego nie brakuje, poza przebłyskiem geniuszu. 
dzięki za odpowiedzi, przekonaliscie mnie ostatecznie, kończę Batmana i wpierdalam się w Bloodborne 
Zastanawiam się czy warto brać cuphead za 20 Ziko, czy jest coś lepszego do kupienia? Jbc mam 30 Ziko na steam i kilka naklejek/skrzynek do sprzedania
Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka
Bierz Cuphead'a jeśli jesteś dobry w platformówkach i masz bardzo dużo cierpliwości. Gra jest trudna i wymaga raczej kilku pojdeść do każdego etapu. Jeśli Cię to nie przeraża, to będziesz się raczej spoko bawił.
Hello Neighbour na epicu i Tower of Time na GOG'u.
- con shonery
- Moderator
Mały update opinii o Arise. O ile z początku gra sprawiała wrażenie może nie wybitnego ale bardzo przyjemnego tytułu, to zbliżając się do końca mam jej dość (a przecież nie jest to długi tytuł, historię możemy poznać w 4 godziny). Słychać tam echa Journey, Braid, Flower, Brothers: a Tale of two sons, a jednak zamiast sprawiać frajdę, Arise raczej wzbudza chęć ponownego zagrania w którąkolwiek z wymienionych gier. Polecam bardziej obie części Unravel, Gris, (Inside i Limbo chyba nie muszę, ale i tak polecam) czy Little nightmares. Arise chciało być w tym gronie, miało takie możliwości, zabrakło jednak pomysłu, duszy. Szkoda.
Dzieki za opinie, bede mial na uwadze i powine kiedys jak bedzie po taniości, a ogram jak nadrobie wlasnie zaleglosci typu Limbo czy Inside lub inne symulatory chodzenia 
PS plus 2020
Uncharted kolekcja
Goat simulator

Uncharted kolekcja
Goat simulator
^ kogo to chuj obchodzi?
- Cz4rny1337
- Moderator
Siada mi to bo nie ograłem unchartedow a za goat bym nie zapłacił ale stestowqc można

popierdoliło ich z tym symulatorem kozy
-
genocidegeneral
Animacje jak w Skyrimie tylko że widoku z pierwszej osoby nie ma
Niech wykurwiają z tym gównem na rynek persko-arabski
[mention]DeDoK[/mention] i co wziąłeś tego Cuphead'a?
Wjechał, ale narazie wiedźmin i tak czas zajmuje