Ćpaj Stajl - Pierdolony mixtape (2026)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
sheider

Re: Ćpaj Stajl - Pierdolony mixtape (2026)

Post autor: sheider »

dzięki za wrzutę koleżko
Awatar użytkownika
azar

Post autor: azar »

Moja topka to temat, przepraszamy, krakowski spleen i byś czuł się właśnie tak, all inclusive nie wymieniam bo każdy widział raczej klip
lista cweli ślizgawki: jAg
Awatar użytkownika
aplew

Post autor: aplew »

kurwa ta wrzuta to jest pierdolony kocur. bede sluchac tego przez najblizszy miesiac w zapetleniu pewnie. Dodatkowo jak ktos wspomnial juz, szum z kasety daje zajebisty klimat, szkoda tylko ze gora jest obcieta troche no ale huj juz.

Zamiast kitrac do szuflady to jest banger w chuj jak wlatuje pomiedzy utworami. Normalnie jakbym sluchal czegos z poczatku wieku.

swoja droga dopierdolona jest ta plyta. Poprzednia mi sie nie podobala, bo mialem wrazenie ze jest nagrana na odpierdol. Az szkoda, ze dopiero znalazlem ten temat, bo chcialem powiedziec ze to jest dokurwiony material. Sa kawalki do przesluchania dla tekstu, sa gowniarskie kawalki, sa uliczne i sa jakies popierdolone twory pokroju cybersex ktorego nie potrafie pojac.

bylem tez na koncercie w sierpniu i bardzo mi sie podobalo. Wypierdolone mam czy tam sa jakies przecpane cwele czy inne choragiewki - konsekwencja tego ze popularny jest ten zespol i bardzo sie z tego ciesze. Cool P zaspiewal "Do Krakowa" i "Mlody Synek" na gitarze, cale studio spiewalo. Ziomalski klimat byl - Abram robiacy gwiazde, Crank pierdolacy glupoty, Cool p nasmiewajacy sie z widowni, najebany and1 i dracy pizde ten ziomal z dekalogu hustlera.

Moje opinia jest bardzo subiektywna, dodatkowo okraszona lokalnym patriotyzmem.

kocham gowniarski rap.
kwadrans na szczanie pisze: ↑06 paź 2026, 0:51 ĆPAJ STAJL - PIERDOLONY MIXTAPE [KASETA RIP] link do wersji pociętej:
https://mega.nz/file/UqxSwAbD#R8Aya5BEE ... 9lbVG8UYhU
Awatar użytkownika
Piroks

Post autor: Piroks »

$tre$ i Alick kopie drzwi przeokrutne bangery z kasety, dołączają do topki albumu :bowdown:
Awatar użytkownika
bloooodtrail

Post autor: bloooodtrail »

o taki foruming nic nie robiłem, props @kwadrans na szczanie :bowdown: :bowdown:
Awatar użytkownika
Krynew

Post autor: Krynew »

Alick kopie w drzwi dojebane
Kocham, pozdrawiam
ODPOWIEDZ