VNM
- Oportunistycznyebaka
Re: VNM
Wszystko jasne dlaczego tak ostatnio odpierdalal na socjalach i miał huśtawkę stanów emocjonalnych.
-
Krzysztof_

A jakiś screen, kopia tekstu rozmowy, link?
---
Spoiler

VNM pisze:o czy ktokolwiek jest w stanie zrozumieć co próbuję przekazać przestało mieć dla mnie znaczenie dopóki wiem, że zawsze wypowiadam się w zgodzie z tym co czuję. Po raz pierwszy w życiu (mimo, że robię muzykę od 26 lat, a od 14 full-time) utknąłem tak głęboko w procesie twórczym na 6 tygodni, że nic innego nie miało znaczenia (włącznie z higieną osobistą mimo, że mam delikatne OCD więc kwadrat ultra czysty). Czy towarzyszył temu heartbreak? TAK. Czy powstał ogrom pięknej muzyki? TAK. Czy towarzyszyły temu substancje psychoaktywne? TAK. Czy najbliżsi martwili się/wspierali/myśleli, że oszalałem/mieli mnie dość? TAK. Czy podczas robienia w tym czasie online „cash scam” testu na spektrum autyzmu płakałem bo nikt nigdy w życiu nie zadał mi tak personalnych i trafnych pytań? TAK. Czy nauczyłem się w tym czasie finalnie stawiać nieprzekraczalne dla mnie granice? TAK. This shit is over now… or it just begins
Komentarz pisze:Nagrywaj czlowieku muzyke a nie pierdolisz to ze nagrywasz w 1001 jezykach a nic z tego nie wychodzi. Albo przestań ćpać albo internet bo jako były fan to uważam iż jesteś przez ostani rok FUCKIN SHIT YEAA
Odpowiedź VNMa pisze:aż odpiszę lol 1) chuja wiesz ile projektów nagrywam w tym samym momencie 2) kim ty kurwa jesteś, żeby mówić mi co mam robić? 3) jakbyś umiał czytać to zrozumiałbyś, że mam w chuju co o mnie myślisz, a odpowiadam ci tylko i wyłącznie so the general public can see, miłego wieczoru
Ostatnio zmieniony 07 paź 2026, 20:22 przez Burak, łącznie zmieniany 2 razy.
Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
- marmolad_k2
To nie ja niestety napisałem takie gorące odpowiedzi które płoną
Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
ktory z forum napisal ten komentarz? przyznac sie, do wygrania subskrypcja slizgawki gold premium na miesiac
Typ nie wszedł do autobusu bo był pełny i od tamtej pory się obraził na komunikację miejską i wszędzie chodzi z buta
dobrze ze firma Romet uratowała sytuację bo chłop by się odcisków nabawił.
A autem nie jeździ bo nie czuje vibe'u
A autem nie jeździ bo nie czuje vibe'u