HydraulikKILLIE pisze: ↑03 paź 2026, 10:55marmolad_k2 pisze: ↑03 paź 2026, 9:01Wręcz przeciwnie, on jest zajebiście dumny z siebie, że nie będzie się patrzeć na kamerę, boś nie jest godny nawet jego spojrzenia. Mnie najbardziej rozwala ten nonszalancki uśmiech i ruch głową przy wersie o Żuromie.
przeciez to nagrywal z ukrycia jakis paparazzi
VNM
- georgefloyd
Re: VNM
Spoiler

Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
To jest arcyżenujacy skurwysyn krzywousty.
Meczy w chuj nas swoimi spierdoliznami na bitach wiec jest bully 100%
Ta ostatnia relacja wyglada jakby opisywal swoje poranne sranie.
Co za cwel
- marmolad_k2
Nie mam siły wertować do samego spodu tego tematu, więc może ktoś mi odpowie. Od kiedy vnm zrobił się taki spierdolony? Wydaje mi się, że w okolicach pierwszego legalu był głodnym sukcesu newcomerem, który większość energii wkładał w pokazanie swojej zajebistości. Mam wrażenie, że to druga płyta była momentem w którym zrobił się emocjonalny, ale chyba wtedy nie dawał jeszcze takiej żenady na insta.
Wydaje mi się, że to właśnie wtedy się zaczęło. Tzn spierdolony był zawsze, ale wtedy wjechał mu spierdoleńczy ekshibicjonizm na łeb i zaczął bredzić o stadionach fanów na fb, ile to on nie siedzi nad tekstami, jakim to jest fanem swoich fanów itd.
On nie stal sie emocjonalny tylko spierdolony i nudny w tym swoim uzewnetrznianiu. Myslal ze ma cos ciekawego i glebokiego do powiedzenia a okazalo sie ze jest nudnym, bezjajecznym (po co wypracowany styl porzucal?), uposledzonym lirycznie spiewakiem spedalonym. Debiut byl jeszcze ok, ale etenszyn to juz cwelopolo
O wiele później. Pamiętam, że niecały rok temu napisałem posta w tym od dawna niepodbijanym temacie z pytaniem CO SIĘ DZIEJE Z VNMEM? CZY JUŻ POSZEDŁ DO UCZCIWEJ ROBOTY? I trzeba było robić forumowe śledztwo, żeby ogarnąć i gdzieś w odmętach jego Facebooka znalazłem, że on jeszcze coś nagrywać planuje. No chyba że instagramowe szaleństwo już wtedy było uskuteczniane, ale nikt z nas o tym nie wiedział.
dla nich jesteś nikim
sprawiedliwość dorwie cię jak wiking
weź od córki te płyty, posłuchaj tej muzyki
kiedy ci wlecą po długi panowie z ciemnej bryki
sprawiedliwość dorwie cię jak wiking
weź od córki te płyty, posłuchaj tej muzyki
kiedy ci wlecą po długi panowie z ciemnej bryki
Straszną kompromitacją był kawałek w ktylórym się żali, że kaja go rzuciła, prąd mu wyjebało, potem pół kawałka wymieniał na którym gniazdku w pokoju co robi a potem że jak mu zalało chatę to przyszedl koronawirus. Wczesniej juz robil odklejone rzeczy (spiewanie np) ale wydaje mi sie ze do konca mu odpierdolilo przez mieszanke zerwania z rudą + uswiadomienie sobie w trakcie korony, ze rap jest w jego przypadku postawieniem na chujowego konia. Oczywiscie do teraz sie stara wmowic samemu sobie, ze to nieprawda.